|נשיפגשתי את ג'סטין!!!!!!!!!!!!

jt fan

New member
../images/Emo23.gif|נשיפגשתי את ג'סטין!!!!!!!!!!!!

שבו!!!!!!!!!!!!!!! חזרתי רק עכשיו,דודה שלי גרה בארצות הברית ויום אחד הלכנו לטייל בהוליווד,ברחוב לינקולן ויש שמה אולפנים של כל תוכניות טלויזיה ומסתבר שג'סטין המאמי המושלם המהלך היה שם!!!!!!!לא ידעתי כמובן.הכל בפוקס! בקיץ קץ,שמעתי מתוך האולפן את סניוריטה אז שאלתי את השומר למה שמו את השיר הזה והוא היה אלי חמוד וסיפר לי שג'סטין מתארח שם היום אז שאלתי אותו אם זה חזרות והוא אמר שכן!!!!!!!!!אז חיכיתי ודודה שלי באה מהמדרכה השנייה ועושה לו"סיימון!למה אתה לא שומר על קשר?!"מסתבר שהם מכירים אז הוא אמר לי לחכות שם ולא העיף אותי.בסופו של דבר (שעתיים!) ג'סטין יצא מהאולפן!!!!!!!!!מוקף שומרי ראש,והוא נראה מה זה עייף!הוא לבש כובע שחור ןמכנסיים שחורים וטי-שרט לבנה והיה לו משקפי שמש של גוצ'י וזהו,סיפרתי לו שאני מעריצה שלו, ואז הוא שאל מאיפה המבטא, אז אמרתי לו "אני מישראל", ואז שאלתי אותו "ג'סטין, יש לך מלא מעריצים בישראל, למה אתה לא בא?" אז הוא ענה: " הסיבוב הופעות שלי מוגבל, זה המון ביוקרטיה, אבל הכל פתוח" ואז הוא נתן לי נשיקה(!!!!!!!!!!!!!!!!
, איזה כיף לי...) וחיבוק, ומזל שדודה שלי הביאה מצלמה, אני יסרוק ובשבוע הבא אני ישלח... הוא נשמה חיים שלי.... כ-פ-ר-ה- ע-ל-י-ו
והוא אחלה של בנאדם,ואין עליו טיפת איפור!הוא ממש ממש לא מחזיק מהמעמד שלו......כפרות שלי!!!!!!!!!!

מההההההההההההההההה???????????

שיואווווווווווווווווווו אאאאאאאאאאאאאאאייייייייייייזזזזזזזזזזהההההההה כככככככככייייייייייייףףףףףףףףףףףףף לךךךךךךך!!!!!!!!! גמני רוצהההההההההההההההההההההההההההההההה
זה לא פייר!!!!!!!!!!!!!111 הוא לא במקרהה נתן לך את הטלפון שלו?????????????????????????

justinet

New member
חחחחחח נראה לך שהוא יביא לה פלא'???

יאוווווווווווווווו איזה כיף לך!!! שונאת אותך!!! חחחחחחח טוב שאמרת לו את זה!! אני גאה בך! חחחחחחחח עכשיו הוא ידע שהוא צריך לבוא לפה ומהר!!!

jt fan

New member
לא,הוא לא...

אין,אבל הוא היה אליי פשוט מאמי וזה מפצה על הכל!!!!!!!!!!!! ולןמה נראה לך? מה הוא דפוק??שייתן למישהי מישראל את המספר שלו!!!!!!!!! אבל....אי אפשר לדעת אם הייתי מבקשת מה היה קורה!!!!! אז בואי נמשיך להתכתב,ואני יספר לך הכל!!!!!!!! -מיכל-

taltoli

New member
BITCH!

דייייייי אני לא מאמינה איזה כיך לך שפגשת אותו!! אני ניסיתי לעשות הכל כדי לפגוש אותו בארה"ב וזה לא הצליח!! אני לא הייתי שוטפת את הלחי שלי יו בחיים!! סתם סתם אחותי שיחקת אותה אני מקנאת אששש

איזה כיף לך!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo137.gif

איזה כיף לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יואואואואואוואאואוואואאוואוא
שאלת אותו לפחות אם הוא יבוא מתישהוא? יאואואו אני משתגעתתת אני היתי מתחילה לבכות ולצרוח!!!!
בל סבבה לך! מזל טוב!

justin love

New member
אאאאאאאאאאאאהההה...

את לא יודעת איך אני צורחת עכשיו יייייייייייאאאא אני מתעלפת אם הייתי רואה אותו אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא...

יו....

איזה כיף לך... איזה כלבה את... במקומך לא הייתי שוטפת את עצמי הרבה זמן ולכי תדעי בכלל אם לא הייתי מתעלפת כשהייתי רואה אותו... את רוצה להגיד לי שבאמת פגשת אותו והוא נתן לך נשיקה וחיבוק?!

jt fan

New member
נראה לך??

מה,את חושבת ששטפתי את הלחי??|? בערך יומיים!!!!!!!!

tomigirl

New member
אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה+נ"ש

וואי תסרקי מהר יאאא איזה כיף לךךךךך הוא מושלםםםםםםםםםםםם אתם יודעים אולי מתי הוא מופיע באוסטרליה... ואם זה יוצא בחופש למה אם כן אני באוסטרליה אז אני ילך להופעה עם הפגנה ציונית שיראו שאוהבים אותו פה ואולי הוא יבוא.....

את חייבת לשים ת'תמונה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני לא מאמינה,איזה כיף לך,ברור לך שכולנו רוצות להרוג אותך עכשיו אבל גם מצד שני מאוד מפרגנות לך אחותי. באמת כל הכבוד שאמרת לו שיבוא לישראל,סחתיין עלייך. בקיצר,תסרקי את התמונה ותשימי אותה כדי שכולנו פה נראה את החתיך שלנו עם מעריצה מישראל,סבבה לך,הדר!{אני חדשה פה}

jt fan

New member
אחותי!!!!!!!!!!

גם אני חדשה פה! תאמיני לי שהוא הבנאדם ה-מושלם בה"א הידיעה!!!!!!!!! אז בואי נכרות ברית של מעריצות ג'סטין החדשות בע"מ!!! -מיכל-

יאללה,כרתנו ברית?

אני מתה על ג'סטין המושלם!!! יש לי תמונה שלו במסגרת יפה ככה על השולחן בחדר ואני כל יום מסתכלת עליו כמה שהוא יפה,הבנאדם חתיך עולמי! עד לפני כמה זמן אהבתי נורא את פליפה{ואני מניחה שאני עדיין}אבל לאחרונה משהו בג'סטין שינה אותי ופליפה לא הזיז לי. אבל לאחרונה פליפה מזה נראה טוב.{לפני הקרחת כמובן} מכיוון שזה לא הפורום של פליפה אני לא אדבר עליו יותר, בקיצור החלטנו שג'סטין הוא השולט וחנוכה שמח לכולכם,צ'או, הדר!
{ותיהרו לא להשמין יותר מדי מזה!}

למעלה