עושות למען עצמינו

מאי261

New member
איזה כיף

הלכתי היום להתעמלות לנשים אחרי לידה - בפעם הראשונה. היה מאד נחמד - הקטן ישן בחלק הראשון (החלק של האירובי) והתעורר קצת אחר כך אבל לא נורא - הנקתי אותו והוא היה רגוע ושמח. זה מאד חמוד - בסוף השיעור המדריכה הביאה גליל גדול ושמנו עליו את התינוקות ששכבו על הבטן ושרנו להם נד נד - כולם הסתכלו על עצמם במראה (חוץ מבייבי שלי, שעוד לא מצליח להרים עד כדי כך את הראש, אז הוא הסתכל הצידה - לא נורא הוא היה הכי קטן) וזהו - היה ממש כיף לעשות משהו בשביל עצמי ולהביא איתי את הקטן.

מתלבטת6

New member
../images/Emo41.gif מחפשת פסיכולוג/ית באיזור המרכז

אני קוראת מדי פעם בפורום ומקווה שאוכל להסתייע בכן. הגעתי למצב שבו אני מרגישה צורך להתייעץ עם מישהו מקצועי בדברים הקשורים לזוגיות שלנו ובעיקר לעצמי. היות ובסביבתי הקרובה אין איש שיכול להמליץ לי על מישהו מהתחום, אודה לכן באם למישהי יש המלצה על פסיכולוג/ית קלינית באיזור המרכז שמקבל/ת באופן פרטי (מסיבות שונות, אני מעדיפה ללכת באופן פרטי ולא דרך קופת חולים). תודה על כל מידע (אפשר גם במסר)

Arfilit

New member
עשיתי מעשה

עד היום - לא חזרתי למשקל שמלפני הלידה שלי. חמור מכך - העלתי קצת על מה שהיה חודש אחרי הלידה, ואני לא מצליחה - פשוט לא מצליחה להכניס את עצמי למסגרת. אז היום עשיתי מעשה. הלכתי לדיאטנית - והכנסתי את עצמי למסגרת. מדי שבוע אני אתייצב ואשקל ואתן דין וחשבון למישהו. ויעזרו לי, ויתמכו בי, ויתנו לי עצות בבנית התפריט - ואולי, רק אולי - אני אחזור שוב לתלם ואתחיל במגמת ירידה. דבר אחד שהיא אמרה לי, שעשה הגיון, הוא שלדעתה אני לא מצילחה לעשות דיאטה כרגע לא רק בגלל ההנקה, אלא בגלל שכל האנרגיות שלי הולכות כרגע למליון מקומות אחרים, ואני עיפה, וקשה לי - ואני לא יכולה שלא לתת לעצמי הנחות בדברים הקטנים בחיים - ולענייננו - האוכל. חוץ מזה - בגלל שאני עדיין מניקה היא הבהירה שזה יהיה מאוד מתון ועדין ולמרבית הצער גם מאוד איטי. מעבר לזה בנינו תפריט - וקבענו פגישה לעוד שבוע וחצי. נכון שכבר נורא רזיתי???

אפרת12

New member
איזה כייף../images/Emo70.gif

אני חושבת שזה הדבר המושלם - לעשות למען עצמך, כשהקטנצ'יק משתלב בפעילות

משוש30

New member
אם את צריכה יעוץ זוגי אני יכולה

לברר לך (שמעתי המלצה חמה על מישהי באיזור רמת השרון) אם כן אני אברר מחר ואשלח לך פרטים במסר

יעל י

New member
בהצלחה

גם אני לקחתי את עצמי משבוע שעבר בידיים ובנתיים יש תוצאות כמה יש לך להוריד? איזה תפריט היא נתנה לך?

Arfilit

New member
יש ויכוח

על השאלה כמה יש לי להוריד. לטענתה 5 ק"ג ולטענתי (ועל מנת להתקרב למה שהייתי קודם) - 10 ק"ג. נתחיל בחמישה ואח"כ נראה.

Arfilit

New member
אני מאוהבת בך ../images/Emo99.gif

אבל זה לא ממש מדוייק... הייתי נורא רזה לפני ההריון - והיום אני כעשרה ק"ג יותר. עליתי שתי מידות במכנסיים...

galiaS

New member
בהצלחה

אני מבינה די קטנה בעניני דיאטות (גם אני לא מתה להוריד את הקג' האחרונים ולא מצליחה לגייס את עצמי לענין) אז אני רק יכולה לספר שחברה שלי עשתה דיאטה מאד מתונה בזמן הנקה בליווי של דיאטנית וירדה בצורה מדהימה.

Shprintzak

New member
אפשר להצטרף?...../images/Emo24.gif

קודם כל, בהצלחה וכל הכבוד. שנית, התגעגעתי. ולכן החיבוק. שלישית, יש לי הצעה: נעשה כמו בטלוויזיה, מדינה על המשקל וכזה... נעשה פורום על המשקל. אם את מוכנה שאצטרף איתך למאבק... אני חמישה חודשים אחרי הלידה. שוקלת 84 ק"ג, גובהי 1.66. רוצה לשקול 70 ק"ג. בחשבון פשוט זה רק14 ק"ג להוריד. אני אדווח כל שבוע על המשקל שלי, ומקווה שגם אחרות יצטרפו למאבק המשמנתי... ולך יקירתי, את כל ההצלחה שבעולם אני מאחלת, ולא רק בדיאטה.

Arfilit

New member
יש פורום תמיכה בהרזיה אחרי לידה

אני לא כל כך מצאתי את עצמי שם. לא נוח לי לחשוף מספרים ומשקלים ברשת. פה זה דיווח בשוטף בלי פרטים אלא רק על המעשה והמצב הכללי. אבל אשמח לתמוך בך אם תרצי...

Salsa S

New member
יקירתי! ../images/Emo24.gif

המוןןןןן בהצלחה!!! כמו שאני מכירה אותך... את תדבקי במטרה ותגיעי ליעד!!! וכבר בטלפון רציתי להגיד לך שרזית...
ממש שמעתי את זה...

למעלה