מפגש פורום"דחוף וחשוב"בשבועיים הקרובים

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifמפגש פורום"דחוף וחשוב"בשבועיים הקרובים../images/Emo70.gif

יקריי אנו צריכים להיפגש יחד בהזדמנות הכי קרובה.. ולשבת..לדסקס את מהות דרך ויעדי הפורום יחד.. ואת המשך קיומו.. אני מאוד אשמח אם נדלג על מחסומים וקשיי זמנים ומרחקים..ובאופן חד פעמי וספונטני יחסית נגיע-כל מי שהפורום חשוב לו קצת או הרבה- למפגש של כשעתיים לפחות
לקפה ואולי למשהו יותר משביע, ולעשות את זה בשבועיים הקרובים.. כנראה שהמפגש יהיה בחיפה, אלא אם יהיו 5 ויותר שיהיו בעד ת"א ואז הרוב יכריע אין ספק! בבקשה להתגייס..ואם לא תעדכנו אותי פה אז אפשר במסרים.. אחכה להצעות של ימים ושעות מכם בשרשור פה או במסרים, ויעלה תאריך סופי על גבי הפורום בסוף ונקווה שתוכלו להתגמש ולהתאים את עצמכם אליו- באהבה רבה והערכה- נרדין

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifתודה על המענה ישרת נקווה שעוד חברים

יענו וישתתפו

חוצפה !!!!! מה אני כלב ?!

למה את לא מזמינה אותי ?! אני פנוי בכל ימי השבוע כמובן חוץ משבת ויהיה לי קשה להגיע לחיפה אלא אם קהילת ידידיה בחיפה תאשר את השתתפותי בקורס לריפוי (\: יחזקאל בשם ישוע המשיח

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifתרגע../images/Emo9.gif! בדיוק במקום הזמנה העליתי שרשור

זה!
נשמח לפגוש אותך.. אבל קודם שיהיו אנשים שירצו להגיע.. עד יום ראשון נשאיר את ההחלטה..שאולי יותר חברים יראו ויחליטו אם להשתתף או לא.. מתי תדע לגבי קורס הריפוי?

לא יודע.......

הייתי מאוד רוצה כבר לדעת ! אבל מה לעשות שזה לא תלוי בי ? ההרשמה נסגרה עד לתאריך 3 לחודש הזה. אני כמובן שכבר שלחתי להם הזמנה לרישום אבל אני עדיין לא יודע. יחזקאל בשם ישוע המשיח

היי..מותר גם לכאלה ש"נעלמו" להצטרף?:)

היי..מה שלום כולם כאן? אם המפגש יהיה בת"א אשמח להגיע

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאיש הפיל יקירתי..ואוו שמחה לשמוע ממך

שוב
ברוכה החוזרת או שזה רק ביקור?
ספרי מה המצב מה שלומך...

היי יקירתי. אני בסדר

מחרתיים הבת שלי, דניאלה תהיה בת שלושה חודשים. איך הזמן טס:) אני כרגע מנסה ללמו דלמבחנים ש מועדי ב'. קשה ונקווה שיהיה בסדר. לקחתי בינתים חופשה ללא תשלום כי לא ממש רציתי להשאיר אותה בגן בגיל כזה צעיר...בניתי מערכת לשנה הבאה ואנימקווה לסיים הכל השנה ולסיים את התואר בעזרת ה'. חוץ מזה הכל רגיל..אין יותר מידי חדש.לוקח זמן להתרגל לאימהות אך אני מניחה דזה קורה לכולן:) מה שלומך?

למעלה