פייי..
מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולרי? תלוי.. אם היו לוקחים לי את שניהם ממש עכשיו הייתי סביר להניח יורה בעצמי. אבל אם לא היה לי את זה מהתחלה אז אנל'א יודעת.. באיזה צבע הפוני שלך? אין לי פוני.. שוקולד לבן או מריר? חלב
אם היית חיה, איזו חיה היית? דוב פנדה.. אנשים אומרים שאני מזכירה להם דוב פנדה.. איזה רינגטון יש לך בסלולרי? מטרופולין- לישון בלי לחלום איזו סדרת טלויזיה את הכי אוהבת? הכי גאים שיש (ממה שיש בזמן הנוכחי..) מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? מקסים אבל לא עליי
האם יצא לך לשבור קיר? לא שזכור לי.. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? כל התחושות שהיו לי מאז ומעולם אף פעם לא טעו. גם אם זה היה נראה הדבר הכי לא הגיוני שיש. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן יש לך כרטיס תלמיד? לא יש לך כרטיס חבר מועדון? לאבא יש –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק? לא הבנתי את השאלה אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? היפי
אם היית כותבת ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? שוב לא הבנתי ת'שאלה.. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? מכונית או דירה בת"א. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? ת"א. כי זאת העיר שלי
אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? "איך לעזאזל זה הגיע לשם??" מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? את האמת? שומדבר. מה היה הספר האחרון שקראת? וואלה לא זוכרת.. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? חח לא זוכרת יש מצב שממש מזמן. האם הוטרדת ע"י פדופיל? כן.. האם ננשכת ע"י עז? לא. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? "תהיו גאים ואל תעשו שטויות. בעצם תעשו!" את רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? כמובן כשהיית קטנה, מה רצית להיות כשתגדל? ענבל פרלמוטר. (נשבעת. מגיל ארבע) מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? אנשים אולי.. במסיבה המעפנה שהייתי בה אתמול. על מה את חושבת כרגע? על כמה שכואב לי הגב. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? אף אחד לא נוגע לי בתחת ובטח שלא צובט אותו.. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? הייתי אומרת "אוי חתול! כמה חמוד" מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? עדין לא הבנתי ת'שאלה.. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? השידה המקומבנת שלי. האם את בעד אונס דובים? מה?! לא! אם תרגישי חשק עז להגיע לכלא, מה תעשי? אני לא ארגיש! מי מהטלטאביז הכי סקסי? ברור שטינקי ווינקי.. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? נטו החדר שלי. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואת ממש לא סובלת? בד"כ אנשים שוקלים מילים כשהם מדברים איתי.. אז אין כזה. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? ברור שעברי לידר!
מה לא היית שמה בסנדוויץ'? חומוס ובצל. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? שמעקמים לי את היד/רגל.. קצת קשה בלי לזחול וליילל. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? "היי רוצה להיות חבר שלי?" איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? משהו ב-24.. להיות קרובה לכל הכוכבים הגדולים
כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? אולי 7 בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?