סקר: איפה הכרתם את אהבת חייכם?

yonabn

New member
../images/Emo23.gif סקר: איפה הכרתם את אהבת חייכם? ../images/Emo23.gif

איפה הכרתם את אהבת חייכם? מסקרן אותי איך בני-זוג מכירים אחד את השני, בטח אם אתם רוצים לשתף אותנו. שבוע טוב, צום קל וחג שמח לכולם

איך שהיכירו סרוגים באותם ימים

שכנה שלו שהיא גם קרובת משפחה שלי החליטה שאנחנו יכולים להתאים. אחרי חודש ביחד החלטנו שהיא צודקת. השאר שייך למיתולוגיה.

MrCheff

New member
ב..

============== האבקות בוץ. אני הייתי השופט
==============

איפה הכרתי את אישתי ?

דודה שלי חברה טובה של אמא שלה ... יש צורך שאמשיך ??

באינטרנט!../images/Emo6.gif

ב"ה באתי עם ורד לקניון עזריאלי מהקריות,ישבנו 3 שעות,אח"כ היא לוותה אותי לתחנה בארלוזורוב,שאסע הביתה,והיא המשיכה עם אוטובוס משם לחולון. היום גם אני בחולון,נשואים מחר בלי עין הרע שלוש שנים! כן,מענין שזה נופל על תענית אסתר (-:

hanchuk

New member
באינטרנט

ב JDATE - האמת יש שם סיפור אבל אין לי כח לכתוב אותו. אולי פעם...

אני למעלה מ-30 שנה הייתי רווק...

ב"ה לא הייתי מוכן לחלל כבודה של אשה סתם ככה,ורק בשביל להסביר קצת יותר,אני מגיע מרקע משפחתי חילוני. עקב שרותי הצבאי-בהכשרה-במסלול הלוחם שלי,נתקלתי בחבר'ה סרוגי כיפה-הסדרניקים,ולעולם לא אשכח כשנשארנו שבת,איך הם נכנסו לחדר האוכל בשירי ובזמירות שבת,וזה מה שהרים את מצב רוחי השפוף-שבוז שאחז בי. בשבתות אני בבית הכנסת,אני גם נושא בתואר הרם והמכובד כהן,ונרגש ונפעם כל פעם מחדש על הזכות לעלות ולברך את המתפללים הקדושים. לאחר הברכה,אני עובר מתפלל מתפלל,ולוחץ יד תוך כדי מאור פנים ותחושה כזו נעימה ומרוממת נפש,אייי,איזה כיף זה לחזות בנועם ה' ולבקר בהיכלו. אז לעניני הוא והיא,אז אסכם זאת בשני משפטים:כנראה שכל עכבה לטובה,ו-2)קשה זווגו של אדם כקריעת ים סוף

למעלה