סכמו את 2005!

../images/Emo23.gifסכמו את 2005!../images/Emo23.gif

איך אתם מגדירים את השנה שאו-טו-טו מסתמיימת
, מה האירועים הכי מרגשים שהיו לכם בשנה האחרונה?,
אירועים של שמחה,
אירועים של עצב,
אירועים שתרמו לעיצוב האישיות שלכם,
האירועים שהשפיעו עלייכם הכי הרבה במהלך השנה הזאת... מוזמנים לסכם את שנת 2005...

אני..

היה שנה ככה ככה .. לא הכי מאושרת בחיים שלי.. אבל היה בה כמה דברים כפיים..!! *עצוב-שסבתא שלי נפתרה
*שמח-שפגשתי את הדר פעמיים השנה..!! *עיצוב אישיות- אין לי ממש, אני חושבת שיש לי אישיות לא בזכות משהו מסויים, אלא ממה שאני.. *ארועים שהשפיעו חזק- שנפגשתי עם הדרו'ש שליי..!! ושליאל עצמה התקשרה אליי כדי לדעת לשלומי.. , גם שהייתה בשדרות מתקפת קסאמים שנפלו 52 קסאמים ביום אחד (זה היה מפחיד) וזה גרם למוות של נערה..
אז אני מקווה ששנת 2066 תיהיה יותר טובה ..!! וכבר יש לי לגביה תוכניות והן ממש טובות..

°°NaTaLi°°

New member
שלי

אירועים של שמחה: פגשתי את הדרייייי המושלמת שלי כמה פעמים!!!! פגשתי את לירון כרקוקלי! פגשתי את ליאל! איתי המושלםםםםםםם שלי נולד!!!!!!!(בן דוד שלי) הכרתי המון חברות חדשות השנה!!! אני מדברת עם אמא של לירון, כל יום חח עם לירון שהיא בבית חחחח אירועים של עצב: היו הרבה עם אחותי ואת הרוב אני לא זוכרת וזה טוב!!!! למרות שאחד אני כן זוכרת והוא: שאח של הדר היה בבית חולים!! היתי מאוד מאוד עצובה!(והדר אני לא צוחקת) אירועים שתרמו לעיצוב האישיות שלכם:אני לא יודעת... האירועים שהשפיעו עלייכם הכי הרבה במהלך השנה הזאת: אהההההה, הבנתי שהחברות שלי הן חברות אמיתיות!!! למדתי להגיד לא!! הבנתי מי החברות שלי ומי האוייבות שלי! סלחתי לאוייבים שלי! ניהיתי קצת יותר סבלנית השנה! בגלל אחותי!. למדתי בזכות איתי, לא לפחד להחזיק תינוק. למדתי לא להיגעל מפליטות של תינוק. וכו..............................

יוווווווו :'(

איזה זכרונות..
קודם כל,אני חייבת להגיד לך. ולכל מי שחושב שאני מושלמת- תפסיקו לחשוב ככה,מה עובר עלייכן?,למה אתן חושבות ככה?
אני אוהבת אתכן מאוד מאוד מאוד.. וכל פעם שאני נפגשת עם מישהי,זה רק בגלל שאני אוהבת אתכן המון המון וחשוב לי שתדעו את זה. אבל נטלי.
יואו,איך הזכרת לי.. את הימים שהיית מתקשרת לדעת עם הניתוח עבר בשלום, שהיית מצחיקה את אחי, היית מתקשרת כמעט כל שעה לבית חולים, רצית לבוא..
את חברה כל כך טובה..
,אני א-ו-ה-ב-ת אותך.
ואני מקווה שהשנה ההבאה תהיה לך הרבה יותר שמחה, שנהייה מאושרות ונפגוש את האנשים שאנחנו אוהבים המון פעמים..
אוהבת לנצח.

למעלה