מיהו המיילל ברוח
_

שישיץ

New member
../images/Emo23.gifמיהו המיילל ברוח../images/Emo23.gif_../images/Emo79.gif

מטרת המשחק: לגרום לנו להכיר אחד את השניה יותר לעומק ע"י חשיפות פרטים מעניינים, מרגשים, מרתקים ומשעשעים... איך משחקים?: לאחר שנבחר חבר פורום אחד, כ-ל חברי הפורום יכולים לשאול אותו כל שאלה שבעולם ועל הנבחר/ת לענות על כל השאלות!!. אז! הנבחרת השנייה שלנו היא שי ("סתם אבודה") תשרשרו לה שאלות יפות ומתוקות, מסקרנות ומעניינות, טיפשיות ומצחיקות וכו'! (לעוד שבועיים, שי תבחר מי יבחר) תהנו!!

ח ל ו ן

New member
שלומות שי../images/Emo9.gif

מוסיקאים אהובים: 5 דיסקים אהובים: דיסק אחרון שקנית: שיר אחרון ששמעת: שיר שהיית רוצה שרונה תשיר והיא לא שרה: מאכל אהוב: תחביבים: משהו טעים שבישלת: איך את שותה את הקפה? מה את עושה כשאת קמה בבוקר? איזה אייקון של תפוז את הכי אוהבת?

אהלן.. ../images/Emo163.gif

מוסיקאים אהובים: וואו אממ.. רונה כמובן, עברי לידר, אפרת גוש, שילה פרבר, המכשפות, ברי סחרוף, רוקפור, היהודים, מטרופולין, מוש בן ארי, אביתר בנאי
ואני חושבת שזהו.. 5 דיסקים אהובים: רונה קינן - לנשום בספירה לאחור, אפרת גוש (אין לו שם נראה לי..), הדיסק הראשון של אביתר, היהודים - מציאות נפרדת, המכשפות - האוסף. דיסק אחרון שקנית: לא יודעת אם זה נחשב אבל חברה קנתה לי את הדיסק של אפרת.. בעיקרון ממה ששילמתי בעצמי זאת היתה קניה של שלושה דיסקים במכה לפני שלושה וחצי שבועות. קניתי את הדיסק החדש של אביתר, הדיסק של רונה (מה לעשות, איחור רציני.. אני חדשה בעסק.) ושילה פרבר. שיר אחרון ששמעת: בית הבובות - למעני שיר שהיית רוצה שרונה תשיר והיא לא שרה: כרגע אין כזה.. מה שבא ברוך הבא
מאכל אהוב: כנפיים חמוץ מתוק של סבתא
תחביבים: לנגן הרבה בגיטרה ובאורגן, ולשיר בנוסף לזה.. לתופף על כל דבר שבעולם.. לשמוע כמה שיותר מוזיקה כי מוזיקה זה מהות החיים אחרי אוכל.. וזהו..אלו הדברים העיקריים. משהו טעים שבישלת: עוף ותפוחי אדמה בתנור
איך את שותה את הקפה? (נס קפה) הרבה קפה 2 סוכר, לא יותר מדי מים ולא יותר מדי חלב. מה את עושה כשאת קמה בבוקר? מקללת את השעון המעורר ומנסה לחזור לישון עד שאבא צועק..
איזה אייקון של תפוז את הכי אוהבת?
סתם כי הוא כזה טמבל..

tipeshet

New member
הלו שי! ../images/Emo9.gif

*מה שלומך, קודם כל? *גילך בישראל: *ובחו''ל: *סרט שאהוב עלייך במיוחד: *ספר שאהוב עלייך במיוחד: *סוג אמנות שאהוב עלייך: *הכלי נגינה עם הצליל הכי יפה בעינייך: *מה עדיף לך - קיץ או חורף? [וכדאי לך לענות את התשובה שאני רוצה כי עד עכשיו את נראית חמודה
] *מה עדיף- אור של פלורסנט או מנורת להט[זו המנורה הרגילה]? *הולכת עם צעיפים וכובעים? *איך הדיסק של שילה שקנית? *פורומים אהובים בתפוז: *הופעה אחרונה של אפרת גוש ב18.11 בבארבי ת''א, נראה אותך? * ספרי על עצמך בכמה מילים: יום טוב

מאיים משהו..

*מה שלומך, קודם כל? שלומי טוב, תודה
*גילך בישראל: 16 וחצי *ובחו''ל: 16 וחצי? *סרט שאהוב עלייך במיוחד: וואו אממ.. אני יכולה כמה?
אבודות והוזות ג'יה רקוויאם לחלום אפקט הפרפר.. אני חושבת שנתתי מספיק
*ספר שאהוב עלייך במיוחד: לא קוראת ספרים במיוחד.. [כן יש גם אנשים כאלה..] *סוג אמנות שאהוב עלייך: אומנות לחימה
הייתי בקראטה 7 וחצי שנים אז אני קצת מושפעת.. *הכלי נגינה עם הצליל הכי יפה בעינייך: פסנתר כמובן.. אחריו גיטרה. *מה עדיף לך - קיץ או חורף? [וכדאי לך לענות את התשובה שאני רוצה כי עד עכשיו את נראית חמודה] נולדתי בקיץ.. ואני שונאת קור וגשם אז.. קיץ?..
*מה עדיף- אור של פלורסנט או מנורת להט[זו המנורה הרגילה]? פלורסנט מושך חרקים אז מנורה רגילה. *הולכת עם צעיפים וכובעים? רק בטיולי תנועה יש לי כובע מגניב כזה שאני איתו כל הזמן.. אבל ביומיום, לא.. *איך הדיסק של שילה שקנית? בנזונה
*פורומים אהובים בתפוז: פורום רונה קינן
ולסביות - גאווה נשית. (הפורום שאני יותר ותיקה בו..) *הופעה אחרונה של אפרת גוש ב18.11 בבארבי ת''א, נראה אותך? לצערי אין כסף.. מתה לבוא
* ספרי על עצמך בכמה מילים: אני קצת חברותית נראה לי.. בעצם לא קצת, הרבה
מוזיקה זה חצי מהחיים שלי... אולי אפילו יותר. הממ.. זהו, אני גרועה בזה

שישיץ

New member
שאלות לשי_../images/Emo79.gif

מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולרי? באיזה צבע הפוני שלך? שוקולד לבן או מריר? אם היית חיה, איזו חיה היית? איזה רינגטון יש לך בסלולרי? איזו סדרת טלויזיה את הכי אוהבת? מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? האם יצא לך לשבור קיר? מהם הכוחות העל טבעיים שלך? בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? יש לך כרטיס תלמיד? יש לך כרטיס חבר מועדון? –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק? אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? אם היית כותבת ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? איפה היית רוצה לחיות, ולמה? אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? מה היה הספר האחרון שקראת? האם הטרידו אותך מינית בטלפון? האם הוטרדת ע"י פדופיל? האם ננשכת ע"י עז? מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? את רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? כשהיית קטנה, מה רצית להיות כשתגדל? מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? על מה את חושבת כרגע? מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? האם את בעד אונס דובים? אם תרגישי חשק עז להגיע לכלא, מה תעשי? מי מהטלטאביז הכי סקסי? איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואת ממש לא סובלת? מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? מה לא היית שמה בסנדוויץ'? מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? enjoy

פייי..

מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולרי? תלוי.. אם היו לוקחים לי את שניהם ממש עכשיו הייתי סביר להניח יורה בעצמי. אבל אם לא היה לי את זה מהתחלה אז אנל'א יודעת.. באיזה צבע הפוני שלך? אין לי פוני.. שוקולד לבן או מריר? חלב
אם היית חיה, איזו חיה היית? דוב פנדה.. אנשים אומרים שאני מזכירה להם דוב פנדה.. איזה רינגטון יש לך בסלולרי? מטרופולין- לישון בלי לחלום איזו סדרת טלויזיה את הכי אוהבת? הכי גאים שיש (ממה שיש בזמן הנוכחי..) מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? מקסים אבל לא עליי
האם יצא לך לשבור קיר? לא שזכור לי.. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? כל התחושות שהיו לי מאז ומעולם אף פעם לא טעו. גם אם זה היה נראה הדבר הכי לא הגיוני שיש. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן יש לך כרטיס תלמיד? לא יש לך כרטיס חבר מועדון? לאבא יש –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק? לא הבנתי את השאלה אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? היפי
אם היית כותבת ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? שוב לא הבנתי ת'שאלה.. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? מכונית או דירה בת"א. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? ת"א. כי זאת העיר שלי
אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? "איך לעזאזל זה הגיע לשם??" מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? את האמת? שומדבר. מה היה הספר האחרון שקראת? וואלה לא זוכרת.. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? חח לא זוכרת יש מצב שממש מזמן. האם הוטרדת ע"י פדופיל? כן.. האם ננשכת ע"י עז? לא. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? "תהיו גאים ואל תעשו שטויות. בעצם תעשו!" את רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? כמובן כשהיית קטנה, מה רצית להיות כשתגדל? ענבל פרלמוטר. (נשבעת. מגיל ארבע) מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? אנשים אולי.. במסיבה המעפנה שהייתי בה אתמול. על מה את חושבת כרגע? על כמה שכואב לי הגב. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? אף אחד לא נוגע לי בתחת ובטח שלא צובט אותו.. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? הייתי אומרת "אוי חתול! כמה חמוד" מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? עדין לא הבנתי ת'שאלה.. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? השידה המקומבנת שלי. האם את בעד אונס דובים? מה?! לא! אם תרגישי חשק עז להגיע לכלא, מה תעשי? אני לא ארגיש! מי מהטלטאביז הכי סקסי? ברור שטינקי ווינקי.. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? נטו החדר שלי. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואת ממש לא סובלת? בד"כ אנשים שוקלים מילים כשהם מדברים איתי.. אז אין כזה. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? ברור שעברי לידר!
מה לא היית שמה בסנדוויץ'? חומוס ובצל. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? שמעקמים לי את היד/רגל.. קצת קשה בלי לזחול וליילל. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? "היי רוצה להיות חבר שלי?" איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? משהו ב-24.. להיות קרובה לכל הכוכבים הגדולים
כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? אולי 7 בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?

0mroosh

New member
חורף. ../images/Emo7.gif

ניסים משעל, סמל מין מובהק, או שילוב של שימפנז עם איגואנה?
רביולי, עם רוטב עגבניות או שמנת?
משהו נועז שלא ידענו עליך:
פסטיגל, 93' או 98', ומה את חושבת על התפקוד של חני נחמיאס לאורך השנים?
"דודו זר בשבילי, מסמל.." השלימי [כאן כולם יכולים להצטרף ולהתפרע]. סופ"ש נעים שיהיה לך.

חחח

ניסים משעל, סמל מין מובהק, או שילוב של שימפנז עם איגואנה? שימפז עם איגואנה. רביולי, עם רוטב עגבניות או שמנת? עגבניות משהו נועז שלא ידענו עליך: חח נועז? וואלה אין כזה נראה לי.. לא עולה לי. פסטיגל, 93' או 98', ומה את חושבת על התפקוד של חני נחמיאס לאורך השנים? תראה, אני לסבית. אני הייתי מקללת את הפסטיגל. "דודו זר בשבילי, מסמל.." השלימי [כאן כולם יכולים להצטרף ולהתפרע]. דודו זר בשבילי, מסמל גורילה עם שפם שמטרידה ילדים קטנים" כן.. די תיעבתי את פרפר נחמד בילדות..

darling2

New member
דודו זר../images/Emo178.gif

עוד אחד מסמלי הסקס..שמחנך את דור העתיד.....!! פלא שמרגול תהיה הנשיאה בשנת 2015...
מרגול

darling2

New member
חני../images/Emo178.gif

מה שלומך?
מה אתה מעדיף לעשות בזמנך הפנוי?
או קולה?
אם חונקים דרדס - לאיזה צבע הוא הופך?
מה יקרה אם דנה אינטרנשיונל תתחרט?
מה המתנה שקיבלת ליום ההולדת, שהכי אהבת אי פעם?
מרגלית צנעני או יפה ירקוני?
ציפי שביט או חני נחמיאס?
מה היית אומרת לרונה אם היית רואה אותה ברחוב
? יום טוב

נמ

מה שלומך? עייפה אבל בסדר, תודה
מה אתה מעדיף לעשות בזמנך הפנוי? לישון אם מצליח לי.. ולנגן הרבה. או קולה? קולה קולה.. אם חונקים דרדס - לאיזה צבע הוא הופך? אני מניחה שסגול.. חח לא חשבתי על זה אף פעם
מה יקרה אם דנה אינטרנשיונל תתחרט? אז חבל.. מה המתנה שקיבלת ליום ההולדת, שהכי אהבת אי פעם? שנטע לקחה אותי לצוק מעל הים בהרצליה שעה לפני 12 בלילה והיתה הכי מדהימה בעולם. מרגלית צנעני או יפה ירקוני? פיכס..
כנראה יפה ירקוני ציפי שביט או חני נחמיאס? נו באמת אין משהו יותר שפוי? ציפי. מה היית אומרת לרונה אם היית רואה אותה ברחוב? ישר שואלת אם מותר לי לקחת אותה איתי הביתה, ואם לא.. אז פשוט אונסת אותה על המקום. אגב חלמתי לפני כמה ימים שאני ורונה ביחד והיא בבית שלי ושאנחנו מתנהגות ממש כמו זוג.. ואגב היא מנשקת נפלא בחלום
זהו רק רציתי לשתף.

bזוהר

New member
שאלות.. :)

שם: גיל: כיתה: מקום מגורים: כמה קשרים אמיתיים ורציניים היו לך בחיים? כמה לא? (אם היו). את אוהבת את השם שלך? איך היית רוצה שיקראו לך? אחים/אחיות? כמה? ים או בריכה? הרים או חוף? מהם 3 הדברים שהיית לוקחת לאי בודד? כמה זמן לוקח לך בד"כ להירדם? מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: את ישנה עם פוך בתקופה הזו? מה את חושבת לעצמך כשאת קמה בבוקר- "אוף, ביצפר!" או "הו, איזה בוקר יפה. כמה טוב לי." תני שמות של 3 אנשים שאת הכי אוהבת בעולם: עם איזה בגדים את בד"כ הולכת? (אלגנטי, ספורטיבי וכו') קוקו/ פזור/ תסרוקת אחרת? זהו :) תהני:)

וזה לא יגמר..

שם: שי גיל: 16 וחצי כיתה: י"א מקום מגורים: כפר תבור כמה קשרים אמיתיים ורציניים היו לך בחיים? 2 כמה לא? (אם היו). היה עוד אחד אמיתי אבל לא היינו ביחד.. זה יותר מסובך ממה שזה נשמע. את אוהבת את השם שלך? אני חושבת שכן איך היית רוצה שיקראו לך? לא הייתי רוצה.. זה בסדר ככה. אחים/אחיות? כמה? אח גדול וחצי אחות קטנה ים או בריכה? ים כדי לשבת על החוף.. בריכה כדי להכנס למים. הרים או חוף? הרים אני חושבת.. אחרי הכל אני חיה בצפון כל החיים שלי. מהם 3 הדברים שהיית לוקחת לאי בודד? גיטרה, את רונה, וקצת אוכל. (כן, קצת) כמה זמן לוקח לך בד"כ להירדם? אם שתיתי לפני זה, 2 דקות. אם לא, 20 פחות או יותר. מקצוע אהוב: בבצפר? תאטרון.. (למדתי את זה בכיתה שהעיפו אותי ממנה..) מקצוע שנוא: הסטוריה! את ישנה עם פוך בתקופה הזו? כןןןן....
מה את חושבת לעצמך כשאת קמה בבוקר- "אוף, ביצפר!" או "הו, איזה בוקר יפה. כמה טוב לי." אני אומרת דברים יותר גרועים מסתם "אוף, בצפר!" תני שמות של 3 אנשים שאת הכי אוהבת בעולם: אישתי, מיכל, אביטל. עם איזה בגדים את בד"כ הולכת? (אלגנטי, ספורטיבי וכו') מה זה אלגנטי בשבילך?
הולכת רגיל.. לא יודעת.. חולצות גזורות בד"כ.. מכנסיים... חח זה משתנה. קוקו/ פזור/ תסרוקת אחרת? פזור כשהשיער רטוב כי אז הוא לא מתנפח (שיער מתולתל..) וסוג של גולגול זה.. קוקו שנעצר באמצע. ולפעמים קוקו רגיל.

למעלה