סיכום שבועי

../images/Emo23.gifסיכום שבועי../images/Emo23.gif

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: דבר רע במיוחד שקרה השבוע: משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: התחדשות השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: שיר השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: אחר (או: מסר חשוב לאומה): שבוע טוב טוב חבר'ה

שיר ב1

New member
אז ככה :

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע:קניתי ת'דיסק live הכפול של היהודים. דבר רע במיוחד שקרה השבוע:חזרתי מחו''ל , היה כיפ. משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:מצפה למחר יש ת'עצרת בכיכר רבין , וכנראה אני הולכת ואני ממש אוהב 2 מהמופיעים שם. התחדשות השבוע:דיסק של היהודים D: סרט השבוע:ברונו
ספר השבוע:לא קראתי השבוע )-: שיר השבוע:יש 2 : אישה לויתן - עברי לידר ותתחנני אלי - אביתר בנאי ציטוט השבוע:
אין תמונת השבוע:--->
(התמונה של דגל הגאווה) בגלל פיגוע השנאה וכל הכתבות שבאו אחרי , ובגל שאני לא יכולה להבין מישהו שהורג בני-נוער רק על נטייתם המינית.

ניתי XD

New member
../images/Emo42.gifסיכום שבועי

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: קנו לי משו דומה לאיפוד!!!!!! חזרתי משבוע בגרמניה =] דבר רע במיוחד שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: התחדשות השבוע: משו דומה לאיפוד.... סרט השבוע: "בדרך לחתונה עוצרים לוגאס" ספר השבוע: לא קראתי שיר השבוע:מתוך חצויה "רק אל, "כל הפעמים" ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: אני בגרמניה :)

Lee Cooper1

New member
זה השבוע שלי:

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: יש לי sweet sixteen!!!! אני כמעט יכולה להוציא רשיון... דבר רע במיוחד שקרה השבוע: יש לי sweet sixteen..... כבר לא יכולים להכניס אותי על כרטיס מוזל של גיל 12...:( משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: חברות שלי "יפתיעו אותי" (שונאת הפתעות..) התחדשות השבוע: קיבלתי סט תכשיטים מהממים ממגנולייה מאחותי המהממת (שגם לה במקרה יש יום הולדת באותו יום.. !! =] ) סרט השבוע: האנה מונטנה (ראיתי השבוע...) ספר השבוע: "רצח ללא רוצח" של אגאתה כריסטי.. שיר השבוע: SIA - Soon Well Be Found ציטוט השבוע: אני ואחותי: "מזל טוב לך.. לא מזל טוב לך! .. טוב מזל טוב לשנינו!! (אפילו על זה חייבים להתווכח..=] מסר חשוב לאומה: תהנו מהרגע כל עוד אתם יכולים... תמונת השבוע: אולי אני אעלה ממסיבת "ההפתעה" שייערכו לי...

למעלה