מתי לאחרונה אמרת לעצמך מילה טובה?

../images/Emo23.gifמתי לאחרונה אמרת לעצמך מילה טובה?

אתן תמיד נמצאות בדיוק במקום ובזמן.... בשביל אחרים בשביל בן זוג, ילדים, הורים, חברות/ים, עמיתים לעבודה. אתן מפרגנות ונותנות מעצמיכן. אבל... מתי אמרתן לעצמיכן מילה טובה? מתי פרגנתן? מה תגידו לעצמיכן עכשיו איזו מחמאה תתנו לעצמיכן??
קפצתי הביתה מהקורס שבו אני משתתפת כי יש לי פגישת עבודה עם מרצה באוניברסיטה ותיכף חוזרת לשם.... יום מקסים

daimond1

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

האמת? ממש מזמן....
כל הזמן אנחנו נמצאות בשביל אחרים, אבל פחות בשבילנו.. בתקופה האחרונה לא יצא לי לפרגן לעצמי בגלל סיבות אישיות ולא נחמדות, ובל אני כן מפנקת את עצמי עם קרמים טובים, מניקו ופדיקור טו שאני עושה לעצמי. זה הזמן איכות שלי עם עצמי! ממליצה לכל אחת....

תמשיכי לפנק את עצמך../images/Emo23.gif

יש עוד תקווה!!!! אם את מפרגנת לעצמך פינוק לגוף את מודעת לעצמך את מטפחת את עצמך כך את מרגישה טוב עם עצמך
כל יום תגידי לעצמך לפחות 5 מחמאות

daimond1

New member
../images/Emo45.gif זה חשוב,

אני מנסה, למרות שמצב הרוח נמוך יותר מים המלח אני מחפשת נקודות אור קטנות שישכיחו את העצב והכאב.... אני מפנקת את עצמי בשינה טובה
, ספר טוב, ומתנות קטנות...
בכלל אני ממליצה לכל אחת לפנק את עצמה, בלי קשר לבן זוג שמפנק

דגנית

New member
לא בטוחה שאני אומרת לעצמי מילה טובה..

ותודה על המחשבה על כך
אני משתדלת כל לילה לפני השינה, לסרוק את היום שעבר ולכתוב לפחות חמישה דברים טובים שקרו לי דגש על לי היום.. לא לאחרים, לא כאלו שהייתי שותפה להם.. אלא חמישה דברים טובים שקרו לי היום.. לפעמים זה סתם הנס קפה שהיה טעים, וכאלו דברים.. ולפעמים יש נקודות של טוב אמיתי.. בכל מקרה, זה הרגש שאני משתדלת להקפיד עליו כי הוא נותן לי לשים לב ליום שעבר, וקצת פחות לחלוף על פני הימים ויותר להיות מודעת ולשים לב.. שווה לנסות!
להיאחז בעבר, או שלא

פנינה101

New member
טליוש תודה על ההארה / הערה ../images/Emo23.gif

מה אני אומרת לעצמי? איך אני מפרגנת לעצמי? הרבה פעמים בזמנו, הייתי מתריסה בפני אלוהים תראה אני כך, ואני עושה כך, ואתה מה? היום? היום אני מסתכלת על הבת שלי ולא מאמינה שהיא פרי חינוכי הבלעדי. לא מאמינה שהצלחתי לראות תמיד את הצד הטוב שלה להחיות אותה ולא לכבות אותה. מפרגנת לעצמי בשמיעת הרצאה בבית היהודי אתמול הוא דיבר על זה בדיוק...צריך לדעת לחיות את הנשמה שלנו, ושל ילדינו ושל בכלל... אני מפרגנת לעצמי בהרבה דברים מתוך מודעות אבל הכל נעשה במין "עבודה פנימית" ואני מחכה ל"פרס". יש אצלי עדיין מין "נתק" בין השכל ללב. אני מתחילה להשלים ולחבר את שתי הקצוות האלה שלי מתחילה לפרגן לעצמי במקום שלי בבית ובעבודה פינוק בשבילי לא תמיד זה קניה אבל אתמול קניתי בושם מריה דה בורבון החדש בושם פשוט מורח אותי על הרצפה ולמרות ההוצאות הגבוהות בישרכארט שהיו לי לאחרונה דברי חשמל הכרחיים ועוד קניתי לי את זה. ואיך אני שמחה עם זה . בשמים עושים לי את החוויה החושית שיחה טובה של הנפש עושים לי את החוויה לנשמה עזרה לזולת זו חוויה וסיפוק לצורך שלי לעזור לאחרים וליהנות מזה לפני השינה כמו דגניתוש, גם אני עוברת על קורות היום שנים אני עוברת ככה סורקת את היום לפני השינה ונאחזת בדבר טוב שהיה או קרה לי תודה לך טליוש על השאלה ועל התשובה שהשאלה מעלה בי כך יש לי אפשרות פתאום לראות שאני במקום אחר לגמרי מתמיד והבת שלי פתאום מפריעה לי אני אוהבת אותך, היא אומרת לי מנשקת מלטפת אותי. זה הפירגון הכי נפלא שלי והיא כל כך שמחה שאנחנו הולכות ביחד "לבית היהודי" זה ממש ממש ממש.... תודה טליושקה שלי

אני אלופה בלפרגן ולהחמיא לאחרים-

אבל כשזה מגיע אלי- נאדה. מה הייתי אומרת לעצמי עכשיו? שאני עושה עבודה טובה עם התוכנית הרזיה שלי
(עם החיוך!) שבת שלום
אפרת

מגי 336

New member
נגעת בנקודה רגישה...

לפרגן לעצמי? לא פשוט... תמיד שם בשביל כולם, בשבילי? אין ממש זמן ואני יודעת ומודעת לעובדה שזה ממש אבל ממש לא טוב, לא לנפש ולא לגוף. אבל יצאתי לחופש מהעבודה הולכת לפרגן לעצמי בשבועיים הקרובים
תודה טליושה זה מזכיר לי שמותר גם לי

../images/Emo24.gifאף פעם אל תפסקנה להעריך

את עצמיכן
לפני שאתן נרדמות כל לילה תעשו סריקה על היום שעבר ותחמיאו לעצמיכן על דברים שעשיתם/אמרתן

למעלה