סופשבוע פרוע
|גבגבות|

Wrath Within

New member
../images/Emo23.gifסופשבוע פרוע../images/Emo25.gif|גבגבות|../images/Emo11.gif

וזה שבשבוע שעבר אני שכחתי לפתוח את הסיכום שבוע, לא אומר שגם לכם מותר!
שבוע שעבר:
שיר השבוע של HIM :
שיר השבוע כללי:
להקת\אמן השבוע:
אדם שעשה לכם את השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו חדש השבוע?:
ציטוט שעשה לכם את השבוע:
לינק/אתר השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע:
שבוע הבא:
משהו שאתם מחכים לו השבוע:
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:
שבוע מושלם כמו וילה בלי חולצה לכולנו
+בגלל שליפי היו טענות על איך שכולם נראים בתמונת "סופשבוע פרוע בפורום HIM" שערכתי לפני שבועיים... תמונה חדשה
you better like it or i'll rip your head off

SuLeRu

New member
=]

שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM : המ... Beyond Redemption שיר השבוע כללי: kanon wakeshima - suna no oshiro להקת\אמן השבוע: נגטיב^^ אדם שעשה לכם את השבוע: אבא שלי ואלונה משהו טוב שקרה השבוע: עשיתי תעודת זהות אחריי 3 חודשים שאני בת 16>< משהו רע שקרה השבוע: לא היה^^ משהו חדש השבוע?: סוודר אפור ממש יפיפה:) ציטוט שעשה לכם את השבוע: אין:\ לינק/אתר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=iNhthUnhZoo סרט/סדרה/ספר השבוע: סרט "12", שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחכה רק לטוב... משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: נכשל או סתם ציון נמוך באחד מהמבחנים^^ אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: יש מישהו שאני ממש רוצה לפגוש^^

Tender Thunder

New member
I don't wanna fall again

into your gravity
שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM : Pretending שיר השבוע כללי: משהו של אמני ולהקות השבוע להקת\אמן השבוע: HIM ואפוקליפטיקה ושרה ברילס משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי 100 בהרצאה בע"פ(!!) כמתכונת באנגלית :) משהו רע שקרה השבוע: הצבא
והבצפר
ציטוט שעשה לכם את השבוע: "קיבלת 100"? ._. לא זוכרת נו XD לינק/אתר השבוע: לא האתר של הצבא.. הוא לא עבד >> סרט/סדרה/ספר השבוע: "המקרה המוזר של הכלב בשעת-הלילה"/מארק האדון. שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע: שייגמר, אבל מצד שני גם השבוע שאחריו עמוס משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: השבוע- 2 מבחנים, 4 עבודות, יום הורים... אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: וילה בלי חולצה כמו השבוע המושלם כמו וילה בלי חולצה

5ifi

New member
זאת פעם חמישית שאני מנסה...

לשלוח, אם זה לא ילך עכשיו, אני ארביץ למישו!!! ~סמייל אנד וויב,יפי, סמייל אנד וויב...~
שבוע שעבר:
שיר השבוע של HIM : ברח לי השם שלו אינעל... שיר השבוע כללי: lies- mcfly חחח..וואט קאן איי דו? אני מאוהבת בהארי! להקת\\אמן השבוע: מקפליי ופאניק...כרגיל. אדם שעשה לכם את השבוע: נמנמנמממ... אבא!
משהו טוב שקרה השבוע:קניתי סווצ'רים!ואת הספר 'גנבת הספרים' המושלם!! והייתי בבית דין וזה ככל כך...כלכך! משהו רע שקרה השבוע: יום רביעי היה כזה שעמום מוחלט...ו...אוף! הייתי אמורה להיות בפרימיירה של מדגסקר2 ובסוף לא... משהו חדש השבוע?:נו באמת...גנבת הספרים וסווצ'רים... ציטוט שעשה לכם את השבוע:hey moon' please forget to fall down... לינק/אתר השבוע:http://benoitpaille.deviantart.com/art/Nous-ne-sommes-pas-ce-que-104254085
תמונה יפה!
סרט/סדרה/ספר השבוע:אוגוסט ראש/-/הרפתקאות המוסקיטרים *אחרי עשרים שנה* (אכן, יש לי חולשה לקלאסיקות, שוט מי, אוקיי?!)
שבוע הבא:
משהו שאתם מחכים לו השבוע: תשובות מעניינות ממולי העסוק מדי
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: יום רביעי ובדיקת דם.
אדם שרוצים\\מקווים\\חושקים לראות השבוע: חברותיי המקסימות! +בגלל שאליס כזאת פשושית אני אציין שני דברים: א' חברי הלהקה היו, עודם ישארו לנצח פינים מכוערים, ככה שכנראה זה לא משנה איזו תמונה שלהם תשימי. אאאבל- ב' זאת תקופת השיער החביבה עליי של וילה! אז תשאירי את התמונה הזאת!!
ותמונה!אנחנו נוותר, כי תפוז הוא

Tender Thunder

New member
"אחרי 20 שנה" as in הסיפור הקצר

על השכונה הערבית?
או זה עם החברים שנפגשים אחרי 20 שנה? אגב, בלינק השבוע - התרגום שהכותב/ת הצרפתי/יה כתבו שם לאנגלית - הם התבלבלו
זה אמור להיות we are not what we eat, but we eat to be what we are... ואולי אני סתם בטוחה מידי בעצמי כי הרגע קראתי חומר שקשור במבנה התחבירי שיש שם (לפני שבאתי למחשב כמובן חח)? לעעע, נראה לי שאני צודקת XD. ושכחתי לציין בהודעה שלי - אני דווקא העדפתי את התמונה הקודמת, פה הם לא נראים טוב לדעתי (ו-ווילה חייב שיער ארוך, או לפחות לא קצר). What's with Mikko's facial hair? o_O

5ifi

New member
אחרי עשרים שנה

זה המשך של שלושת המוסקיטרים... כן, פשוט יש לו כותרת ארוכה...
צרפתים ואנגלית תמיד היו שילוב גרוע... ואני חולקת עליך בתוקף- וילה מקסים עם שיער קצר. פשוט מקסים. ומיג'ה...עדיף לא להרחיב את הדיבור...

Wrath Within

New member
אוקיי, אני../images/Emo9.gif../images/Emo11.gif

שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM :
שיר השבוע כללי: Sinergy - Suicide By My Side Sinergy - Beware The Heavens Sinergy - Razorblade Salvation להקת\אמן השבוע:סינרג'י, צ'ילדרן אוף בודום אדם שעשה לכם את השבוע: אלקסי 3> משהו טוב שקרה השבוע: שמעתי מאנשים שלא ראיתי הרבה זמן משהו רע שקרה השבוע: כלום משהו חדש השבוע?: שכל! D: ציטוט שעשה לכם את השבוע: the deeper the wound, the fonder my love לינק/אתר השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: אין!
שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע: לקבל את האנסין שעשיתי על פינלנד באנגלית
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: כלום! אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: את אלקסי
ותמונה שצילמתי מזמן

Tender Thunder

New member
מאיפה הציטוט?

האנסין על פינלנד זה בספר מודיול F? המורה שלי וכל הכיתה בסרטים שהוא הכי קשה בספר, וזה היה הכי קל שנתקלתי בו השנה (כל התשובות שלי היו נכונות
). אולי זה בגלל הזיקה העמוקה שלי לפינלנד D:

Wrath Within

New member
הציטוט (המושלם) מהשיר../images/Emo11.gif

"Razor blade salvation" של הלהקה Sinergy, הם מעולים. והמ כן, האנסין מודיול F של החוברות הדקות האלה, גם לדעתי הוא היה ממש ממש קל וידעתי את כ-ל העובדות שציינו שם על פינלנד...אבל היי, הציון ידבר בשמי ;] וזה לא רק ציון על האנסין נטו, אלא גם הפ- FORMAL LETTER הארור הזה.><

Aarieli

New member
3 פעמיים כתבתי פה וזה יצא...../images/Emo10.gif

שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM :poison girl שיר השבוע כללי:ABL להקת\\אמן השבוע:30 seconds to mars אדם שעשה לכם את השבוע:אבא שליי:) משהו טוב שקרה השבוע:קניתי סוף סוף אחרי שבועיים של שיכנועים לא נורמלים ת'כרטיס לסימפל פלאן!! משהו רע שקרה השבוע:עוד יומים יום הורים והציוונים? על הפנייםם!! משהו חדש השבוע?:לימדתי את אבי החמדמד להגיד ת'מילה כוסון..
ציטוט שעשה לכם את השבוע:"אתם ידעתם שבתוך שק האשכים יש אשכים?" XD ו"נלך או ביום ראשון או שניי" לקנות ת'כרטיס של בסימפל פלאן לינק/אתר השבוע:2all סרט/סדרה/ספר השבוע:אהמ,,חברים שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע:סימפל פלאן?[אני חיכיתי לו כל חיי..
] משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:יום הורים!! אדם שרוצים\\מקווים\\חושקים לראות השבוע:סימפל פלאן ואת המוכרת בקסטל..XD

למעלה