משפחת ד"ר פיל

loveyourself

New member
../images/Emo23.gif משפחת ד"ר פיל ../images/Emo23.gif

המשפחה של ד"ר פיל מאוד מעורבת בהפקה, בנו הגדול משתתף הרבה פעמים ועוזר בייעוץ לבני נוער, ואישתו תמיד יושבת בקהל וכשהתוכנית מסתיימת רואים אותו מתקדם לעברה והם הולכים יחדיו (אני זוכרת תוכנית שעשו של שאלות שרוצים לשאול את ד"ר פיל ושאלו אותו למה זה נראה כאילו הוא מושך את אישתו מהר מהר
ובסוף התברר שזאת דווקא היה שמושכת
). מה דעתכם על המעורבות של המשפחה- האם זה תורם לאופי התוכנית לדעתכם

brum

New member
אני רק כועסת על דבר אחד !

למה אין הפקה כזו בארץ ? זה לא פורמט כזה מסובך, הוא נותן לחברות פרסום אם הן תורמות לאנשים שהוא עזור להן, מה אין פסיכולוג סימפטי ונחמד בארץ ? (הדגש על סימפטי לחובבי ורדה רזיאל....)

loveyourself

New member
חחח, אהבתי את ההערה האחרונה../images/Emo6.gif

מבינה אותך בהחלט, אבל לא ענית על השאלה
יאלא, לא נותנת לך להתחמק

brum

New member
לא ממש חושבת שזה עוזר אבל כייף לראו

אשתו מייעצת לטעמי אפילו מעבר לגבול כאילו היא פסיכולוגית בעצמה, למרות שאני מניחה שכשנמצאים עם אדם כל כך הרבה זמן וכמעט כל שעה משהו חייב להדבק וודאי שהיא כבר אמצה לעצמה הרבה תבונות שהלוואי על מחצית מהפסיכולוגים בעולם, אבל יש מקומות שנראה כאילו היא מייעצת עצות מקצועיות וזה כבר עושה טעם רע בפה כמו ימי תשאל את ד"ר פיל ורובין - היא לא עד כדי כך צריכה להיות מעורבת למרות שבטוח שיש דברים שהיא יכולה לשמש עזר כנגדו. לגבי הבנים שלו, טוב אחד הוא כבר נדבק בחיידק בגדול וגם הייתה או עדיין יש לו תוכנית טלויזיה משלו (שכחתי את השם המדויק) שבו הוא עוזר למשפחות עם הבית שלהם, בתוכניות שהוא השתתף רואים שהוא יודע את מקומו והוא נותן נקודת ראות של "ילד" בגילו. השני כמעט ולא רואים ושומעים עליו וזה דיי ברור שהוא לא ממש מת על אור הזרקורים וצריך לכבד את זה (למרות הסקרנות הטיבעית).

Y. Welis

New member
אני חושש שיתקשו למצוא פסיכולוג

מקומי, כי יש בארץ המעטה בלתי-רגילה מערכה של שיטת הטיפול הקוגניטיבית שבה נוקט ד"ר פיל (וגם מביא ללא הרף תימוכין ממחקרים). השמרנות המקומית היא דבר שקשה להבין לעיתים, לאור התפתחות התחום וכמויות המחקרים על התנהגות אנושית, ולרוע מזלינו דווקא במקום כמו הארץ שבה צריך תשובות מעשיות לשאלות, הפסיכולוגים המקומיים מציעים אנליזות אינסופיות וממושכות (דבר שכמובן רק מועיל להם, כי ככל שהטיפול ארוך, כך הם מרוויחים יותר).

brum

New member
ועוד דבר לגבי רובין

זה ברור מאוד שהוא זה שרץ מהר ולא היא (כי היא כאילו רצה מאחוריו ולא לפניו וגם הצעדים שלה יותר קטנים) כמה מהר כבר אפשר לרוץ על נעלי עקב

לדעתי זה תורם המון../images/Emo70.gif

כמו פעם שהבן הכור שלו עשה תוכנית של שיפוץ מחדש ונעזר באביו לעזור למשפחה להשתקם...

willo1

New member
אני חושבת שזה ממש יפה

אגב, אהלן חדשה
והבן שלו ממש חמוד, הייתי בהלם כשראיתי את ד"ר פיל בשיפוץ משפחתי
ורק עכשיו ידעתי שזו אשתו! באמת תהיתי מי זו כל הזמן

nkotb

New member
לד"ר פיל יש שני בנים ג'יי וג'ורדן

ג'יי נשוי, הוא התחתן לאחרונה עם מישהי מהתוכנית שהוא הגיש קוראים לה - אריקה דהאם והוא הוציא כמה ספרים, לפי מה שהבנתי ג'יי הוא גם סטודנט לפסיכולוגיה.

einatgross1

New member
זה בטוח תורם להם../images/Emo13.gif

אני לא יודעת אם זה תורם לנו. זה בהחלט יוצר אוירה מיוחדת של התוכנית, ומה שבטוח...זאת דרך טובה לקדם את כל המשפחה
.

../images/Emo13.gifלדעתי הם מיותרים.

זאת אמורה להיות תוכנית מקצועית ולא מפגש משפחתי. הבנים שלו חתיכים
.. אבל העצות שהם נותנים בלי סמכות מקצועית מיותרות.. אבל לדעתי ההשפעה האמריקאית היא זו שהביאה את המשפחה לתוכנית...

HailyTheStrange

New member
זה מעלה את הרייטינג,

לא יודעת כמה הם באמת הכרחיים שם... [ורובין מעצבנתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת.]

למה מעצבנת../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

אני דווקא מחבבת אותה וחושבת שהיא די מוסיפה

למעלה