מתנה לרן

Meytar 888

New member
../images/Emo23.gifמתנה לרן../images/Emo70.gif

תקשיבו, לרן יש עוד מעט יומולדת (7.1) ואנחנו צריכים לחשוב על מתנה. מצאתי איזה משהו שיכול להיות ממש יפה, עץ כזה עם חריטה..ושילוב של תמונות.. אבל קחו בחשבון שזה יעלה כסף,ולא מעט..אני גם לא אומרת שזה יעלה 700 ש''ח..אבל זה יעלה. אני צריכה לדעת מי בטוח בטוח בטוח בטוח בטוח בטוח בטוח בטוח בטוח בטוח (........) יכול לשלוח לי את הכסף, ואל תכתבו לי כאן שאתם משתתפים במתנה אבל לא תשלחו לי בסוף. אני לא אומרת עדיין מחיר מדוייק בגלל שאני לא יודעת אותו, אני פשוט צריכה לדעת אם אפשר לדבר על סכום גדול שיכול לשמש למתנה מכובדת. אם יש לכן חברה/אחות/דודה שאוהבת את רן ומוכנה להשתתף במתנה זה יהיה מעולה, למה כמו שאתם יודעים אנחנו לא כ''כ הרבה בפורום. מי שמוכן ובטוח שהוא ישלח את הכסף שיסמן
בנושא,ואם יש שאלה או רעיון תכתבו בתוכן
המשך שבוע טוב

../images/Emo9.gif

הרעיון נראה לי מעולה אבל זה לא נראה לי דרך עם כל הכסף וזה... זה יעשה בלגן וזה נראה לי לא מתאים אז אולי נכין לו משהו... ואיך נמסור לו את זה?? נ.ב: היום הולדת שלו לא ממש קרוב יש עוד קצת זמן...

Meytar 888

New member
כנסי

היום הולדת שלו אולי לא ממש קרובה, אבל בשבילך לתכנן דברים צריך זמן. העיניין עם הכסף לא אמור לעשות בלאגן, כל מי שתסכים להשתתף תשלח לי את הכסף ואני אקנה את המתנה.. בקשר לאיך נביא את זה לרן..כרגע אנחנו לא יודעים מה יהיה באותו היום, לכי תדעי,אולי תהייה הופעה באותו יום..ואם לא הכי פשוט לשלוח את זה לסוכנות, והם כבר יעבירו את זה לרן

מזל טוב מאמי../images/Emo24.gif

לרן מזל טוב עד מאה ועשרים שנה אני תמיד ישמח לקבל את ההודעות לגבי רן דנקר מתי שיש לו יומודלת ומתי הוא מופיעה

hili2006

New member
הממ

תלוי כמה זה... וזה לא שאני לא רוצה..! מצידי להוציא עליו אלפים.. אבל לצערי יש הבדל בין הרצוי למצוי.. אבל אני ממש ארצה להשתתף.. אז על כמה בערך מדובר?..

בעקרון ../images/Emo45.gif

אבל אני צריכה לדעת כאילו כמה בדיוק וזה.. כאילו באמת שלא אכפת לי להוציא עליו אלפייי שקלייםם..... אבל כאילו יש הבדל בין רוצה ליכולה.. :) שתדעו עוד פרטים אז תגידו ואז אני יוכל להחליט תשובה בטוחה.. מאייקיי :)

כנסו רגע..

אם זה עולה הרבה ואנחנו קצת בנות בפורום אפשר אולי מי שרשומה גם ברשמי להציע להם "להתאחד" ולקנות מתנה משני הפורומים הראשיים ביחחדד?? ועוד משו.. אם אני רוצה לתת לרן משו אישי רק ממני יש לכן מושג לאיפה אני יכולה לשלוח.. אם כן אז תשלחו לי כתובת

למעלה