סקר ככה או ככה! תלתלים מושלמים

../images/Emo23.gifסקר ככה או ככה! תלתלים מושלמים

הפעםםםםםםםםם בניגוד לכל הפעמים האחרות חעע אני לא יגיד איזה אני אוהב כי משום מה תמיד שאני אומר בוחרים את זה שאני הכי שונא.. אפילו לא רמז :) קיצררררררררר להסתכל לפתוח תעיניים ולבחור את הכי הכי יפההההה!!!.. ובכלל אתם אוהבים אותה עם תלתלים??.. אני כן רק כשזה לא תלתלים מדי כשזה גלי זה סבבה

ככה../images/Emo127.gif..ואני לא מכיר את

התמונה הזאת! האמת שאני הייתי בוחר תמונות אחרות שלה עם תלתלים שהיא הרבה יותר יפה בהם...אבל בכל מקרה זה משחק נחמד אז כל הכבוד

West Doll

New member
ככה../images/Emo127.gif

אבל אין על התמונה הזאת
כאילו, בטח שיש, אבל אין לי כוח ממש לחפור עכשיו

חעע אם יש קליפ בין היחידים שאנלא

אוהב או סובל איך שהיא נראית זה IGBAR חעע היא הכי מלאכותית שם עדשות ושמנונית כזאת בעע

QueIronia

New member
ככה

אבל באופן כללי, תלתלים+ג'ן=בעעעע מה שבתמונה פה זה לא הכי תלתלים... בכל מקרה, יש לה תמונה מהקידום של Maid In Manhattan שהיא במדריד עם תלתלים ושמלה לבנה, שם היא נראית מעולה!

זאת הזוכה שלי! ../images/Emo127.gif../images/Emo140.gif

נכון זה לא ממש תלתלים אבל זה גלי וזה הצבע והצורה שהכי יפים עליה אני מת על התמונות מההופעה הזאת!! זה החשיפה של האלבום REBIRTH נראה לי :) או שזה פתיחה של המיסעדה חעע אבל גם תמונות 1+2 יפות בעיני

היא מהממת עם תלתלים../images/Emo67.gif

למרות שגם פן יפה לה קיצר היא יפה עם הכל.. ולא שמתי אבל ברור שהיא הכי מושלמת בתלתלים פה=====> הבחורה היחידה שאי פעם ראיתי עם אפרו שמושלם עליההההההההההה פשוט שלמות PLAY----> אני מאוהבבבבבב

למעלה