מנשה נוי אתה המלך

הגרלוי

New member
../images/Emo23.gifמנשה נוי אתה המלך

הגבר הכי גברי על המסך הישראלי. סידרה הכי מדהימה שנעשתה בשנים האחרונות או בכלל. מכניסה את בטיפול לכיס הקטן. וסוף סוף דמות שקוראים לה הגר! :)

seashel

New member
איום ונורא. כל ערכו ירד בעיני.

אני כבר לא בטוחה שאני אוהבת את הסדרה כמו קודם. לא צריך להעסיק משתמטים. אני אמא לשני חיילים שמשרתים עכשיו בצבא. מדוע הם כן והוא לא?!

Jason2

New member
חשבתי שמעסיקים שחקנים

לפי כשרון ולא לפי שירות צבאי. "איום ונורא"?, לא צריך להגזים הוא לא עשה איזה פשע נתעב.

seashel

New member
ובכן, זה פשע נתעב. ואין להעסיק

שחקנים שהתחמקו משירות צבאי. האם אתה מאמין שאנחנו יכולים לחיות בארצנו ללא צבא? יופי. אז מי כן ומי לא? מה זה "שחקן מוכשר"? הילד שלי הוא נגן תופים מוכשר ביותר שנאלץ להפסיק הכל ולהתגייס. רק תגיד לי: מדוע הוא כן ומושונוב לא? אילו ידע מושונוב שיתקשה למצא עבודה, לא היה מתחמק. כן, זה פשע. כמו שזה פשע לא לשלם מיסים או לנהוג בלי רישיון. תענה לי בבקשה רק בזכות זה שיש לי עכשיו שני חיילים בצבא.

Jason2

New member
טוב אני אענה

אם הצבא החליט לשחרר אותו כנראה שיש סיבה טובה מאוד (ואני לא יודע מה הסיבה). אני לא חושב שמגיע למישהו עונש רק בגלל שהצבא שחרר אותו ואם מגיע עונש כזה אז ראוי שיהיה מעוגן בחוק, כל עוד זה לא כך אף מעסיק לא יכול לשחק את התפקיד של בית המשפט ולתת עונשים כאלה. צריך להעסיק אנשים על פי כישוריהם ולא ע"פ שיקולים אחרים. יש לך שני חיילים בצבא ואני בטוח שהם רצו להתגייס (כפי שאני רציתי ושירתתי בצבא) אבל אם היתה סיבה מסויימת בגללה הצבא היה מחליט לשחרר אותם את לא היית רוצה שהם יסתובבו ברחוב ללא מקור פרנסה.

tamar112

New member
אויש נו באמת

אני לא חושבת שכל בנאדם מתאים לשירות צבאי. עובדה שברוב גדול מאוד מהמדינות בעולם השירות הוא לא חובה...אז זה שהמדינה שלנו היא חרא לא אומר שאנשים צריכים להידפק וללכת לצבא בתור שירות חובה. מיכאל-כל הכבוד!!!

seashel

New member
את רצינית?

המדינה חרא? זה בטוח לא בגלל jason2... וגם לא בגלל החיילים שמתגייסים. הילדים המקסימים האלה מתגייסים לא כי הם רוצים. מי שואל אותם בכלל? ואותי שואלים? מה, זה כזה תענוג השירות הצבאי? כולם היו מוותרים אם רק היה אפשר! איפה את חיה, תמר? הצבא לא "מתאים" לאף אחד! אבל זה החוק. פשוט. כמו ארנוננה. כולם חייבים. ג'ייסון, אם מושונוב קיבל פטור בגלל סעיף רפואי, לבריאות. כל טוב שלום ולהתראות. שיתפרנס וירויח את לחמו. (הבעיה היא התופעה: מפורסמים שמשום מה לא מתגייסים ויוצרים איזה מצפן מוסרי חדש ודוגמא לא מוצלחת למעריצים הצעירים).

tamar112

New member
רצינית לגמרי!

המדינה לא חרא?! אתה לא יכולה לדעת מה היו הבעיות שלו...אם הוא הצליח להשתחרר מכל סיבה שהיא גם אם הוא רימה וגם אם לא...זה לא משנה...עובדה שהוא הצליח להגיע למצב הזה אז זה היה מספיק חשוב.

AnGeLiNa JoNsOn

New member
תמר....../images/Emo141.gif

אנחנו בניגוד לשאר המדינות מדינה קטנה שחייבת את השירות הצבאי מכל אחד. אם זה היה בחירה לא היו מספיק והיינו חסרי הגנה. צה"ל מגן עלינו, וחשוב שכולנו נתרום את החלק שלנו. אבל אנחנו לא יודעים את הסיבות לאי שירותו בצבא, לכן- האמא מלמעלה
- אל תתקיפי סתם, בסה"כ כן, כולם חייבים אבל כולנו יודעים שמי שבאמת באמת רוצה יכול להחליט שהוא לא ישרת- ויצליח בזה. נתנחם בכך שזה לא תמיד פועל לטובתך

tamar112

New member
אני עדיין חושבת שצבא זה לא מתאים

לכולם. ברור שאף אחד לא בנוי לזה. בן דוד שלי למשל....אחרי כמה חודשים בצבא התחיל להרזות, נהיה בדיכאון, אז אחרי נסיונות רבים שיחררו אותו, אבל יש גם כאלה שיודעים עוד מלפני שזה הולך להיות ככה. כנראה שמושונוב היה אחד מהם ואני לא רואה שזה שום רע.

seashel

New member
הסתמכתי על המידע של חבר/ה בפורום

שאמר "משתמט". אין לי מושג מה האמת וכמו שכבר אמרתי למעלה, אם זה בגלל בעיה רפואית - אז שיהיה בריא.

Old Girl

New member
דווקא אני מאמינה

שאנחנו יכולים בהחלט לחיות במדינה בה לא כל אחד משרת בצבא, ובטח ובטח שאנחנו יכולים לחיות במדינה בלי שלטון צבאי שבו כל אחד מחליט אוטומטית שמי שלא שירת בצבא - הוא פושע שלא צריך לתת לו עבודה. יש מאה אלף סיבות שבגללן אדם בגיל 19 יכול להיות לא בצבא. אחד חולה, אחד עתודאי, אחד או טו טו מתגייס, אחד השתחרר בגלל בעיות אישיות מתוקף החלטה של מי שמוסמך לקבל החלטה כזו (רמז דק - אלה לא הגולשים בפורום). רק זה מה שחסר לנו - שעניין השירות הצבאי ירדוף כל אחד כל החיים. לא יודעת למה הוא לא בצבא ולא מעניין אותי. בשביל זה יש את הצבא, שינהל את ענייני הגיוס. מה שכן, המשחק שלו נורא ואיום, אולי באמת עדיף שיתגייס.

ככה את מודדת הערכה כלפי אנשים?

יש המון סעיפים בצבא שנותנים לחיילים פטורים. לא, אני לא מעודדת אי התגייסות אבל אני מכירה בעובדה שצה"ל זה לא מוסד שמתאים לכל אדם ואדם. אם הוא בחר שלא להתגייס לבטח היו לו סיבות הגיוניות משלו.

Old Girl

New member
מנשה נוי:

הוחלט אצלנו בבית שהוא השחקן הטוב של הסדרה, וגם הדמות שלו הכי מקסימה.

למעלה