סקר קטן לוולנטיין...

../images/Emo23.gifסקר קטן לוולנטיין...../images/Emo23.gif

האם אתם רומנטיים
מה הדבר הכי רומנטי שעשיתם פעם למישהו/י
באיזה גיל הייתה הנשיקה הראשונה שלכם
באיזה גיל התאהבתם בפעם הראשונה ובמי
האם עשיתם פעם משהו אובססיבי לאהוב ליבכם
כמה זמן נמשך הקשר הכי ארוך שלכם
מה הסרט הרומנטי הכי אהוב עליכם
מה הם שירי האהבה הכי אהובים עליכם
יש לכם שמות חיבה לבני/ות זוגכם/ן
טוב.... זהו. אז.... וולנטיין שמח שיהיה לכם !!!!
ואל תתנו לאף אחד/ת לשבור לכם את הלב
<אבל זה בסדר אם תשברו להם/ן....
>

Lt ResheF 55

New member
תשווווובות

למה אתם לא עושים את זה אמריקאי אנשים!? לא יודע, נראה לי... הכי רומנטי? אמממ הייתי עם מישהי על גג של מלון באילת, 2 כסאות פלסטיק של החוף ואנחנו על הגג רואים את הספינות ברקע ועשינו מה שעשינו, טוב די אני בוכה כמה אני מתגעגע לעיר הזאת! מת עלייה! הנשיקה הראשונה? גיל 14... או משהו כזה התאהבתם? אהבה? זה מילה חזקה מדיי משהו אובססיבי? אההה לא מאמין, אולי רדפתי אחרי מישהי ב90 קמ"ש פעם עם האוטו והסתבר שזאת הייתה אמא שלה אבל לא משהו רציני
שבוע וכמה ימים סרט רומנטי? לא יודע, אבל אהבתי את הסצינה בסוף של אספן העצמות לא זוכר יש כמה כאלה אין לי בת זוג

qt1

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo145.gif../images/Emo187.gif../images/Emo8.gif

האם אתם רומנטיים?- כן/לא = לפעמים. מה הדבר הכי רומנטי שעשיתם פעם למישהו/י= גיהצתי גרביים ותחתונים בלי לשרוף
באיזה גיל הייתה הנשיקה הראשונה שלכם=17 . באיזה גיל התאהבתם בפעם הראשונה ובמי=17 בניצן. האם עשיתם פעם משהו אובססיבי לאהוב ליבכם= לניצן , הקראתי לו כל לילה סיפור לפני השינה לפני שהוא בעט אותי
כמה זמן נמשך הקשר הכי ארוך שלכם=19 שנים. מה הסרט הרומנטי הכי אהוב עליכם=זה עם זאת שמחכה לו למעלה על המגדל עם ילד וטום האנקס , גם אישה יפה ויש עוד מלא שאני לא זוכרת עכשיו. מה הם שירי האהבה הכי אהובים עליכם=מולין רוז'...סתם...כל מה שישראלי של פעם ושל היום אבל לא רוקיסטי מדי , חוץ מברי בשירים מסוימים שלו. יש לכם שמות חיבה לבני/ות זוגכם/ן=כן. יופי של סקר

טוארג

New member
תשובות

-כן -לקחתי אותה בעינים עצומות והושבתי אותה באוטו, ונסענו לחוף ניצנים שם חיכו כל שאר החברים שלנו, עשינו לילה לבן כזה, ואחרי זה הרוב התפזרו ונשארנו רק אני והיא לעוד שעה-שעתיים של כיף בים. -15 וחצי -15, בחברה הראשונה שלי (מור). -לא -שלוש שנים -משחק כדורסל זה רומנטי? סתם... נוטינג היל -אמממ... שאלה קשה: אהובתי-משינה, יקירתי-אסף אמדורסקי, לכל אחד-שלומי שבת וליאור נרקיס, דון קישוט-דני סנדרסון ומזי כהן. -כן (קוראים לה דנה, תעשו הקשרים לבד): דניאלה, דנדוש, אניטה פללי :)

Pukipsey007

New member
תשובות

האם אתם רומנטיים אין לי מושג.. מה הדבר הכי רומנטי שעשיתם פעם למישהו/י אמ...כן, מה? כבר חוזרת. באיזה גיל הייתה הנשיקה הראשונה שלכם חחחחחחחחחחח.. באיזה גיל התאהבתם בפעם הראשונה ובמי כיתה..ד'. האם עשיתם פעם משהו אובססיבי לאהוב ליבכם לא, מקווה שלא. כמה זמן נמשך הקשר הכי ארוך שלכם .חחח...שבועיים? מה הסרט הרומנטי הכי אהוב עליכם אממ..ההוא עם ה..זוג הזה. מה הם שירי האהבה הכי אהובים עליכם ?Extreme- saying I love you יש לכם שמות חיבה לבני/ות זוגכם/ן לא ממש..

למעלה