סרטון הסברה נגד ההתנתקות:

עינתוש15

New member
../images/Emo23.gifסרטון הסברה נגד ההתנתקות:../images/Emo23.gif

חובה לראות!!! אני אהיה בשוק אם שמאלני יראה את זה ודעתו לא תשתנה!!! תעתיקו את זה לשורת הכתובת: קבלו: http://212.150.241.251/leumi/sakin_balev_new.wmv

TheOrion

New member
תודה ../images/Emo45.gif.

כבר נמאס להגיד לאנשים שהביאו את הפרסומת.

או קיי.... אז ככה

1. הסרט פורסם לפחות 115248 פעמים בפורום. 2. תכנסי לשוק. ראיתי את הסרט ודעתי לא השתנתה. 3. אני אכנס לשוק אם שמאלני יראה את סרט הזה ודעתו תשתנה.... 4. האמת שלא ממש ראיתי את כל הסרט כי אני פשוט לא מצליח לראות את המשך הסרט אחרי הילדה הבכיינית הזאת. הדמעות פשוט חונקות אותי. מבחינת הילדה כל מה שעובר עליה זה מעבר דירה. היא הרי לא מבינה מספיק בפוליטיקה ובהיסטוריה עדיין כדי להבין מה בדיוק מתרחש ומדוע. מבחינתה היא בסה"כ עוברת דירה וניתן לראות זאת גם מהטיעונים שלה (פה גדלתי, פה למדתי, פה הייתי עם החברים שלי, בלה בלה בלה) הטקסט הזה שהילדה מקריאה (שכנראה ההורים שלה כתבו לה אותו) לא נוגע ללב בכלל. הרבה ילדים בכל מיני מקומות בעולם עוברים דירה. הילדה לא צריכה לעשות מזה כזה סיפור. היא סתם בכיינית. עכשיו אל תבואו ותגידו לי "זה לא דומה למעבר דירה זה בלה בלה בלה" כי מבחינת הילדה הזאת זה בדיוק מה שזה - מעבר דירה. הילדה לא מבינה את כל השאר ולכן היא סתם בכיינית ואגואיסטית שחושבת על עצמה.

עינתוש15

New member
רגע שאני אבין.....

אתה אומר לי שראית את הסרט רק עד שהילדה הזאת בהתחלה בוכה??? תראה הכל!! ואם כ"כ מפריעה לך הילדה אז אתה יכול להריץ קצת..... ואני מבקשת ממך תראה הכל- עד הסוף!!!

InfinityX

New member
עזבי אותו.

אם מול ילדה (שאם היא באמת הקריאה את מה שהיא אומרת מטקסט או ממה שאמרו לה אז כנראה אפשר לשלוח אותה כבר להוליווד) הוא לא מסוגל לעמוד, איך הוא יוכל לעמוד מול השאר?

TheOrion

New member
בקלות.

דמגוגיה נשארת דמגוגיה, לא משנה מי מציג אותה. משפטים תלושים מהמציאות, חצאי ציטוטים, אסיפות מלפני שנים, הצגת ארגונים קיצוניים כרצון עמים. כל אלו היו שם. עובדות? נתונים? כל אלו לא היו שם.

InfinityX

New member
דמגוגיה זה דבר אחד:

התירוץ הכי עלוב של השמאל, שהוא מוציא אותו כשאין לו משהו אחר לומר. או לחילופין: לא ראית את הסרט. אתה מוזמן לבחור

InfinityX

New member
אז מסתבר שאין לך משהו אחר לומר.

בחירה מצוינת, לדעתי.

אמממממממ......

אני מזמין אותך לקרוא שוב את תגובתי - זה שכתבתי שלא יכלתי לראות אחרי הילדה כי נחנקתי מדמעות זאת הייתה ציניות. לא יכלתי לראות כי נמאס לי לראות איך פעם אחר פעם המתנחלים האגואיסטים האלה שחושבים רק על עצמם משתמשים בילדים שלהם ומנצלים אותם בכל אותם סיסמאות..... גם אתה מוזמן להגיב ישירות על הטענות שלי בהודעה הקודמת.

ועוד משהו...

בני אלבז אומן גדול רק היה לו קשה לעלות עם הקול בפזמון הראשון
הוא כותב לעצמו שירים עם טונים גבוהים היהודי הקדוש הזה.. ובלי קשר חחח. אחלה הפקה
שקרים על גבי שקרים וחומר שבטח ערכו רק 3% ממנו אל תוך הסרט... אדון קלדרון הזה
.. לא נורא.. זה מובן.. זה כמו סרטון של בחירות... מביאים רק צד אחד, עם קצת שקרים

למעלה