מי גומר ראשון

../images/Emo23.gif מי גומר ראשון ../images/Emo35.gif

קמילה פאליי תארח את המנחה הטרייה של ערוץ "פלייבוי", נגה שחר, שתענה לשאלותיכם בפורום סקס. היום (רביעי), בשעה 19:00. זו ההזדמנות לשאול את כל השאלות שלא העזתם לשאול, ושלא היה מי שיענה עליהן.
עוד היום באודישן הגדול: שישה מתמודדים נותרו: אור, אופיר, ארז, יניב, דנה וגלית... מי מהם יעזוב את התוכנית ויגיע להתארח בצ`אט Live היום בשעה 23:15, שני המתמודדים שינופו מהאודישן הגדול יתארחו כאן ויענו לשאלות שלכם. אז... מי הם יהיו?
היום בארבע אחרי הצהרים שרון דוראני, אסף אשתר ודודידו יפתחו מבצע התרמה למען ילדים שאין להם. כוכבי ערוץ הילדים מחכים לכם בחנות ההיפר נטו בקניון ברמת אביב, ומזמינים ילדים לתת משלוח מנות לילדים שאולי לא יקבלו משלוח מנות אחר השנה. מחר בשעה 18:00 יתארח אסף אשתר בתפוז אנשים, ויספר על המבצע

גנגי

New member
יפה, שלילנד, העלית נקודה חשובה.

וזה הזמן לספר לכל חברי הפורום החדשים שלנו שאח"לה כבר מזמן שללה את ניכוס המילה "גמר" לצרכים מיניים. אח"לה מציעה שדווקא אלו שעושים-מה-שהם-עושים-במקומות-פרטיים-כמו-חדר-המיטות-וכאלה יְכַלּוּ בנחת, וישאירו את "לגמור" לכל עם ישראל, בלי קשר לשאלה אם הוא חווה התפרצות של אור-גז-מים. ~תוחזר השמחה לחיינו, יחד נגמורה, יחד בהורה~ זהו. גמרתי.

גנגי

New member
ויפה גם לראות שאנחנו לא לבד

ואנא הכירו את יקירת אח"לה החדשה: שלומית (שם יפה!).

העלית נקודה חשוכה

האם יש קשר בין "לכלות" לבין "קומי צאי אחותי כלה"? האם הכלה המכלה בזעקות פורקן עלולה לפרוק את מפרקתה? ואם היא תכלה את ממונה על גברברים נטויי גרון האם היא תהיה לאביונה?

אם כבר הזכרת את קומיצאי

(אחד השירים היותר אירוטיים שאני מכיר, של ביאליק ובכלל) אז ממש התבקש לי להוסיף (תרגיל בכתיבה אירוטית): להתפלש המיץ גופך המתערבב בזעת גופי ובמגע בשר-הקסם להריח בְּשׂמִים. ללמוד את מתארייך הרכים בלשוני לרדות דבש כוורתך לדקור בך את עוקצי. אנוק את אנחתך מפטמותייך הזקורות נלפות שבריר חולף ברטט אצבעות תועות. לחוש נשימתך אחות.

גנגי

New member
ת"ע יקירי,

לאחות לא עושים כאלה דברים.
אה, אה!!!!!!!!!!!!!! אההההה!!!!!!!!!!!!! אחות? כאילו, מאלה שלבושות בחלוק לבן ושביס בבית חולים? אההה! למה לא אמרת!!!! פויה! באמצע העבודה?!
תתבייש!

טוב, עומד לי

בפינה. עד כמה שאני זוכר, אחות היא לא רק אחות ביולוגית או רחמניה, אלא גם אחות כלה, לא?

למעלה