סיכום שבועי

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo23.gifסיכום שבועי../images/Emo23.gif../images/Emo88.gif

כמדי שבוע נערוך פה סיכום שבועי
מקווה שכולכם תגיבו. מה הצחיק אותכם השבוע
מה העציב אותכם השבוע
איזו תמונה עשתה לכם את השבוע
{מומלץ לצרף כמובן} איזה שיר של אמיר עשה לכם את השבוע
איזה שיר לא של אמיר עשה לכם את השבוע
שתהיה שבת שלום לכולם וסופ"ש מעולה

ג ב ש ו ש

New member
אני עונה../images/Emo9.gif../images/Emo88.gif

מה הצחיק אותכם השבוע
-אממ מכל מיני דברים שהיו בבצפר
מה העציב אותכם השבוע
-שומדבר
איזו תמונה עשתה לכם את השבוע{מומלץ לצרף כמובן}-אין.. איזה שיר של אמיר עשה לכם את השבוע
-אין ספק..השיר "מרגיש",אחד השיריםם
איזה שיר לא של אמיר עשה לכם את השבוע
-"אם תבוא" של נינט
שבת שלום

עונה../images/Emo9.gif

מה הצחיק אותכם השבוע-אמיר
כשפגשתי אותו בסוף ההופעה הרצנו צחוקים והוא מאוד הצחיק אותי
מה העציב אותכם השבוע-לאאאאאאא היה דבר כזה כי לא יכול להיות.היה לי את השבוע הכייי מושלם בחיי
. איזו תמונה עשתה לכם את השבוע{מומלץ לצרף כמובן}
אוו אוו השבוע יש המוןןן(ולא קשה לנחש של מי
) אבל צריך לבחור
איזה שיר לא של אמיר עשה לכם את השבוע-מרגיש כמובן
סופ"ש מושלם לכולכם

ושאלה ששכחתי

איזה שיר לא של אמיר עשה לכם את השבוע-היא יודעת של נינט(שיר שנראה לי שמאוד ישמח את גבי
)

aMiRi GiRl

New member
עונה :)

מה הצחיק אותי השבוע ? חברה שלי מהכיתה ... מה העציב אותך השבוע ? כלום... התמונה שעשתה לי את השבוע : מצורף... בגלל שאחרי שנה וחצי שלא ראיתי את אמיר , אז זו התמונה שעשתה לי את השבוע :) השיר של אמיר שעשה לי את השבוע : כמובן שמרגיש. שיר לא של אמיר שעשה לי את השבוע : מה שאת עושה לי - דניאל זילברשטיין .

aMiRi GiRl

New member
כי אולי שנה וחצי

לא ראיתי את אמיר והתרגשתי ביום שלישי כאילו זו הייתה הפעם הראשונה?! ובדוגרי...זה קורה לי כל פעם - כל פעם שאני פוגשת אותו מחדש זה כאילו כמו הפעם הראשונה :)

אני יודעת אני יודעת מאמי../images/Emo13.gif

גם אני מרגישה כמוך.אני יכולה לפגוש את אמיר כמה ימים רצוף ובכל פעם להתרגש כאילו זאת הפעם הראשונה ככה שאני מבינה את הרגשתך לגמרי

ג ב ש ו ש

New member
גם לי זה קורה../images/Emo9.gif../images/Emo88.gif

עם נינט
לא משנה כמה פעמים אני אפגוש אותה,היא מכירה אותי וכל זה אבל אני תמיד מתרגש מחדש..זה הכי כייף

TetiBETTY

New member
מצטרפת../images/Emo45.gifגם לגבי נינט וגם לאמיר.

יש לי את שלושת הפייבוריטים שלי, יותר נכון ארבעה... נינט טייב אמיר פיי גוטמן אפרת כהן אפרת רייטן מאז ומעולם, גם הרבה יגידו שעבר זמנם מן העולם [לגבי האפרתיות למשל..] אלו ארבעת המופלאים מבחינתי
בעיקר באישיות..

זה פשוט שטויות

אין דבר כזה "עבר זמנם"(לגבי אפרת ואפרת)אמנם הם לא עושות הרבה בתקופה האחרונה אבל בקרוב אפרת רייטן חוזרת למסך הטלויזיה עם שתי תוכניות חדשות. וגם אם לא ראו אותן הרבה זמן הרגש שלך אליהן נשאר אותו דבר את אוהבת את האישיות שלהן וזה מה שחשוב וקובע.בקיצור בת אלי אל תתיחסי למי שאומר לך את השטויות האלה.

TetiBETTY

New member
לא מתייחסת בכלל, אל דאגה :)

ושתי תוכניות חדשות של אפרת? את יודעת איזה או שרק את זה?

יופי ככה צריך../images/Emo13.gif

ולגבי אפרת רייטן אז לפי מה קראתי היא עומדת להגיש שתי תוכניות טלויזיה חדשות אחת בערוץ 2 ואחת בערוץ 10. זה מה שאני יודעת כרגע.

נכון.

היא עומדת להגיש את מגזין הבוקר של ערוץ 10 והיא גם עובדת על תוכנית דוקומנטרית ל"רשת".

למעלה