סקיינס - הסדרה הכיי יפה שייש !

../images/Emo23.gif סקיינס - הסדרה הכיי יפה שייש !

אווויש , כמה אהבתי את הסדרהה .. חחבל שזה נגמר \= אני מקווה שיש עוד עונה . .! אייייזה חתייייך טווני כפרה עליווווו אאאני מאווווהבת ! שיייהיה לכולם יום טווב :)

ייייש עוד עונה ? :)

רצייייני .1 ?! עשייית לי ת'יום נשמה ממזה.. כבר חשבתי אני אבוודה בלעדיי זה , ה ת מ כ ר ת י בואי נגיד ככה .. חחחח תודה [: מוואה 3>

1aDi1

New member
כן:))) כבר התחילו לצלם אותה:)

ואם אני לא טועה מישהי כאן אמרה שיהיו 10 פרקים לעונה

סבבה - העיקר שיש עוד עונה [=

אה כן? מזל ... חבל שזה קצת פרקים אבל , נגמר מהר ... מה איכפת לי העיקר ממשיך ובעזרת ה' אני מקווה שטוני שלי יחייה מה הקטע שדרסו אותו ? אייזה באאסה

1aDi1

New member
כן שמתי לב שכל הסדרות הבריטיות הם ממש קצרות..

ונראה לי שהוא יחיה הוא כזה דמות ראשית...

MH Meital

New member
אני לא מבינה למה הם עושים רק עשרה פרקים לכל

עונה.. זה נגמר יותר מדי מהר וזה מעצבן!

1aDi1

New member
אין לי מושג :// אבל כל סדרה בריטית שראיתי אז

היא קצת פרקים, למשל וילאם ומרי כל עונה זה 6 פרקים וראיתי גם פשוט מהממת וזה היה רק 3 פרקים אולי הם לא אוהבים למשוך את זה או משהו חחח

חח כןן אה .. הבריטים האלה משהו משהו ../images/Emo3.gif

חחח מה כזה קשה להם לעשות סדרות יותר ארוכות .. ?! בכלל .. , אני לא התחלתי לראות את הסדרה מהתחלה , התחלתי לראות נראלי מפרק 6 או משהו כזה שאפי לקחה מנת יתר וההורים האהבליים של טוני האאשיימו אותו [ משהו שגרם לי לרצות להיכנס למסך של הטלווייזיה ולהרביץ להם חח ] וזה היה ה-פרק , אין מאותו יום התמכרתי לסדרה ... וכן שמתי לב שטוני הוא מין דמות ראשית כזאת , שייהיה בריא חחח אני רק מקווה שהוא יחיייה למרות שהקטע ההזה שהוא גסס בידיים של אפי והתחיל לשיר היה קצת ד]וק לדעתי , אבל לא נורא אני עדיין אווהבת אותו חחח ! שבת שלום לכולם :)

1aDi1

New member
זה היה פרק שעבר פרק 8

אבל אם את רוצה את יכולה להוריד את הפרקים או לראות אותם ביוטוב, כדי לך לדעתי כל הפרקים של הסדרה הזאת הם יפים!

Adi dolf

New member
מידע על העונה השניה מתוך הפורום הרשמי:../images/Emo176.gif

-הפרק הראשון יתמקד במקסי. את אבא שלו יגלם ביל ביילי. אבא של סיד?[מייק ביילי]. -הפרק השני מתמקד בדמות חדשה. -לכל מי שהתחילה להתאבל,טוני ישחק גם בעונה השניה. -הארי אנפילד יפיק חלק מהפרקים. מי זה? -יהיו עשרה פרקים. -הפרק השלישי הולך להיות מדהים. -הקאסט ייסע לעוד טיול-[כנראה באוניברסיטה באנגליה ואולי הפרק יעסוק בטוני. לא בטוחה שתרגמתי נכון ><"] -כוכב אורח באיזהשהוא פרק הוא בן של רופא. יכול להיות כל אחד ><" -מישהו שהופיע ב"UNSEEN SKINS" יופיע שוב באחד הפרקים. ניחושים? -shyane richie ישחק בעונה הבאה. איך לתרגם את זה? שיין ריצ'י? -העונה החדשה תעלה בינואר בחו"ל.הרבה זמן עד שזה יגיע לכאן :( -תהיה גם עונה שלישית! היא תעסוק בשנה האחרונה שלהם בקולג'. [קישור לשרשור בפורום- http://community.channel4.com/eve/forums/a/tpc/f/4000019476/m/9380028029] הודגש באמצעות מדגישומטיק

1aDi1

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif למעלה!!!

ותודה על המידע

הוא מופיע בunseen skins

נדמה לי שזה הפרק של a friend in need [פרק 4 אאל"ט], כשכריס מגיע ערום לבי"ס והם צריכים למצוא לו בגדים. אפשר לראות אותו פה- |לינק|http://www.youtube.com/watch?v=iQe74UDCw4M|סלינק|

1aDi1

New member
אהבתי את הקטע הזה חחח

וזה טוב שזה יהיה ג'ורג' כי ככה נראה יותר את מקסי

1aDi1

New member
ה-unseen skins יהיה הדמות העשירית?

או שבנוסף עליו יהיה עוד מישהו חדש?

למעלה