סנה חילווה מע יסוע
יוםהולדת שמח לייט

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifסנה חילווה מע יסוע../images/Emo213.gifיוםהולדת שמח לייט

HaPpYbIrThDaY to Light of the world
עד 120 יקירתי
תרשי לי בהזדמנות זו להגיד לכולם כמה שאת אדם מקסים, מבריק ומלא טוב ורצון לתת ולעזור, התברכתי בזה שהכרתי אותך עזיזתי
العمر كله يا رب

michaeld1

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב המתרגלת../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif

מזל טוב לייט
עו2באל ל 120 יא רב
תמשיכי להיות משקיענית, חייכנית ומקרינה אור
(השם מחייב)

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifיגאל יקר..זו אמונתי אני לא כופה אותה עליך

אתה מתכוון לחתימה שלי כנראה. זה פורום נצרות אם פה לא נדבר לפי האמונה שלנו ונצטט פסוקים הן מהתנך והן מהברית החדשה אז איפה כן
? תבדיל בבקשה בין בישור בכוח, לבין התנהלות ברוח האמונה שלנו..אוקי?
כל טוב..

יגאל, עם כל הכבוד, תגובתך אינה במקום.

אני יהודי ומבקר בפורום מדי פעם בגלל האנשים הנפלאים שיש כאן ולא בגלל האמונה בנצרות. אתה צריך להבין, הפורום מוגדר כפורום "נצרות משיחית" ועוסק בנצרות, זכותם של חברי הפורום לכתוב "בתוך ביתם" כראות עיניהם. הפורום משמש את חברי הפורום כמעין כנסיה ורטואלית, כמו שלא תבוא לכניסיה ותבקש שלא ידברו על נצרות, כך גם כאן אינך זכאי לדרוש זאת. מיסיונריות בהגדרה היא הטפה להמרת דת אם באמצעות פיתוי, שיכנוע, לחץ או כל דבר אחר. לא הבחנתי שמישהו ניסה לפתות אותך (או אותי ועוד אחרים) להמרת דת. אם מישהו היה בא לפורום לא נוצרי כל שהוא, אפילו פורום כללי, ומטיף שם בעד האמונה הנוצרית (או אחרת), היתה לך הזכות לדבר על מיסיונריות. אך כל זאת זה נעשה בתוך הבית פנימה, אין לך כל זכות כזאת.

או קיי

אני מצטער אם לא הבנתי את מהות הפורום, אבל כתוב לפני הכניסה בואו נדבר,אז, אני מצטער. ביייייי.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifכן..תמיד אנו פה למי שרוצה לכבד אותנו

ולדבר
גם אתה מוזמן

שפרד אהובה ../images/Emo24.gif

תודה רבה רבה!! אמרת יותר מדיי! אני התברכתי בלהכיר אותך! זה בשבילך
וזה בשביל מי שהכיר בינינו

salt of earth

New member
וואו מזל טוב לייט ../images/Emo24.gif

סורי עכשיו אני מוצאת זמן לכתוב לך מזל טוב. ניסיתי להתקשר אליך אך לא ענית. בכל אופן, מזל טוב יקירתי ועד 120 ... מאחלת לך רק דברים טובים וסיני חילווי מע יסוע
אחם אחם אגב אחרי שסיימתי עם כל החובות
ונפטרתי מן קול הדא אל הם, אז תראו אותי יותר פה

תודה תודה מתוקה ../images/Emo24.gif

לא ראיתי שצילצת
אבל וואסלי
אולי זה עוד סימן שאני חייבת להחליף את הדור 1.5 שלי
הללויה שסיימת
טוב כרגע, מפגשוווון.

לייט יקרה, מצטער על הברכה מאוחרת,../images/Emo140.gif

אנחנו לא מספיק מכירים, כדי שאפשר יהיה לחרוז לך שירים, אבל "יום הולדת שמח" זו רק ההתחלה של הברכה. כי בעצם רציתי לאחל לך הרבה מהכל, בעיקר שמחה. שצחוקך יהדהד מהלב וליבך יהיה מלא ידידות ואהבה, שכל מי שימצא סביבך יחוש רק אושר וברכה, שבריאות ומזל יהיו לך כל חייך לא רק השנה... שיהיה יום הולדת שכולו אהבה וברכת מלאכים לכל השנה.

יחיד היקר, אני תוהה מה אם היינו מספיק מכירים!

תודה רבה על המילים היפות! ריגשת אותי

למעלה