מרימים תפילה לאבינו שבשמיים,בשם בנו ישוע

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifמרימים תפילה לאבינו שבשמיים,בשם בנו ישוע

למען כולנו..אני מבקשת שכל אחד ימצא לעצמו זמן לתפילת ביחד, למען כל הבקשות שיועלו בשרשור זה
כי ישוע נמצא פה, והתפילות והבקשות מגיעות אליו, כשהן עולות מלב מאמין.. בואו נהיה גיבורי אמונה יקריי, כי תפילה שמעלים עם המחשבה שאולי זה יקרה אולי לא, אולי אלוהים יקשיב לי אולי לא, אולי אלוהים רוצה או יכול ואולי לא.. אלו תפילות שהן מתכון כושל למימוש
אלוהים רוצה שלנו יהיו חיים טובים יותר, ולכן ישוע בא! הבשורה על פי יוחנן 10:10 ישוע הבטיח שכל מה שנבקש באמונה בשמו, יתן לנו! הבשורה על פי מורקוס 11:24, ועל פי יוחנן 15:7 ישוע הבטיח כי הוא נמצא איתנו כל הימים ועד שיחזור אלינו בשנית! הבשורה על פי מתי 28:20 וישוע ביקש כי נשאל את האב, כי נבקש ממנו, שלא נפסיק להתפלל, ביודענו כי אם נשאל ניענה, ואם נבקש נקבל ואם נחפש נמצא-הללוייה! הבשורה על פי מתי 7:7 הנביא אליהו היה איש עם חולשות כמונו, בשר ודם, אך כשהאמין והתפלל וצעק לאביו שבשמיים מכל ליבו, השמיים לא הורידו גשם 3 שנים וחצי, וכשהתפלל שוב חזר הגשם!האיגרת של יעקב 5:17 כשתלמידי ישוע נאספו יחד לתפילה לבקשת כוח מאלוהים לאחר שיוחנן וכיפא אויימו על ידי ראשי היהודים, כתוב שכשסימו את תפלתם הזדעזע המקום שהתאספו בו וכולם נתמלאו רוח הקדש ודברו את דבר אלהים באמץ לב! מעשי השליחים4:31 כשסילא וכיפא נאסרו באזיקים ישבו להתפלל ולהלל את האדון בתוך החושך של בית הכלא ואז : בחצות הלילה, בשעה ששאול וסילא התפללו ושרו שירי הלל לאלהים והאסירים מקשיבים להם, 26 היתה פתאום רעידת אדמה חזקה עד כדי כך שיסודות בית הסהר הזדעזעו, ובבת אחת נפתחו כל הדלתות וכל השרשרות נתקו!! מעשי השליחים 16:25 זהו כוחה של התפילה, והלל האדון, והאמונה המלאה שלא משנה מה קורה, הוא איתנו, לא נוטש ולא שוכח..אוהב וסולח, יתברך שמו לעד
נא שרשרו את תפילותיכם, למענכם, למען יקיריכם, למען אנשים שתרצו שיתוודעו לישוע, ולכל בקשה שעל ליבכם
שהמוטו שלנו יהיה בשרשור זה : 4 תַּחַת־אַהֲבָתִי יִשְׂטְנוּנִי, וַאֲנִי תְפִלָּה׃ תהילים פרק קט

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאני אתחיל בתפילת תודה, הלל והוקרה לאדוני

האהוב
אני אוהבת אותך אלוהי בכל כוחי, בכל יכולתי ובכל ליבי
אתה הוא האבא, האח, החבר, הבעל , האהוב, היקר מכל, ישוע מושיעי ומורי, מבורך שמך לעד
תודה על שאני חיה עוד יום בנצחון דרכך, תודה על שאני צועדת במעלה ההר איתך, מיום ליום, מתהילה לתהילה, מכוח לכוח רב יותר, מאמונה לאמונה חזקה יותר.. כי אתה הוא כוחי ומבצרי
תודה כי אתה מנחם כמו שאף אדם לא יכול, תודה כי אתה מקשיב כמו שאף אחד לא יכול, תודה כי אתה תמיד איתי כמו ששום דבר בעולם לא יכול ..תודה כי אתה האבא האוהב שעינו עליי, ואני תמיד שמורה בכף ידך החזקה, תודה שלמדת אותי כמה שמך עצום ומורם מעל כל שם אחר שניתן ביקום, תודה שקראת לי בתך, ועשית אותי משלך, תודה שלמרות היותי אדם חוטא חלש ומסכן, הפכת אותי כשהתכסיתי בדמך היקר, לבת המלך, חזקה וגיבורה, וכעת אני לא בורחת מהשטן בבהלה, השטן מרגיש ברוח הקודש ששלחת אלי, וכשאני נכנסת למקום אני מצווה על לוציפר לצאת, כי אין מקום לאור ולחושך יחד, הללוייה ישוע האהוב, תודה לך על החיים שנתת לי
.

אני מודה לאבינו שבשמיים

אחרי שנים של מוות אני חי תודה לך אבא אני יודע שאתה לעולם לא עוזב אותנו ולא חדל מלאהוב אותנו למרות שאנחנו הפכפכי לב וכפוי טובה אני מודה לך שאתה לא חדל מלשכון בי מבקש שתסלח לאלו שלא מאמינים בך ולאלו שאוהבים את החושך תסלח להם כמו שסלחת לי תפתח את עינהם ואת ליבם ותגלה להם את האמת אני מודה לך שכבר מילאת את בקשותיי! אני אוהב אותך ולא רוצה דבר אחר מלבד להיות עימך מוכן להקריב את חיי כאן למענך מוכן לוותר על כל עונג כאן בכל רגע רק למענך! אתה מקום ראשון אצלי האדון הראשון והיחיד אצלי שנים של מוות שנים והיום אני חי אין לי דבר מלבד האמונה בך הדרך האמת החיים לא הייתי מתחלף לעולם בשום אדם שום אדם!!! מודה לך כל כך, אין ביכולתי לתאר את אהבתי אלייך, כמו שאין ביכולתי לתאר את האהבה שלך גם את הטוב וגם את הרע ביותר אקבל ממך ולעולם לא אנטוש ויחדל מלאהוב אותך ולהאמין בך תודה שאתה לחוטאים לעיוורים ולהפכפכי הלב, והם יאמינו בסוף! בשם ישוע המשיח אמן

1ysrat

New member
בשם אב והבן ורוח הקודש - אלוהים אחד אמן

שָלוֹם לָךְ, מִרְיָם, מְלֵאַת הַחֶסֶד, ה' עִמָּךְ, בְּרוּכָה אַתְּ בַּנָשִׁים וּבָרוּךְ פְּרִי בִּטְנֵךְ, יֵשׁוּעַ. מִרְיָם הַקְּדוֹשָׁה, אֵם הָאֱלהִים, הִתְפַּלְלִי בַּעֲדֵנוּ, הַחוֹטְאִים, עַתָּה וּבִשְׁעַת מוֹתֵנוּ. אָמֵן.

1key

New member
לשלום ואהבה בלב אחד

בשם האדון ישוע המשיח. אבינו שבשמים. יתקדש שמך, תבוא מלכותך. אנא אדוננו ומושיענו תן לבני האדם באשר הם להבין ללמוד ולהשכיל כי עליהם לסור מן הרע ולדבוק בטוב. אין טוב מלבדך, ואתה הוא האהבה. מצוות האהבה והאחווה אשר ציוית עלינו בסעודה האחרונה. קשה לנו בני האדם אדוננו לאהוב באמת ובתמים האחד את השני בבחינת "ואהבת רעך כמוך". הן אתה בראת אותנו אגואיסטים, בעלי לב אבן. אנא אדוננו ומושיענו הסר מעלינו את לב האבן ותן לנו לב טוב ואוהב לב ישר ותמים לאהוב אותך ולאהוב איש את רעהו באמת ובתמים בלב אחד. אמן. בשם האדון ישוע המשיח אמן. שבת שלום לכל האחים והאחיות!

lion 7

New member
אנו מתקרבים לכס וערש החסד בישוע

ולנו יש שמחה לא מהעולם הזה ,כי העברת אותנו מחיי החשך אל חיי האור , הפרדת בין זה לזה , ואלוהי האהבה אדוני אנו מודים לך על המעמד שזכינו בו , אנו הכפויי טובה שצלבנו אותך במעשינו ואתה מרוב רחמנותך ואהבתך מילאת את הריקנות בחיינו , אנו לא שוים ליחס ולא לשום חסד , אבל בכבודך אלוהי ורבי שמחת להיות שה אלוהים בכדי שאני אהיה במעמד הזה , שנשב בין אצילי אצילי עמך הנקנה בדם יקר מאד ,במחיר הכפרה במחיר שבו שילמת בו בחייך , אנו מודים לך על הכל , גם על השנה הקשה שעברתי אותה בואדי צל המות ,ידך היתה איתי לא זנחת אותי לשניה ,העין שלך עקבה אחרי ,ושלחת את מלאכיך הרבים בכדי לעזור לאדם חסר חיים כמוני , מי אני אדוני שתזכור ובמעט תחסיר ממלאכים , ידך תמיד חזקה ותושיע אותי גם כאשר אני נושא את הצלב , הצלב המותאם לכל אחד מאיתנו לפי יכולתו , ומתוך כל זה מתעצמת וגדולה היא יום נצחוננו על האני הישן וגדל מיום ליום האדם החדש שבראת בנו , רבים נזקקים לחסדך , תשתמש בנו ככלים לתהילתך, אם זה בעזרה פיזית או כלכלית בכדי שנהיה גם שוים בינ שוים ,תן לעבדך את הזמן בכדי להתאחד אתך רק ,ולהתחבר מעבר האויר עם אחרים אחים באמונה שגם המ נקנו במחיר יקר אאמין

1ysrat

New member
אִגֶּרֶת שָׁאוּל אֶל הָרוֹמִים פֶּרֶק ו

3 הַאֵינְכֶם יוֹדְעִים כִּי כֻּלָּנוּ אֲשֶׁר נִטְבַּלְנוּ לַמָּשִׁיחַ יֵשׁוּעַ, לְמוֹתוֹ נִטְבַּלְנוּ? 4 נִקְבַּרְנוּ אִתּוֹ בַּטְּבִילָה לַמָּוֶת כְּדֵי שֶׁנִּתְהַלֵּךְ גַּם אֲנַחְנוּ בְּחַיִּים חֲדָשִׁים, כְּשֵׁם שֶׁהַמָּשִׁיחַ הוּקַם מִן הַמֵּתִים עַל־יְדֵי כְּבוֹדוֹ שֶׁל הָאָב; 5 שֶׁכֵּן אִם הִתְאַחַדְנוּ אִתּוֹ בְּמָוֶת דּוֹמֶה לְמוֹתוֹ, כָּךְ גַּם נִתְאַחֵד אִתּוֹ בִּתְחִיָּתוֹ. 6 זֹאת אָנוּ יוֹדְעִים: הָאָדָם הַיָּשָׁן אֲשֶׁר בָּנוּ נִצְלַב אִתּוֹ כְּדֵי שֶׁיֵּהָרֵס גּוּף הַחֵטְא וְלֹא נִהְיֶה עוֹד עֲבָדִים לַחֵטְא; 7 שֶׁהֲרֵי הַמֵּת מְשֻׁחְרָר מִן הַחֵטְא. 8 אֲבָל אִם מַתְנוּ עִם הַמָּשִׁיחַ, מַאֲמִינִים אָנוּ כִּי גַּם נִחְיֶה עִמּוֹ. 9 אֲנַחְנוּ יוֹדְעִים כִּי הַמָּשִׁיחַ, לְאַחַר שֶׁקָּם מִן הַמֵּתִים, לֹא יָמוּת עוֹד; הַמָּוֶת לֹא יוֹסִיף לִשְׁלֹט בּוֹ. 10 הֲרֵי בְּמוֹתוֹ מֵת אַחַת וּלְתָמִיד לְגַבֵּי הַחֵטְא, אַךְ בִּחְיוֹתוֹ הוּא חַי לֵאלֹהִים. 11 בְּדֶרֶךְ זֹאת גַּם אַתֶּם חִשְׁבוּ אֶת עַצְמְכֶם מֵתִים לְגַבֵּי הַחֵטְא, אַךְ חַיִּים לֵאלֹהִים בַּמָּשִׁיחַ יֵשׁוּעַ.

pretty flower

New member
לאבינו היקר, החזק מכל

אני רק חושבת כיצד אוכל להודות לך, על העולם שבראת, על החיים שנתת, על הבן שהקרבת, על כל מה שהענקת לנו בני האדם, ועיניי מתמלאות דמעות. דמעות של עצב על כך שכל כך הרבה אנשים לא מאמינים בך, על שיש השוללים את קיומך - זה אשר יצר את גופם ונתן נשמה באפם. דמעות על אלו שלא פתחו את ליבם אליך, שלא אהבו את בנך, שלא היו מסוגלים לקבל אותו ואותך, שלא למדו לאהוב אחד את השני. אלוהים, אני מבקשת שתרחם על אותם אנשים, שתציל אותם מידי השטן, שתתן להם להבין שאתה שם גם בשבילם ושאתה אוהב אותם כי גם הם ילדיך. אני חושבת על בנך היקר, ישוע המשיח, שביסוריו ובמותו נתן לנו את החיים. אני רוצה להודות לך, שנתת לי את הכוח ואת האומץ לפתוח את ליבי אליו, ואליך. שנתת לי בריאות, שנתת לי לב שמרגיש, אוהב וסולח. שלימדת אותי לכאוב את כאבם של אחרים, ולהשתתף בשמחתם, גם אם אלו אנשים שניסו להרע לי. אני מודה לך שאתה שומר עלי, ושומר על יקיריי ויקיריהם. אני מודה לך אלוהים על כך שהפגשת אותי עם אדם אחר שגם מאמין בך בכל ליבו, עשית אותו לחבר נפש שלי ולמושא אהבתי, ודרכו לימדת אותי מהי אהבה אמיתית לבן אדם אחר. אני מתפללת שהאנשים בעולם לא יפסיקו להאמין בך, שהאמונה שלהם רק תגדל ושעוד ועוד אנשים יאמינו בך, אלוהים, מלך מלכי המלכים. אני מתפללת שתתן לנו שלום, שאיש את איש יאהב, ללא תנאים, כמו שאתה אוהב אותנו. אני מתפללת שתתן למושא אהבתי בריאות, אושר, עושר מבחינה רוחנית והצלחה. שתתן לו אומץ כוח והרבה מקום בלב כמו שעשית פעם ונתת לי את אהבתו. אני מתפללת שתתן לי כוח והרבה מקום בלב כדי שאוכל להתאזר בסבלנות כמו עד עכשיו, ואוכל להמשיך לאהוב אותו. אני מתפללת שכאשר הרגע יגיע, תתן לי כוחות להתמודד עם משפחתי, כי הם לא יודעים עד כמה אני אוהבת אותך, והם לא מכירים בבנך ישוע המשיח. אני מתפללת למען כל חברי הפורום, שיזכו לאמונה חזקה ומחוזקת, לאושר ובריאות וכך גם לבני משפחותיהם ויקיריהם. אמן.

תפילה

עבורינו שנגלה את דרכו את אלוהים ונקבל אותה. שנפתח את עינינו וליבנו לדרך ולתוכנית שאלוהים הציב עבורינו. שנפקיד באמונה מלאה את חיינו בידיו של האדון והמושיע ושנאמין בלב מלא כי ישוע המשיت האדון והמושיע יחלץ אותנו מכל מצב של מצוקה ובכל עת. אמין. "أرني يا رب طريقك، واهدني في سبيل مستقيم"، مز 27: 11 11 הוֹרֵנִי יְהוָה, דַּרְכֶּךָ וּנְחֵנִי בְּאֹרַח מִישׁוֹר; לְמַעַן, שׁוֹרְרָי׃ حنانك يا رب الاكوان أليك رفعت صلاتي http://tranem.linga.org/PlaySong?TranemID=423

תודה לך אבא

תודה לך על בנך יחידך שנתת אותו קרבן לכפרה על חטאיי. תודה לך על הדם שבזכותו יש לי סליחת חטאים, שחרור, רפואה וגישה ישירה אליך אבי הקדוש במרומים. תודה לך על הנוכחות שלך בחיי, ושאתה קורא לי לחברת בנך, ורואה בי אותו - את ישוע המשיח. תודה על החיים החדשים ועל השלום והשמחה ששמת בקרבי, תודה לך על שאני יכול להתחזק ולקום מכל מצב קשה בעזרתך ובזכותך. תודה שאתה הוא אל חיי. אני תפילה אדון שתתדריך אותי ואת כל אחיי ואחיותי לדעת אותך, שנרוץ את המרוץ שהכנת עבורנו ושלעולם לא נתעייף. עזור לנו להילחם עד דם בחטא ובבשר, ולעולם לא להכנע וחס ושלום ליפול לחטא. אני מודה לך שנתת לנו חיי נצחון במשיח ישוע. ומצטרף לתפילות הישועה של הקדושים, שעמי יגלה אותך, וידע מי אתה וילך בדרכיך הטהורות והטובות. וששאר העמים יכנסו אף הם אל נחלתך הקדושה. אני מודה לך על הפורום הזה שמאחד בין יהודים וערבים ובין הזרמים השונים, תודה לך על ששברת את מחיצת האיבה ושמת אהבה בליבנו. תודה לך ישוע על שאתה הדבק שמדביק את כולנו כאחד איתך.

לישוע ולאלוהים היקרים לי מכל

יש לי כמה וכמה דברים לומר לכם. * אני אומנם באמת ובתמים רוצה בך ישוע ובך אלוהים רק ש, 1. אני מבקש מכם סליחה על שהכריחו אותי לא להאמין בכם 2. אני מבקש מגם סליחה על זה שלא חשבתי עליכם בכל זמן שהרגשתי טוב ולא היה לי שום צורך בכם 3. אני מבקש סליחה על זה שאני הייתי כ"כ אנוכי שחשבתי רק על עצמי ולא עליכם * אני רוצה לומר לכם תודה על ש, 1. נתתם לי את המחשבה להכנס לכאן לפורום כדי שאני יתוודע יותר למוצא שלי האמיתי 2. נתתם לי את המחשבה לחפש את האחים/ות שלי באמונה 3. נתתם לי את המחשבה להכיר את האתרים הכי נפלאים באינטרנט שיש בהם כדי למלאות בי את הרוח של ישוע המשיח 4. נתתם לי אחים ואחיות כ"כ נפלאים 5. נתתם לנו את הברית החדשה כדי ללמוד איך להיות בן אדם 6. נתתם לנו את הברית החדשה כדי לדעת איך להתנהג עם אחרים שלא מאמינים בכם 7. נתתם לי את הכוח לעמוד מול כל האנשים שלא רוצים שאני יאמין בכם 8. כ"כ כיף לי ללמוד את הברית החדשה בלי שיגידו לי שזה אסור * אני רוצה לומר לך אלוהים ולך ישוע המשיח ש, 1. אנא מבם שמרו עליי מפני האנשים שלא אוהבים אתכם 2. אנא מכם שמרו עליי שלא יהיה לי נזקים לא בגוף ולא בדברים אחרים 3. אנא מכם תעזרו לי בבקשב למצוא חן ושכל טוב בעיני אנשים כדי שאוכל לבשר להם את בשורת המשיח 4. אנא מכם תעזרו לי למצוא את אהבתי וכך אוכל לקיים את מצוות פרו ורבו ומילאו את הארץ 5. אנא מכם תעזרו לכל העוסקים במלאכה הקדושה להביא עוד אנשים לכנפי ישוע המשיח 6. אנא מכם תשמרו על אותם האנשים שעושים את דבר אדוניי 7. אנא מכם תתנו לנו עוד כוח כדי לחיות חיים אמיתיים ולא חס ושלום שיקריים יש לי עוד כמה דברים לומר לך אלוהים ולך ישוע 1. אני מאוד רוצה שתתנו לי את הכוח להתפלל 2. אני מאוד רוצה שתתנו לי את הכוח לעמוד חול הרוע בעולם 3. אני מאוד רוצה שתתנו לי את הכוח לבכות על זה שאני כזה פחדן 4. אני מאוד רוצה שתתנו לי את המחשבה שאני יכול להיות רק איתכם 5. אני מאוד רוצה שתתנו לי את האומץ כדי לומר בגלוי שאני אוהההההההההההההההההההההההההההההבבבבבבבבבבבבבבבבבב אותך אלוהים ואותך ישוע 6. אני מאוד רוצה שתתנו לי את החשק להוציא ממני את הדברים שיכולים לקלקל את האדם 7. אני מאוד רוצה שתתנו לי את הכול להפסיק לעשן 8. אני מאוד רוצה שתתנו לי את כל אהבה שיש בכם * אני יודע אבא שאני לפעמים יכול להיות בן אדם אגאויסטי רק ש, 1. אני ודע שאתה וישוע אוהבים אותי מאוד 2. שאתה וישוע מוכנים לתת לי את כל מה שאני רק צריך 3. שאתה וישוע מוכנים לעשות הכל בשבילי ורק בגלל זה אני אוהההההההההההההההההההההההההההההההההבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב אתכם כ"כ ואוווווווווו כמה שאני מרגיש טוב עכשיו וואללה אין לכם שום מושג !!!!

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאמן../images/Emo24.gif כנס יחזקאל בבקשה..

אלוהים האב, ישוע המשיח הבן ורוח הקודש הם אחד, אנו עובדים אל אחד, שמע ישראל אלוהים אחד הוא
כשאתה מדבר לאלוהים, אתה מדבר לישוע ולרוח הקודש, כשאתה קורא לישוע לחייך אתה קורא לאלוהים ולרוח הקודש, כשאתה מתמלא ברוח הקודש תדע שישוע שוכן בך, ותשמור על גופך ורוחך כי בהם נמצא גם אלוהים
התכוונתי להגיד שצורת הביטוי של פנייה ברבים נשמעת כאילו את מדבר לשניים נפרדים אבל ישוע אמר מי שראה אותי ראה את האב, ואני והאב אחד.. זה אמנם לא קל להבין את השילוש הקדוש אך תסמוך על רוח הקודש שיתן לך הבנה וקבלה לאמת העל טבעית והאלוהית הזו, מתפללת כי תתחזק ושישוע ישמור עליך ועל משפחתך, ובשם ישוע המשיח תהיה גיבור אמונה ותהווה אור בבית שמש שימשוך אחרים לטוב שבמשיח
-אמן

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifוכעת לבקשות תפילה אישיות (אתם מוזמנים)!

ואני מבקשת מכם אחיי ואחיותיי בישוע, משפחתי היקרה והמורחבת, כי תתאחדו איתי בתפילה למען הבקשות הנ"ל שעל ליבי
סליחה אם זה ארוך אך חשוב לי שתבינו את התמונה בכדי שתתפללו איתי לצורך המדוייק של המצב הזה: אני מתפללת לשלומו של אחי ושלום משפחתו והעסק שלו.. אח שלי הוא אדם שתמיד אמר אין אלוהים, תמיד האשים את אלוהים אם הוא נמצא לטענתו, בבעיות שנקלע אליהם והוא נקלע להרבה, הרבה קשיים ודרכים שנסתמו בפניו בחייו.. והוא התקשח מאוד, נהיה אדם מאוד חומרי וחברתי..אך רחוק מאוד מאלוהים ומאמונה. הוא גם לא ממש דואג לעצמו, ואני לא בטוחה כמה גופו בריא בשנים האחרונות
תמיד חיכיתי לנס מיוחד מישוע שירכך את לבו של אחי, המון תפילות וצום, ואני מרגישה שהנס הזה מגיע.. אולם בדרך דיי קשה.. אחי נקלע לבעייה מאוד מכבידה..הוא עובר זמנים קשים, והלחץ הנפשי שהוא שרוי בו הדביק את שאר המשפחה והוריי, ולא יצא לי לדבר איתו אלא אתמול, ובפעם הראשונה (לאחר שהתפללתי בליבי שאלוהים יפתח דלת לשיחה כזו) שוחחתי איתו על כמה האדם קטן בעולם הזה, כמה אנחנו רצים ומנסים בכוחנו לעשות ולשנות, וכמה שהוא גדל והתחזק, אבל הנה צל שחור של בעייה אחת עלול לזעזע את עולמו בבום אחד שאין לו שום שליטה עליו! אז מיהו האדם ולאן יברח מאלוהים... אמרתי לו בהיסוס קטן שאני יודעת שהוא אולי לא אוהב את דבריי ולא מאמין אך אני מתפללת עבורו חזק וצמה ויודעת שאלוהים יגן עליו, ואמרתי לו במצבך כעת, רק האדון יכול להושיט לך יד גואלת ומשחררת מכל המצב הזה, ובאהבה רבה כי הוא מחכה לך שתבקש אותו.. לפליאתי הרבה..(קטנת אמונה אנוכי-למה ציפיתי מאבי שבשמיים אלא שיקשיב לתפילותיי) אחי הקשוח מבחינת אמונה ואלוהים, נהיה עם דמעות, והתחבקנו ואמר לי שהוא כבר לא כמו שאני חושבת, שהוא מרגיש כלכך רע והוא מבקש שכל מי שיכול להתפלל שיתפלל עבורו, ואני אמרתי אמן וגם אתה תתפלל, כי רק הוא, הכל יכול, יעמוד לצידך ויתן לך נצחון על אלו שרוצים להעליל עליך ולהפיל אותך בגלל אינטרסים אישיים שלהם. פה נגמרה השיחה, היו גם אנשים והם עזבו.. אך אני יודעת שהגרעין בדרך לליבו אם לא כבר שם וסומכת על ישוע האהוב שדרך רוח הקודש ידבר אליו, זוהי הדלת שאלוהים פתח, ואני לא רוצה ששום נסיון מהשטן יסגור אותה, אלא שליבו של אחי ימשיך להתרכך ויכיר בישוע כאלוהים ואדון לחייו, ולכן מבקשת כי נתפלל יחד למען ישועתו של הבית של אחי, וסגירת הבעייה הזו בצורה מיוחדת ומפתיעה, כמו שרק אלוהים יכול-אמן. בשם ישוע המשיח
אמן.

lion 7

New member
נקוה שישוע יגע בליבו

( הכרתי אותו מהילדות , ועדיין תדמיתו לא בורחת מראשי ), אני מאמין שכל הבית ידעו את מגע הישועה בקרבכם , כתוב תאמין וכך כל ביתך כן יאמין , מצטרף ומחזק את ההתחננות מישוע שיתקרב ויהיה איתו ויהיה מושיע אישי לו , אמין

!../images/Emo23.gifלהמשיך בתפילות חבר'ה!../images/Emo23.gif

ישוע המשיח אהובנו למענך הכל, בקרבתך אנחנו חפצים, לראותך אנחנו כמההים, להמשיך לשתות את הדבר לעולם לא נפסיק. אוהבים אותך אוהבים!

למעלה