| מצטרפת לפורום

• פותח הנושא saym
  • פורסם בתאריך

saym

New member
../images/Emo23.gif| מצטרפת לפורום

שלום לכולם, במקרה גיליתי את הפורום הזה... הוא ממש מעולה! אני שנה וכמעט חודשיים אחרי לידת בני המתוק. העליתי בהריון 20 קילו ובהנקה הייתי כל הזמן רעבה ולכן המשכתי להשמין. נכון להיום, אני כל הזמן מנסה לעשות דיאטה, אך ללא הצלחה... נשאר לי לרדת לפחות 12 ק"ג. העניין הוא שאני ממש רוצה להיכנס להריון אבל חייבת קודם לרדת במשקל אחרת... מה עושים? או יותר נכון איך עושים את זה? אשמח לעצות...

saym

New member
המשך...

שכחתי להגיד שלבעלי אין שום בעיה עם זה שאני שמנה.. להיפך, הוא אומר לי כל הזמן שככה יש יותר אני... אבל אני כבר לא מסוגלת לראות את עצמי...

חן123

New member
אני לא הייתי מחכה

הייתי מנסה חהכנס להריון בליווי מקצועי שיאפשר לי לא לעלות יותר מידיי. אם עכשיו מתאים לך ילד אני לא הייתי דוחה את זה בגלל דיאטה

אתי אתי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

ספרי קצת מה את חושבת שגורם לך להשמין, כדי שנדע מאיפה להתחיל...בעקרון, אני תמיד אוהבת להתחיל משלוש ארוחות ביום וכלום ביניהן

saym

New member
אוכלת כל היום...../images/Emo13.gif

קודם כל, המון תודה על כל התמיכה... ממש כיף לראות את זה! העניין הוא שאני סטודנטית באוניברסיטה הפתוחה ונמצאת עם הבן שלי בבית במשך כל היום... נוצר לי דפוס של אכילה בזמן שבני אוכל, זאת אומרת שאני כל כמה שעות אוכלת... מה גם שאני אוהבת לבשל ולהכין דברים וכמובן גם לאכול אותם...

אורלי14

New member
למה את כותבת "ללא הצלחה"????

להוריד 8 ק"ג זה המון!!! נכון שנשאר לך להוריד יותר ממה שהורדת, אבל זה לא מגמד את הצעד הענק שעשית עד כה!!! ואני תומכת ברעיון של ללכת לדיאטנית ובאמצעותה לרדת במשקל גם בהיריון נוסף. זה אפשרי!!! המון הצלחה וברוכה הבאה

למעלה