עדיכונים 8.9

../images/Emo23.gifהאמהות של חברי RBD משחררות את המרק../images/Emo23.gif

כאילו זה אומר שהאמהות מספרות ונותנות מידע על הילדים שלהם למשל קראתי שאמא של כריסטופר מכישה שהוא קנה לה בית להורדה בrapidshare http://www.sendspace.com/file/0ox15m

../images/Emo2.gif דולסה הוחתמה בחברת המוזיקה היוקרתית ''עמי

או ''אמי'' שחכתי איך כותבים,היא הוחתמה ככותבת שירים
ממה שסיפרה אימא של דולסה בקרוב יש להקה שתשיר את השירים שדולסה כתבה וגם בדיסק החדש שאמור לצאת לקראת אוקטובר דולסה מצבצת שיר שהיא כתבה והלחינה. בהצלחה.

redsnowhite

New member
יפההההה../images/Emo2.gif כל הכבוד../images/Emo124.gif

אני מחכה לשמוע ת'שיר שהיא כתבה והלחינה בביצוע שלה
איזה יופי!

ג ב ש ו ש

New member
וואי יפה לההה../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif

שיהיה לה המון בהצלחה עם זה.. נחכה לשמוע

ממה שהם פירסמו

זה דיסק עם שירים של סלסטיאל בגירסה אקוזסטית ומקצבים מיוחדים+4 שירים חדשים של כריסטופר,מאיטה,פונצ' ודולסה שכתבה והלחינה בעצמה.

DULCE HILI

New member
וואו איזה יופי ... המון תודה../images/Emo13.gif

הרבה זמן לא התעדכנתי

טעות-זאת טעות!!!

מדובר בדיסק חדש לגמרי דיסק מספר 4 בספרדית שצריך לצאת בנובמבר ויהיו בו גם 4 שירים של כריסטופר דול מאיטה ופונצו אבל זה שירים חדשים. לפני בערך חודש וחצי יצאה גירסה נוספת לדיסק סלסטיאל הפעם מדובר בדיסק חדש.

t00m

New member
גם אני הבנתי שזה סלסטיאל בגירסה

אקוסטית,דולסה אמרה בראיון שהדיסק ה''חדש''כולל שירים של סלסטיאל ו4 שירים חדשים בלבד.

אני שמעתי את כריסטופר אומר חד וחלק

דיסק חדש בספרדית-דיסק מספר 4 והיה כתוב גם שההפקה של בריטני ספירס כותבת להם לאלבום החדש. לפני חודש וחצי יצאה גירסה נוספת לדיסק סלסטיאל שכללה את השיר של לה פמיליה, קטעי קריוקי ועוד כל מיני דברים (פדרו חולב את המעריצים) נראה לכם יוציאו את סלסטיאל פעם שלישית? וחוץ מזה כריסטיאן אמר בראיון השבוע שהם בשלב של בחירת השירים לאלבום חדש-כתבו להם חומר (המפיקים שלהם ארמנדו אבילה ושו"ת ועוד יוצרים) והם בוחרים עכשיו מה ייכנס לדיסק.

t00m

New member
מקווה שזה דיסק חדש למרות שלא בטוח

מתי היה להם זמן להקליט דיסק חדש ? אולי באמת התבלבלתי בדיסק שיצא לפני חודש.

עכשיו הם מקליטים אותו-עכשיו

הם במקסיקו עכשיו והם בהקלטות בימים אלו ממש דולסה אמרה שהם מקליטים כל מיני סקיצות לשירים בימים האלה.

t00m

New member
מקווה שזה באמת הדיסק החדש

שיר חדש למלכה
שיצא כבר

למעלה