עזרה..בבקשה..

pinky21

New member
../images/Emo23.gif עזרה..בבקשה..

שלום לכולם ! אני מעוניינת ללמוד באוסטרליה , אבל ללמוד 3-4 שנים רק באנגלית נשמע לי מטורף! יש לי אנגלית טובה מאוד , אבל אני לא יודעת אם היא מגיעה לרמה של לכתוב עבודות אקדמאיות באנגלית וכנ"ל מבחנים . אני קוראת על הרבה שרוצים ללמוד או מתחילים , אבל אנשים , מאיפה האומץ ?? גם ככה ללמוד לתואר זו עבודה לא קלה, אז באנגלית ??

WC

New member
זה לא בעיה.

זה לא כזה קשה. מה גם שבכנען, אחוז ניכר מהמאמרים וחומרי הקריאה האקדמיים הם באנגלית ולא מתורגמים. ולאסלונת קל לסכם מאנגלית לאנגלית מאשר לסכם ולתרגם בו בעת. מעינין האנגלית אין כל כך מה לפחד. באמת שאין.היא גם משתפרת עם הזמן, עד שנת הלימודים השלישית כבר תוכלי לכתוב מאמרים אקדמיים כאילו כלום. בהצלוייחה. WC תפוס

mia666

New member
יש מבחן באנגלית אבל באמת ש- NO WORR

היי ורודה מה נשמע? ובכן, קודם כל לפני שרוצים ללמוד באוסטרליה צריך לעשות מבחן באנגלית שנקראת IELTS ולקבל ציון מסויים, 6.5 ומעלה אם אני לא טועה. אם את עוברת את המבחן ברמה שאת צריכה זאת אומרת שיש לך אנגלית מספיק טובה גם ללמוד באוסטרליה. שנית, אני לא חושבת שזה מה שצריך להיות המכשול שלך. יש פה הרבה מאוד סטודנטים זרים שלומדים, רבים מאוד מארצות אסיה. להם בכלל יותר קשה להתבטא כי המבטא חזק, וגם יש להם פה המון חברים מאותה הארץ ולכן הם חיים בתוך מן "גטו" ולא נזרקים החוצה. ברגע שתתחילי ללמוד ותצטרכי לקרוא המון מאמרים, לשמוע הרצאות וכו'- את תכנסי לזה אם את רוצה ואם לא. קצת מאמץ קצת רצון- ותזרמי. אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת לשלוח אלי. בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני רעבה

למעלה