מי הדמות

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifמי הדמות../images/Emo35.gif../images/Emo11.gif../images/Emo22.gif../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

התחרות חוזרת.. אישיות מהספר הקדוש, לכל חבר פה מותר לשאול 5 שאלות שהתשובות עליהן יהיו כן או לא. מותר לנחש רק אחרי שמיצית חמש שאלות.. וניחושים מותר רק שלושה..
יאללה..תתחילו לחמם את המוח

lion 7

New member
אני מתחיל לעידוד,

הדמות יש לה קשר פיזי עם ישוע ?כלומר פגש/ה אותו , או ניבאה עליו מלפני בואו (זאת חמדנות מצידי לנצל 2 שאלות בשאלה אחת חח)

lion 7

New member
אני מתחיל לעודד צ``ל, טוב אז

/tapuzforum/images/emo13.gifהאם הדמות תרמה/השקיעה מבחינה כספית כלכלית למפגש עם ישוע ?

lion 7

New member
נס רפואי על ידי ישוע המשיח לפיסח

/tapuzforum/images/emo13.gifמתי 9 : 2 , מפלוג=פיסח

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gif לא../images/Emo13.gif

אני מצטערת שנעלמתי היו התפתחויות לא נעימות במשפחה ונאלצתי להיות איתם בנצרת
אם אתם עדיין קוראים את השרשור תנסו להמשיך בשאלות..

lion 7

New member
hakfatsa , hakfatsa

מחר יום חם מאד , רוב האנשים מסביב כבר מוכנים למחר , היום הגדול ובו יפגשו את האפיפיור , מלבד אמונה אבל החויה שהיא בעצם סיפור שלא קורה כל יום , מדובר באירוע לא של השנה או העשור אולי גם המאה , ואני מתרוצץ מה לעשות , בחום של מחר אולי כדאי לותר על החויה זאת , לא יודע אבל אישתי והילדים יהיו שם .. וזה בעצם מחזיר את אותנו לחידה מיהי הדמות , ואיפה החברים שהיו ואלה שנוכחים , מה רק שלושה מנסים לדעת ? יאללה איפה שיפרד ?..

כן ושוב כן

מתי 1 פסוק 11 אֲנִי אָמְנָם מַטְבִּיל אֶתְכֶם בְּמַיִם לִתְשׁוּבָה, אַךְ הַבָּא אַחֲרַי חָזָק מִמֶּנִּי וְאֵינֶנִּי רָאוּי לָשֵׂאת אֶת נְעָלָיו. הוּא יַטְבִּיל אֶתְכֶם בְּרוּחַ הַקֹּדֶשׁ וּבְאֵשׁ מתי 1 מפסוק 13 13 אָז הִגִּיעַ יֵשׁוּעַ מִן הַגָּלִיל לַיַּרְדֵּן וּבָא אֶל יוֹחָנָן לְהִטָּבֵל אֶצְלוֹ, 14 אֶלָּא שֶׁיּוֹחָנָן נִסָּה לַהֲנִיאוֹ מִכָּךְ בְּאָמְרוֹ: "אֲנִי צָרִיךְ לְהִטָּבֵל אֶצְלְךָ, וְאַתָּה בָּא אֵלַי?" 15 הֵשִׁיב לוֹ יֵשׁוּעַ וְאָמַר: "הַנַּח כָּעֵת, כִּי מִן הָרָאוּי שֶׁנְּקַיֵּם אֶת הַצֶּדֶק כֻּלּוֹ." וְיוֹחָנָן הִנִּיחַ לוֹ.

1key

New member
5 שאלות וניחוש

1. האם הדמות פגשה את ישוע בחייו וגם לאחר מותו? 2. האם הדמות היא אחת מ- 12 השליחים? 3. האם הדמות הכריזה על ישוע "אלוהי"? 4. האם לדמות יש כנראה אח תאום? 5. האם הדמות פיקפקה בישוע ולאחר מכן נגעה בו בגופו לאחר מותו ותחייתו? ניחוש: האם מדובר בשליח תומא?

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gif1. כן לחלק הראשון מהשאלה

החלק השני זה כבר שאלה נוספת 2. לא 3. לא 4. לא 5. לא הניחוש היה אמור לבוא אחרי שאתה מסיים לשאול כי אז לא היית שורף ניחוש זה על סמך התשובות

1key

New member
אוף

אז יצאתי מהמרוץ...לא סתם נאמר שהחיפזון הוא מהשטן...:)

למעלה