מיהו המילל ברוח
_

שישיץ

New member
../images/Emo23.gif מיהו המילל ברוח../images/Emo23.gif_../images/Emo79.gif

מטרת המשחק: לגרום לנו להכיר אחד את השניה יותר לעומק ע"י חשיפות פרטים מעניינים, מרגשים, מרתקים ומשעשעים... איך משחקים?: לאחר שנבחר חבר פורום אחד, כ-ל חברי הפורום יכולים לשאול אותו כל שאלה שבעולם ועל הנבחר/ת לענות על כל השאלות!!. אז! הנבחרת הרביעית שלנו היא
נגה !
(כמובן שוודה) תשרשרו לה שאלות יפות ומתוקות, מסקרנות ומעניינות, טיפשיות ומצחיקות וכו'! (לעוד שבועיים, נגה תבחר מי ת/יבחר) תהנו!!

tipeshet

New member
אני שואלת אני שואלתD:

1. מה שלומך? 2. מהיכן את? 3. כיתה? 4. מוזיקה שאת אוהבת לשמוע? 5. מקצוע שאת אוהבת בבית הספר במיוחד? 6. מישהו שהשפיע לך על החיים? 7. שיר שהשפיע לך על החיים? 23. הסרט האחרון שראית? 346. ממליצה עליו? 46. ספר אחרון שקראת? 34. מילה מצחיקה ששמעת? 7. אני לא מכירה אותך כל כך, ספרי לי עלייך.

שוודה

New member
איזה כיף! תורי!

. מה שלומך? טוב תודה
2. מהיכן את? מלהבים (ישוב ליד ב"ש) 3. כיתה? י"ב 4. מוזיקה שאת אוהבת לשמוע? רוק (בעיקר נשי) 5. מקצוע שאת אוהבת בבית הספר במיוחד? קולנוע 6. מישהו שהשפיע לך על החיים? המדריכה שלי מכיתה ח' 7. שיר שהשפיע לך על החיים? smells like teen spirit של נירוונה. זו הייתה נקודת המפנה במוזיקה ששמעתי עד כיתה ח'(כלומר מרגע זה דחפתי את כל הדיסקים והקלטות של ווסטלייף עמוק עמוק לבוידעם, לבשתי חולצה שחורה וצמיד ניטים ויצאתי לצוד חתולים. סתם זה לא באמת קרה, פשוט מאז קלטתי מה זה מוזיקה טובה.) 23. הסרט האחרון שראית? תלמה ולואיז 346. ממליצה עליו? מאוד!!! כל מי שמעוניינת (או מעוניין) לראות את התחת של בראד פיט בגיל 18, עוד לפני שהוא התמלא והפך לסלב, חייב לראות את הסרט! בלי קשר הוא גם יפה (לא רק בראד. גם הסרט.) 46. ספר אחרון שקראת? כל בית צריך מרפסת\ רינה פרנקל- מריטני 34. מילה מצחיקה ששמעת? זוטות 7. אני לא מכירה אותך כל כך, ספרי לי עלייך. אני נגה, נולדתי בב"ש ועברתי ללהבים בגיל 6 וחצי, יש לי 2 אחיות קטנות, למדתי 5 שנים פסנתר והפסקתי. למדתי שנתיים גיטרה והפסקתי, אני רשג"דית ז' בצופים (מה שלא משאיר לי הרבה זמן לכיף), אני אוהבת לקרוא ולצחוק. וגם שוקו חם. וחצאיות. ואם תתנו לי בועות סבון אני אהיה המאושרת באדם!! הן פשוט גורמות לי אושר!!

0mroosh

New member
תלמה ולואיז.../images/Emo99.gif

סוזן סרנדון מלכה וסצינת הסיום..
.

שוודה

New member
הו כן!!

ראינו אותו לפני כמה ימים עם מירב במגמה... כמה טוב שבחרתי במגמת קולנוע!!

darling2

New member
נגה..../images/Emo9.gif

קודם כל אני מצטערת שהלכתי מהר היום...פשוט רצתי לשיעור..
לא משנה שבסוף היה לי חופשי..
אבל הקליפ באמת מקסים..
מה שלומך?
איזה דיסק נמצא אצלך עכשיו במערכת?
איזה עוד אומנים את אוהבת חוץ מרונה?
שיר אהוב?
ספר אחרון שקראת?
מאכל אהוב?
אממ..אם היית פוגשת את רונה ברחוב..מה היית אומרת לה..?
מה עלה בגורלן של המגפיים של ברוך?
מה קרה לזברה כשהחליטה להוריד את הפיג'מה וללבוש במקומה שמלת שבת?
מה אכפת לציפור שהעץ הוא ירוק?
אם היית יכול ללכת על הראש,איך היית מנצל את הדבר?
כשאומרים "סומסום היפתח",למה מתכוונים?
נהנת

שוודה

New member
יש! עוד שאלות!../images/Emo163.gif

תודה רבה :) מה שלומך? טוב מאוד איזה דיסק נמצא אצלך עכשיו במערכת? ריקוד ירח\ גידי גוב איזה עוד אומנים את אוהבת חוץ מרונה? יהודית רביץ, שילה פרבר, המכשפות, יוני בלוך, גידי גוב, אפרת גוש, מוניקה סקס, היהודים, ריטה, blur, the cranberries,alanis moriset, anouk, muse, coldplay, nirvana, janis joplin, pearl jam, ועוד כהנה וכהנה שיר אהוב? כרגע- אותו פזמון\ רונה קינן ספר אחרון שקראת? כל בית צריך מרפסת מאכל אהוב? סלט כרוב (בזמן האחרון גיליתי שיש לי חשק בלתי מוסבר לסלט כרוב!!) אממ..אם היית פוגשת את רונה ברחוב..מה היית אומרת לה..? רוצה להתחתן איתי? מה עלה בגורלן של המגפיים של ברוך? איש אינו יודע עד היום. לא? מה קרה לזברה כשהחליטה להוריד את הפיג'מה וללבוש במקומה שמלת שבת? היא גילתה שאין לה תחתונים מה אכפת לציפור שהעץ הוא ירוק? אני מה אכפת לי מה אכפת לי, לא אכפת לי לא אכפת לי לא אכפת לי אם היית יכול ללכת על הראש,איך היית מנצל את הדבר? אני מניחה שהייתי מסתכלת על העולם מנקודת מבט של נמלה כשאומרים "סומסום היפתח",למה מתכוונים? לממתק סומסומית שמרוב שהוא עתיק הוא הוציא נוזל דביייק שלא נותן לעטיפה שלו להיפתח. נהנתי מאוד

קוֹבּ

New member
נגה ../images/Emo140.gif

ראשית אפתח בברכת שבת שלום. שנית: - האם את מנקה אבק מהמדפים בחדר שלך באופן קבוע או שאת מזלזלת? - קיבלת נחש ליום הולדתך, האם תשמחי באמת ותגדלי אותו כמו שצריך ותלטפי לו את הקשקשים כשהוא יהיה ילד טוב ויאכל את כל העכברים מהצלחת (זה רק ביטוי), או שתשמחי במזויף ותשחררי אותו לחופשי, רצוי בקרבת מי שהביא לך אותו במתנה כדי למחוק מהעולם אנשים כאלה? - הנחש שהחלטת לשמור הכיש אותך. האם תזרקי אותו עכשיו, או שעדיין תיהי נאמנה כמו עורב ותסלחי לו? - אבא הביא שעון מעורר בגוונים חומים משנות החמישים שנמצא אצלך בחדר רק כי את ממש לא יכולה יותר לסמוך על אמא, שעברה את גיל 50, שתזכור להעיר אותך בזמן. האם תצבעי אותו בצבעים שלא יורדים משעונים (להשיג, לוודאי, בחנויות 'עשה זאת בעצמך' או אצל אודטה) או שתפילי אותו בטעות ממגדל גבוה, רצוי בשעת לילה מאוחרת כשכולם ישנים? - מתי בפעם האחרונה היה לך מקרה של נקיפות מצפון קשות, שבאמת איכזבת את עצמך על שאיכזבת מישהו אחר ועשית במודע משהו שלא היית צריכה לעשות? - אם היית יכולה להיות מישהו אחר (מפורסם), שיש לו תלתלים, במי היית בוחרת ולמה? (לדוגמה: ציפי שביט, יזהר כהן, יהורם גאון). - כשאת נוסעת באוטובוסים וכבר כמעט אין מקום אבל עולים אנשים זקנים ולידך יש מקום פנוי בין היחידים, האם את עושה את עצמך ישנה באלכסון עם התיק על המושב והיד שלך עליו, או מנסה לעטות הבעה ממש דוחה ושמה מדבקה באמצע במצח כמו הודית כדי להרחיק ממך אנשים? זהו בינתיים. אם חזרתי כבר על שאלה ששאלו פה, (
), אני מצטער.

שוודה

New member
פומפוליפופו

שבת שלום ומבורך! - האם את מנקה אבק מהמדפים בחדר שלך באופן קבוע או שאת מזלזלת? מזלזלת לחלוטין. (פעם בשנה בפסח אני מנקה, וגם זה רק כי אמא מכריחה...) - קיבלת נחש ליום הולדתך, האם תשמחי באמת ותגדלי אותו כמו שצריך ותלטפי לו את הקשקשים כשהוא יהיה ילד טוב ויאכל את כל העכברים מהצלחת (זה רק ביטוי), או שתשמחי במזויף ותשחררי אותו לחופשי, רצוי בקרבת מי שהביא לך אותו במתנה כדי למחוק מהעולם אנשים כאלה? נארה לי שאני אגדל אותו. אולי אפילו אלמד חליל! ואז נוכל לעשות מופעי רחוב ולהרוויח עוד כמה גרושים! - הנחש שהחלטת לשמור הכיש אותך. האם תזרקי אותו עכשיו, או שעדיין תיהי נאמנה כמו עורב ותסלחי לו? פששש איך ידעת שאני אשמור אותו? כל הכבוד! האם אני אשמור אותו? זה תלוי בסוג הנחש. אם זה נחש לא ערסי אני אשלח אותו לחופשי בחדר מורים, ואם זה נחש ערסי אני אגסוס למוות בייסורים תוך פירכוסים והוצאת קצף מהפה, ולכן לא אוכל לגרש אותו ואאלץ לשמור אותו. - אבא הביא שעון מעורר בגוונים חומים משנות החמישים שנמצא אצלך בחדר רק כי את ממש לא יכולה יותר לסמוך על אמא, שעברה את גיל 50, שתזכור להעיר אותך בזמן. האם תצבעי אותו בצבעים שלא יורדים משעונים (להשיג, לוודאי, בחנויות 'עשה זאת בעצמך' או אצל אודטה) או שתפילי אותו בטעות ממגדל גבוה, רצוי בשעת לילה מאוחרת כשכולם ישנים? הרעיון של הצבעים נראה תמיד מאוד פשוט ונחמד בטלויזיה, אז מן הסתם אני אעשה את זה, רק שלא יצא לי יפה ואני אשנא אותו כי הוא יראה כאילו הוא נפל ממגדל בשעת לילה מאוחרת. - מתי בפעם האחרונה היה לך מקרה של נקיפות מצפון קשות, שבאמת איכזבת את עצמך על שאיכזבת מישהו אחר ועשית במודע משהו שלא היית צריכה לעשות? היה לי נקיפות מצפון לא מזמן על זה שלקחתי תפקיד משמעותי השנה בצופים, כי רציתי שיהיה לי קצת חופש ואני אוכל לעשות דברים שאני אף פעם לא מספיקה או שאף פעם לא ניסיתי (לדוג' להתנדב במד"א, ללמוד תאטרון, לעבוד, ללמוד פיתוח קול וכו'...) - אם היית יכולה להיות מישהו אחר (מפורסם), שיש לו תלתלים, במי היית בוחרת ולמה? (לדוגמה: ציפי שביט, יזהר כהן, יהורם גאון). דודו זר. הוא פשוט אליל, וחוצמזה יש לו שפם מצחיק, שתמיד אמרו לי שיתאים לתווי הפנים שלי. - כשאת נוסעת באוטובוסים וכבר כמעט אין מקום אבל עולים אנשים זקנים ולידך יש מקום פנוי בין היחידים, האם את עושה את עצמך ישנה באלכסון עם התיק על המושב והיד שלך עליו, או מנסה לעטות הבעה ממש דוחה ושמה מדבקה באמצע במצח כמו הודית כדי להרחיק ממך אנשים? לרוב אני מפנה את המקום שלידי, ואם עולים ממש המון זקנים ואין עוד מקום אז אני אפילו קמה ונותנת להם לשבת! אני ילדה מחונכת! זהו בינתיים. הווו היה כיף חיים יש לך שאלות כיפיות!

שישיץ

New member
משוש ליבי ../images/Emo99.gif_../images/Emo79.gif

איך ההרגשה להיות מרואיינת?
מה את חושבת שהכי מייחד אותך?
לאילו דברים את מכורה?
איזה חוויה הכי הייתה משמעותית בחייך??
איזה חוויה שעברת גרמה לך להיות מי שאת היום?
גובה:
תאריך לידה:
מזל:
כותבת ביד:
צבע שיער:
צבע עיניים:
צבעים אהובים:
מטלות בבית:
חדר שלך בדר"כ- נקי או מבולגן:
החלק האהוב עלייך בבית הספר:
ארוחת צהריים בבי"ס:
מקצוע חזק:
ז´אנר ספרים מועדף:
מכינה שיעורים:
צורת לבוש מועדפת:
אביזר אהוב:
שמפו שאת משתמשת:
חנות אהובה:
סגנון שיער אהוב:
נעל אהובה:
ספר אהוב:
פעילויות אהובות:
משחק קלפים אהוב:
ספורט אהוב:
סדרת טלוויזיה אהובה:
סוגי מוזיקה אהובים:
אמנים ולהקות אהובים:
סרט אהוב:
מקום אהוב בארץ:
דיסק אחרון שקנית:
תקוות וחלומות:
3 דברים שתיקחי לאי בודד:

שוודה

New member
מחמלת נפשי! ../images/Emo99.gif

איך ההרגשה להיות מרואיינת? כיף חיים! נהנית מכל רגע! מה את חושבת שהכי מייחד אותך? השיער הבלונדיני. חחח סתם לא יודעת... שמי שמכיר אותי יגיד. לאילו דברים את מכורה? שוקולד, תה ורונה. איזה חוויה הכי הייתה משמעותית בחייך?? הדרכת ח' בשנה שעברה איזה חוויה שעברת גרמה לך להיות מי שאת היום? כל פרידה שחוויתי שינתה אותי ועיצבה את מי שאני היום גובה: 1.63 תאריך לידה: 4.1.88 מזל: גדי כותבת ביד: ימין צבע שיער: בלונדיני צבע עיניים: כחול צבעים אהובים: כחול, לבן, שחור מטלות בבית: לרוקן מדיח (פחחח) החדר שלך בדר"כ- נקי או מבולגן: תלוי במצב רוח. תמיד כשהוא נקי אני שמחה, אבל רוב הפעמים הוא מבולגן (בין אם אני שמחה ובין אם אני לא) החלק האהוב עלייך בבית הספר: מבנה מגמת קולנוע ארוחת צהריים בבי"ס: היה פעם קפיטריה של מוטי שמכר את השקשוקה הכי טובה בארץ, ואז הוא סגר ונפתחה קפיטריה של אלי ודליה, שמוכרים רק המבורגר וכל מיני מטוגנים. אני נגעלת רק מהריח כשמתקרבים! בד"כ אני אוכלת בבוקר סנדוויץ' ופשוט מתאפקת עד הבית לצהריים מקצוע חזק: קולנוע ז´אנר ספרים מועדף: מותחן פסיכולוגי מכינה שיעורים: לא צורת לבוש מועדפת: ממש לא קבוע. לפעמים שאנטי, לפעמים פיג'מתי, לפעמים סטודנטי (זה מה שהחברות שלי אומרות לי כשאני לובשת חולצות מכופתרות) אביזר אהוב: צעיפים שמפו שאת משתמשת: זה משתנה. או דוקטור פישר או הרבל אסנס חנות אהובה: החנות של הפיות בדיזינגוף סנטר סגנון שיער אהוב: ארוך פזור נעל אהובה: נעל בובה שטוחה שכולם צוחקים עליי שהיא כמו של סבתות. ספר אהוב: באדולינה פעילויות אהובות: קריאה, נגינה משחק קלפים אהוב: ספיד ספורט אהוב: אין כזה... כשאני באמת משתדלת אולי ריצה... סדרת טלוויזיה אהובה: בעיקרון אני לא רואה טלויזיה כי אין לי ממש כוח וזמן... אבל מהסדרות שראיתי פעם ממש אהבתי את שנות ה70 ואת דאבל דייט סוגי מוזיקה אהובים: רוק (כמעט כל הסוגים חוץ ממטאל), קאנטרי, שנות ה60-70, וסתם שירים שהם קלאסיקות אמנים ולהקות אהובים: פירטתי בשאלה הראשונה נדמה לי... סרט אהוב: יש הרבה... כרגע נערה בהפרעה מקום אהוב בארץ: המדבר דיסק אחרון שקנית: portishead תקוות וחלומות: להיות מאושרת, לעשות רק מה שאני רוצה, ושיהיה שלום 3 דברים שתיקחי לאי בודד: אולר, שוקולד וקרם הגנה

0mroosh

New member
מגמת קולנוע באשל../images/Emo99.gif.

"אני לא מצליחה להבין איך האיש שעשה את פלורנטין והחמישייה הקאמרית, יצר את הרצועה"
, מרב-סמל מין. אופ, אתחתן איתה, אני מניח.

שוודה

New member
הוספת את ה"אני מניח" כברירת מחדל?

כי משתמע מכך שמכריחים אותך להתחתן איתה אל תדאג, יש עוד המון מרביות קטנות שיתיאמו לך גם בגיל. אתה לא צריך את המקור.

0mroosh

New member
../images/Emo12.gif

בטח שכן! רק את המקור.
(מי תעשה לי ככה עם האצבע על הקיר, תוך כדי ניתוח מעמיק של סרטים?
. כפרעליה. אני פרחה לעתים, עימכם הסליחה).

למעלה