פומפוליפופו
שבת שלום ומבורך! - האם את מנקה אבק מהמדפים בחדר שלך באופן קבוע או שאת מזלזלת? מזלזלת לחלוטין. (פעם בשנה בפסח אני מנקה, וגם זה רק כי אמא מכריחה...) - קיבלת נחש ליום הולדתך, האם תשמחי באמת ותגדלי אותו כמו שצריך ותלטפי לו את הקשקשים כשהוא יהיה ילד טוב ויאכל את כל העכברים מהצלחת (זה רק ביטוי), או שתשמחי במזויף ותשחררי אותו לחופשי, רצוי בקרבת מי שהביא לך אותו במתנה כדי למחוק מהעולם אנשים כאלה? נארה לי שאני אגדל אותו. אולי אפילו אלמד חליל! ואז נוכל לעשות מופעי רחוב ולהרוויח עוד כמה גרושים! - הנחש שהחלטת לשמור הכיש אותך. האם תזרקי אותו עכשיו, או שעדיין תיהי נאמנה כמו עורב ותסלחי לו? פששש איך ידעת שאני אשמור אותו? כל הכבוד! האם אני אשמור אותו? זה תלוי בסוג הנחש. אם זה נחש לא ערסי אני אשלח אותו לחופשי בחדר מורים, ואם זה נחש ערסי אני אגסוס למוות בייסורים תוך פירכוסים והוצאת קצף מהפה, ולכן לא אוכל לגרש אותו ואאלץ לשמור אותו. - אבא הביא שעון מעורר בגוונים חומים משנות החמישים שנמצא אצלך בחדר רק כי את ממש לא יכולה יותר לסמוך על אמא, שעברה את גיל 50, שתזכור להעיר אותך בזמן. האם תצבעי אותו בצבעים שלא יורדים משעונים (להשיג, לוודאי, בחנויות 'עשה זאת בעצמך' או אצל אודטה) או שתפילי אותו בטעות ממגדל גבוה, רצוי בשעת לילה מאוחרת כשכולם ישנים? הרעיון של הצבעים נראה תמיד מאוד פשוט ונחמד בטלויזיה, אז מן הסתם אני אעשה את זה, רק שלא יצא לי יפה ואני אשנא אותו כי הוא יראה כאילו הוא נפל ממגדל בשעת לילה מאוחרת. - מתי בפעם האחרונה היה לך מקרה של נקיפות מצפון קשות, שבאמת איכזבת את עצמך על שאיכזבת מישהו אחר ועשית במודע משהו שלא היית צריכה לעשות? היה לי נקיפות מצפון לא מזמן על זה שלקחתי תפקיד משמעותי השנה בצופים, כי רציתי שיהיה לי קצת חופש ואני אוכל לעשות דברים שאני אף פעם לא מספיקה או שאף פעם לא ניסיתי (לדוג' להתנדב במד"א, ללמוד תאטרון, לעבוד, ללמוד פיתוח קול וכו'...) - אם היית יכולה להיות מישהו אחר (מפורסם), שיש לו תלתלים, במי היית בוחרת ולמה? (לדוגמה: ציפי שביט, יזהר כהן, יהורם גאון). דודו זר. הוא פשוט אליל, וחוצמזה יש לו שפם מצחיק, שתמיד אמרו לי שיתאים לתווי הפנים שלי. - כשאת נוסעת באוטובוסים וכבר כמעט אין מקום אבל עולים אנשים זקנים ולידך יש מקום פנוי בין היחידים, האם את עושה את עצמך ישנה באלכסון עם התיק על המושב והיד שלך עליו, או מנסה לעטות הבעה ממש דוחה ושמה מדבקה באמצע במצח כמו הודית כדי להרחיק ממך אנשים? לרוב אני מפנה את המקום שלידי, ואם עולים ממש המון זקנים ואין עוד מקום אז אני אפילו קמה ונותנת להם לשבת! אני ילדה מחונכת! זהו בינתיים. הווו היה כיף חיים יש לך שאלות כיפיות!