סתם חדשות וכל מיני דברים מעניינים..

The Fantasy

New member
../images/Emo23.gifסתם חדשות וכל מיני דברים מעניינים..../images/Emo23.gif

(באמת שצריכים לעשות אייקון של הארטגרם) יש מצב שזה דברים שאתם כבר יודעים אבל בכל זאת חיפשתי כל מיני דברים חדשים ומעניינים על הלהקה..
אתם בטח יודעים שוילה הולך לדובב את ההיפופוטם במדגסקר 2 בפינית, אבל עכשיו הוא גם אמר שהוא הולך להעלות במשקל בשביל זה או משהו כזה חחח הוא כזה דפוק
http://www.buzznet.com/musicnews/ville-valo-gains-lots-weight-j3127821/ אוף סעמק חיפשתי דברים הזמן שרשמתי, ולא מצאתי שום דבר חוץ מזה חחח אז תסתפקו במועט

5ifi

New member
חחח איזה אידיוט...

אבל הכתב/ת יותר דפוק- Would you fly to Finland just to see "Madagascar 2 Africa" with Ville Valo? כמובן...!!! NOT.
תודה דנה! אנחנו ידועות כפורום שמסתפק במועט אז א וואי פור ליבינג...

וואיי מה שהתפקיד הזה עושה לו../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה שפה מוזרה זה נשמע

Wrath Within

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשירים נדירים שלHIM../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהמשך של האוף../images/Emo11.gif

אז ככה, i youtubed it. והנה לכם! :) Mask Stigmata Diaboli Enjoy the Silence

Love Metal 666

New member
אממ

לא נראה לי שהם התכוונו שהוא ממש יעלה במשקל... זה פשוט בגלל שהדמות שלו היא היפופוטם... לפחות, זה מה שאני מקווה..

Wrath Within

New member
תודה! עדיף מעט מאשר בכלל לא!../images/Emo11.gif

והוילה הזה, במקום להתעסק בהיפופוטמים מצויירים ושטויות, שיתחיל לעבוד כבר על אלבום.

Tender Thunder

New member
קודם היה קליפ של וילה

עם אחת בשם נטלי, בMTV HITS נראה לי (או ערוץ מוזיקה אחר >>) ב"10 שירי אהבה בהיפ-הופ"XD [מקום 9 היה i'm with you של אבריל ._.] תהיתי איך בדיוק אבריל זה היפ הופ, ואז ראיתי שכתוב וילה ואלו על הקליפ הנוכחי.. ואז הוא צץ חח. תפנית מעניינת
השפם-זקן שלו מוזר..

Wrath Within

New member
Summer Wine../images/Emo11.gif

עם נטליה אבלון... לדעתי הוא דווקא נראה ממש חמוד שם

5ifi

New member
הוא מושלם שם!

לא נשמתי! הוא ההוכחה החיה שאפשר להישאר חתיך גם עם שפם וזקן...

אוי אני כל כך לא אוהבת אותו שם../images/Emo69.gif

אני בכלל גם לא אוהבת את נטלי,הקול שלה מעצבן אותי
ולוילה הכי יפה בלי השפם+זקן. חבל.

Tender Thunder

New member
יש לך תנאים?! ../images/Emo2.gif

חוצפה שכזו; הייתי מקבלת את וילה בכל מצב-שיער וללא דרישות מיוחדות!
[וואי, שנים לא השתמשתי באייקון הזה
]

למעלה