מזל טוב הפורום בן חודש

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifמזל טוב הפורום בן חודש../images/Emo65.gif

תודה לישוע האהוב, תודה לאל הרחום, וחברים, יום הולדת ראשון לפורום
הוא עוד תינוק אך צומח יפה מאוד בברכת האדון
. המתנות שלכם יהיו, פסוק שתרצו להקדיש לחברים פה, לרוח הפורום, לחיזוק וייעול.. או שיתוף עם שיר הלל אהוב ומיוחד
באהבת ישוע

che guevara85

New member
מזל טוב

ואו כבר חודש עבר, מה נאחל לפורום שיהיה לו עד 120. טוב לא מצאתי פסוק יותר מתאים ומקדיש אותו לכל החברים פה: 36((يَا مُعَلِّمُ ، أَيَّةُ وَصِيَّةٍ هِيَ الْعُظْمَى فِي النَّامُوسِ؟)) 37 فَقَالَ لَهُ يَسُوعُ: ((تُحِبُّ الرَّبَّ إِلَهَكَ مِنْ كُلِّ قَلْبِكَ ، وَمِنْ كُلِّ نَفْسِكَ ، وَمِنْ كُلِّ فِكْرِكَ. 38هَذِهِ هِيَ الْوَصِيَّةُ الأُولَى وَالْعُظْمَى. 39 وَالثَّانِيَةُ مِثْلُهَا: تُحِبُّ قَرِيبَكَ كَنَفْسِكَ. (متى 22: 39-36) ובעברית: 36 רַבִּי אֵי־זוֹ הִיא מִצְוָה גְּדוֹלָה בַּתּוֹרָה׃ 37 וַיֹּאמֶר יֵשׁוּעַ אֵלָיו וְאָהַבְתָּ אֵת יְהוָֹה אֱלֹהֶיךָ בְּכָל־לְבָבְךָ וּבְכָל־נַפְשְׁךָ וּבְכָל־מַדָּעֶךָ׃ 38 זֹאת הִיא הַמִּצְוָה הַגְּדוֹלָה וְהָרִאשׁוֹנָה׃ 39 וְהַשֵׁנִית דּוֹמָה לָהּ וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ׃ (מתי 22: 36-39)

lion 7

New member
נרגע קצת הפורום

אבל אז היה הרבה רעש , וגם היה חשש לי שיפעילו לחץ לסגור אותו , אלה שעזרו לנו במשוב אני זוכר ומודה להם מכל הלב , היופי כאן באוסף אנשים שונים, בכנסיה הוירטואלית , לדעת , להשיב על האמונה מס 1 בעולם , יש די בורות על ישוע ותורתו , אז לכם אני מודה בלי הבדל , לשיפרד היה רעיון מבריק , וגם מפתיע , הפסוק שנראה לי מהדהד הוא של יוחנן המטביל : שובו כי מלכות השמים הגיעה (מתי 3 :1).. אני רואה יופי בתחילת הפורום. אם יזדמן לי אישית תמונות של כנסיות או אתרים , אנסה להוריד מאוחר... בינתיים השאר עושים עבודת קודש בלכתוב כאן, צריך לעשות מין התחדשות , רענון . ומקווה שבפורום זה ימשיך לשדר אהבה וסלחנות ויופי .(שימו לב בשרשור הסיטואציה , יש שלוש שאלות על הכתובים. אני אתן רמז מאוחר יותר )/tapuzforum/images/emo65.gif

salt of earth

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo57.gif

מהו התפקיד המוטל עלינו? ומי אנחנו בעצם? וישוע עונה במתי 5:13-16 ((أَنْتُمْ مِلْحُ الأَرْضِ ، وَلَكِنْ إِنْ فَسَدَ الْمِلْحُ فَبِمَاذَا يُمَلَّحُ؟ لاَ يَصْلُحُ بَعْدُ لِشَيْءٍ، إِلاَّ لأَنْ يُطْرَحَ خَارِجاً وَيُدَاسَ مِنَ النَّاسِ. أَنْتُمْ نُورُ الْعَالَمِ. لاَ يُمْكِنُ أَنْ تُخْفَى مَدِينَةٌ مَوْضُوعَةٌ عَلَى جَبَلٍ ، وَلاَ يُوقِدُونَ سِرَاجاً وَيَضَعُونَهُ تَحْتَ الْمِكْيَالِ ،بَلْ عَلَى الْمَنَارَةِ فَيُضِيءُ لِجَمِيعِ الَّذِينَ فِي الْبَيْتِ. فَلْيُضِئْ نُورُكُمْ هَكَذَا قُدَّامَ النَّاسِ ،لِكَيْ يَرَوْا أَعْمَالَكُمُ الْحَسَنَةَ ، وَيُمَجِّدُوا أَبَاكُمُ الَّذِي فِي السَّمَاوَاتِ. המלצה של פאולוס לנו :) מתוך האיגרת של פאולוס לרומיים 12:9-13 12-9 اَلْمَحَبَّةُ فَلْتَكُنْ بِلاَ رِيَاءٍ. كُونُوا كَارِهِينَ الشَّرَّ مُلْتَصِقِينَ بِالْخَيْرِ 12-10 وَادِّينَ بَعْضُكُمْ بَعْضاً بِالْمَحَبَّةِ الأَخَوِيَّةِ مُقَدِّمِينَ بَعْضُكُمْ بَعْضاً فِي الْكَرَامَةِ 12-11 غَيْرَ مُتَكَاسِلِينَ فِي الاجْتِهَادِ حَارِّينَ فِي الرُّوحِ عَابِدِينَ الرَّبَّ 12-12 فَرِحِينَ فِي الرَّجَاءِ صَابِرِينَ فِي الضَِّيْقِ مُواظِبِينَ عَلَى الصَّلاَةِ 12-13 مُشْتَرِكِينَ فِي احْتِيَاجَاتِ الْقِدِّيسِينَ عَاكِفِينَ عَلَى إِضَافَةِ الْغُرَبَاءِ. אַהֲבַתְכֶם תְּהִי בְּלִי חֲנֻפָּה שִׂנְאוּ אֶת־הָרַע וְדִבְקוּ בַטּוֹב׃ 10 אֶהֱבוּ אֶת־אֲחֵיכֶם מְחַבְּבִים זֶה אֶת־זֶה הַקְדִּימוּ אִישׁ אֶת־רֵעֵהוּ לִנְהוֹג בּוֹ כָּבוֹד׃ 11 שִׁקְדוּ וְאַל־תֵּעָצֵלוּ הִתְלַהֲבוּ בָרוּחַ וִהְיוּ עֲבָדִים לָאָדוֹן׃ 12 שִׂמְחוּ בַתִּקְוָה הוֹחִילוּ בַצָּרָה שִׁקְדוּ עַל־הַתְּפִלָּה׃ 13 הִתְנַדְּבוּ צָרְכֵי הַקְּדוֹשִׁים רִדְפוּ לְהַכְנִיס אֹרְחִים המלצה של ישוע אלוהינו לנו :) מיוחנן 13:34-35 وَصِيَّةً جَدِيدَةً أَنَا أُعْطِيكُمْ: أَنْ تُحِبُّوا بَعْضُكُمْ بَعْضاً. كَمَا أَحْبَبْتُكُمْ أَنَا تُحِبُّونَ أَنْتُمْ أَيْضاً &#

salt of earth

New member
המשך...

הפסוק היפה כל כך שנקטע באמצע وصِيَّةً جَدِيدَةً أَنَا أُعْطِيكُمْ: أَنْ تُحِبُّوا بَعْضُكُمْ بَعْضاً. كَمَا أَحْبَبْتُكُمْ أَنَا تُحِبُّونَ أَنْتُمْ أَيْضاً بَعْضُكُمْ بَعْضاً. 13-35 بِهَذَا يَعْرِفُ الْجَمِيعُ أَنَّكُمْ تلاَمِيذِي: إِنْ كَانَ لَكُمْ حُبٌّ بَعْضاً لِبَعْضٍ)). מצְוָה חֲדָשָׁה אֲנִי נֹתֵן לָכֶם אֲשֶׁר תְּאֵהֲבוּ אִטשׁ אֶת־אָחִיו כַּאֲשֶׁר אָהַבְתִּי אֶתְכֶם כֵּן גַּם־אַתֶּם אִישׁ אֶת־אָחִיו תֶּאֱהָבוּן אנחנו התחלנו את הפורום קבוצה קטנה של מאמינים אשר רצו ליצור מסגרת שיוכלו לבטא בה את האמונה שלהם, אבל נתקלנו בהרבה שנאה והתנגדות להקמת הפורום והאשמות שווא נגדנו וזה היה בעיקר בפורום משוב. אך הצלחנו להתגבר על כל המכשולות ביחד ותודה גם לכל חברינו היקרים אשר תמכו בנו. כך גם נגבור על כל מכשול אשר יעמוד בדרכנו ולא נפחד לעולם כי فَمَاذَا نَقُولُ لِهَذَا؟ إِنْ كَانَ اللهُ مَعَنَا فَمَنْ عَلَيْنَا! כי ישוע שומר עלינו מכל רע ורוח הקודש מחזקת אותנו. ועל זה ישוע אמר: طُوبَى لَكُمْ إِذَا عَيَّرُوكُمْ وَطَرَدُوكُمْ وَقَالُوا عَلَيْكُمْ كُلَّ كَلِمَةٍ شِرِّيرَةٍ ، مِنْ أَجْلِي ،كَاذِبِينَ. (متى 5:11) אַשְׁרֵיכֶם כִּי־יְחָרֲפוּ וְרָדְפוּ אֶתְכֶם וְדִבְּרוּ עֲלֵיכֶם בְּשֶׁקֶר כָּל־רָע בַּעֲבוּרִי (מתי 5:11)

SON OF JESUS

New member
מזל טוב לפורום שלנו../images/Emo65.gif

הוא מי היה מאמין שרק לפני חודש ממש פתחנו את הפורום מי היה מאמין שעוד נצליח להקים ולבנות כנסיה וירטואלית כזו שתכלול בה כלכך הרבה אנשים מדהמים, אנשים שרוצים ללכת בדרכו של ישוע, אנשים שאהבתם מוקדש לישוע, מזל טוב פורום חביב שלנו, מזל טוב כנסיתנו היפה והקנה, מי ויתן ויהיה למקום הזה אריכות ימים שהפורום הזה יוכיח לעולם שדכו היא הדרך היפה והאימונה בישוע היא האימונה האמתית מזל טוב לנו

מותר לי

New member
קצת באיחור, אבל מזל טוב! ../images/Emo65.gif

אני רוצה להאמין שהסערה שהתעוררה בגלל פתיחת הפורום גרמה לעוד גולשים להכיר אותו
יבוא יום ואבקר כאן בתדירות גבוהה יותר
(למרות שכל יום הפורום זוכה לכמה הצצות ממני, אבל יקח לי זמן להשתלב...)

למעלה