מיהו המילל ברוח
_

שישיץ

New member
../images/Emo23.gif מיהו המילל ברוח../images/Emo23.gif_../images/Emo79.gif

מטרת המשחק: לגרום לנו להכיר אחד את השניה יותר לעומק ע"י חשיפות פרטים מעניינים, מרגשים, מרתקים ומשעשעים... איך משחקים?: לאחר שנבחר חבר פורום אחד, כ-ל חברי הפורום יכולים לשאול אותו כל שאלה שבעולם ועל הנבחר/ת לענות על כל השאלות!!. אז! הנבחר הרביעי שלנו הוא אלעד ("ח ל ו ן") תשרשרו לו שאלות יפות ומתוקות, מסקרנות ומעניינות, טיפשיות ומצחיקות וכו'! (לעוד שבועיים, אלון יבחר מי יהיה המרואיין/ת) תהנו!!
נ.ב אלעד לא החזיר לי מסר שהוא מודע על היותו מרואיין אז שמישהו יתקשר אליו ויתפוס אותו בביצים

שוודה

New member
שאלות!

מי הדמות המצויירת המועדפת עליך? מה אתה יודע לבשל? מה הספר האחרון שקראת אם בכלל? איזה סוגי מוזיקה אתה שומע? מה השם הכי מוזר שיש לך במשפחה? איך יקראו לילדים שלך? מה היית עושה אם היתה לך שעה לחיות? איזה חרק מועדף עליך? באיזה סגנון אתה אוהב את השתייה החמה שלך? מה עדיף: פלאפון עם מצלמה, או פלאפון עם די וי די? אם היית שחקן, איזה דמות היית רוצה לשחק? איך יקראו לאוטוביוגרפיה שתכתוב על החיים שלך? מהו השיר הישן המועדף עליך? (יעני שנות ה40-70) באיזה מקצוע אתה עתיד להיכשל? איפה תגור כשתגדל? מה מרגש אותך? מהו הדיסק המועדף עליך? האם פעם חשת על טיול באנטרטיקה? איך אתה רוצה למות? מה אתה עושה בשישבת הבא עלינו לטובה? גוד שבאס!

ח ל ו ן

New member
../images/Emo9.gif

מי הדמות המצויירת המועדפת עליך?התינוק מאיש משפחה מה אתה יודע לבשל? בעיקר אופה, אבל הכל
מה הספר האחרון שקראת אם בכלל?הארי פוטר 5 (קראתי השבת כי השבוע יוצא השישי ורציתי לוודא שאני זוכר הכל
) איזה סוגי מוזיקה אתה שומע?עברית בעיקר מה השם הכי מוזר שיש לך במשפחה?עיינה איך יקראו לילדים שלך?לאחד/אחת יקראו רותם
מה היית עושה אם היתה לך שעה לחיות?מארגן את ההלויה
איזה חרק מועדף עליך?הא? באיזה סגנון אתה אוהב את השתייה החמה שלך?נס על חלב
מה עדיף: פלאפון עם מצלמה, או פלאפון עם די וי די?
אם היית שחקן, איזה דמות היית רוצה לשחק?רוצח או משהו איך יקראו לאוטוביוגרפיה שתכתוב על החיים שלך?יתגדל וחבל
מהו השיר הישן המועדף עליך? (יעני שנות ה40-70) באיזה מקצוע אתה עתיד להיכשל?כימיה
איפה תגור כשתגדל?בצפון בע"ה מה מרגש אותך?הרבה דברים מהו הדיסק המועדף עליך?'אביתר בנאי' האם פעם חשת על טיול באנטרטיקה?לא איך אתה רוצה למות?מהר מה אתה עושה בשישבת הבא עלינו לטובה?עשיתי כבר, ישנתי וקראתי בעיקר

שישיץ

New member
שאלות!!_../images/Emo79.gif

האדם שאתם הכי אוהבים: האדם שאתם הכי פחות אוהבים: האישה הכי יפה בעולם לדעתכם: הגבר הכי יפה בעולם לדעתכם: האיש הכי אמיץ בעולם לדעתכם,ומה הופך אותו לאמיץ בעיניכם: משהו שתמיד רציתם לעשות,עשיתם,ועכשיו אתם מתחרטים עליו: משהו שבחיים לא תעשו,ולא בגלל שאתם לא רוצים : המקצוע שחשוב לכם להיות חלק ממנו בחיים: בחיים לא תתפשרו על...? אין מצב שיתפסו אתכם מחוץ לבית בלי...? חברת הנעליים הכי טובה לדעתכם היא... איזה צבע אתה הכי אוהב? שאלות כן/לא גבוה? יש מחשב בבית? עובד/ת? לומד/ת? הגשמת את המטרה שלך בחיים? ברור לך מה יהיה העתיד שלך?
תהנה

ח ל ו ן

New member
../images/Emo9.gifכפרע

האדם שאתם הכי אוהבים:אח שלי האדם שאתם הכי פחות אוהבים:קשה לי לחשוב על מישהו ספציפי האישה הכי יפה בעולם לדעתכם:אנג'לינה ג'ולי, ג'סיקה אלבה, יעל גולדמן
הגבר הכי יפה בעולם לדעתכם:
בטח בארד פיט או משהו האיש הכי אמיץ בעולם לדעתכם,ומה הופך אותו לאמיץ בעיניכם:לא יודע
משהו שתמיד רציתם לעשות,עשיתם,ועכשיו אתם מתחרטים עליו:לא יודע
משהו שבחיים לא תעשו,ולא בגלל שאתם לא רוצים :באנג'י המקצוע שחשוב לכם להיות חלק ממנו בחיים:לא הבנתי כ"כ... בחיים לא תתפשרו על...?לקנות או לצרוב דיסקים, ודת. אין מצב שיתפסו אתכם מחוץ לבית בלי...?כיפה חברת הנעליים הכי טובה לדעתכם היא...טימברלנד איזה צבע אתה הכי אוהב?כחול וחום שאלות כן/לא גבוה?1.78 בערך, אז טיפה. יש מחשב בבית?כן עובד/ת?כן לומד/ת?כן הגשמת את המטרה שלך בחיים?עדיין לא. לא. ברור לך מה יהיה העתיד שלך?לא.

AnGeLiNa JoNsOn

New member
הו../images/Emo99.gif../images/Emo141.gif

ג'סיקה אלבה מושלמת!!! (מישו ראה שחקי אותה מותק?
- אז שם!!) ואתה מוזר, קפצת מצוק 20 מטר, ואתה לא מעיז בנג'י?

AnGeLiNa JoNsOn

New member
אני יודעת הכל עליך אבל...../images/Emo141.gif

סתם נו, תמיד אפשר לחדש מהו שמו של שומר הקרקעות הקודם של הוגוורטס (יענטו לפני האגריד)? איך קוראים לפרק ששמה של הרמיוני מצוין שם, מאיזה ספר? אינף הארי פוטר להיום...
ובכן, קצת על עצמך: מה אתה מרחיב בבצפר? מה אתה מתכנן ללמוד באוניברסיטה? מה היצירה הכי יפה שאתה יודע לנגן? מה חשוב לך שיהיה בבת זוגך לעתיד? מה הדבר הכי מטורף שעשית? אתה שלם עם עצמך (אופי ומראה)? אתה אוהב את עצמך? (לא בקטע של מאוהב, אוהב, ואם לא, אתה במצב ממש גרוע....) טוב די עם הפילוסופיה. מה הקבוצת כדורגל
האהובה עליך? מה האוכל האהוב עליך? ספר טוב שקראת אקספט הארי פוטר? סרט טוב שראית? שיר ממש טוב ששמעת? כמה אתה אוהב אותי במקשים של מקלדת?

ח ל ו ן

New member
../images/Emo9.gif

סתם נו, תמיד אפשר לחדש מהו שמו של שומר הקרקעות הקודם של הוגוורטס (יענטו לפני האגריד)?לא יודע איך קוראים לפרק ששמה של הרמיוני מצוין שם, מאיזה ספר?לא הבנתי אינף הארי פוטר להיום... ובכן, קצת על עצמך: מה אתה מרחיב בבצפר?ביוטכנולוגיה וצילום מה אתה מתכנן ללמוד באוניברסיטה?לא יודע מה היצירה הכי יפה שאתה יודע לנגן?מחול הדבורה מה חשוב לך שיהיה בבת זוגך לעתיד?דוגריות מה הדבר הכי מטורף שעשית?את כבר יודעת.. יהודיה.. אתה שלם עם עצמך (אופי ומראה)?בערך אתה אוהב את עצמך? (לא בקטע של מאוהב, אוהב, ואם לא, אתה במצב ממש גרוע....)אני מניח שאין לי ברירה- כן
טוב די עם הפילוסופיה. מה הקבוצת כדורגל האהובה עליך?בית"ר מה האוכל האהוב עליך?מלאא, צלעות כבש
ספר טוב שקראת אקספט הארי פוטר?לאחרונה קראתי את פרנויה והוא חביב סרט טוב שראית?הארי פוטר 4 שיר ממש טוב ששמעת?waltz כמה אתה אוהב אותי במקשים של מקלדת?TAB!!!!

AnGeLiNa JoNsOn

New member
הו אלעד../images/Emo141.gif

*אתה לא האריפוטריסט אמיתי! לתשובות- שמו של שומר הקרקעות הקודם צוין בספר ה- 4 כשגברת וויזלי אמרה אתזה וכרגע שכחתי את שמו
אבל משו עם הוג, או פוג שם הפרק- סודה של הרמיוני, מהספר השלישי *מחול הדבורה..זה בפסנתר? של איזה מלחין? *דוגריות- הרגת אותי!
tab

ח ל ו ן

New member
../images/Emo46.gifאני האריפוטריסט יותר ממך

ואת השאלה השניה פשוט לא הבנתי
ומה מצחיק בדוגריות?

למעלה