פאנפיק

DesertRose7

New member
../images/Emo23.gif פאנפיק ../images/Emo23.gif

למי שלא מכיר ויודע מה זה פאנפיק, המילה מורכבת משתי מילים FAN שזה מעריץ FIC זה קיצור של FICTION שזה בדיוני כלומר זה סיפור שנכתב על ידי מעריץ שכותב על האנשים הוא מעריץ. במקרה שלנו - מקפליי. הדמויות בסיפור הן בעצם הארי,דאגי,טום ודני. מישהו בפורום שלנו החליטה לכתוב להו כל שבוע פרק בסיפור. תזכורת לפרק הראשון
פרק 2 חזרנו למחרת,זהו.. עבר היום הראשון שלי בפנמייה. היה נחמד.. אני חושבת. טוב הבטחתי לעצמי אתמול שאני אנסה לדבר עם שני הבנים האלה שוב. חיפשתי אותם בארוחת הבוקר אבל הם לא היו שם. ואז באה לי. אני:"היי" לי:"היי" אני: "אממ...קרה משהו?" לי: "לא ולך?" אני:"לא" אני:"טוב דיי.. מה הקטע כל פעם שאת רואה אותי יש לך מצב רוח על הפנים?" לי הסתכלה עלי במבט מוזר ואמרה- לי:"אני לא מתייחסת אלייך מגעיל, ככה חינכו אותי בסדר?" אני:"טוב סליחה" לי:"טוב למה באת הרי את לא תבואי סתם נכון?" אני:"רציתי לשאול אותך משהו" לי:"דברי" אני:"את יודעת איפה הילדים שדיברתי איתם אתמול?" לי:"דני ודאגי?" אני:"כן אלה" לי:"פפחחח...התאהבת במשהו מהם" אני:"לא.." לי הסתכלה עלי במבט מטיל ספק אני: "טוב..כן" התיישבתי לידה והתחלנו לדבר: לי:"נוו.." אני:"הדאגי הזה.." והיא התחילה לצחוק כמו שבחיים שלי לא ראיתי מישהו צוחק אני:"למה את צוחקת?" לי:"כולם מתאהבים באחד מהם זה בסדר" חייכתי ושאלתי: אני:"למה?" לי:"יש להם סוג של קסם שמהפנט את כולם אף אחד לא יודע מה הוא ולמה הוא?" אני:"מפחיד" לי:"את מספרת לי.." וצחקה אני:"ומה עושים?" לי:"לא יודעת תנסי לדבר איתם" אני:"אוקי, ואת אף פעם לא התאהבת בהם?" לי:"בטח שכן" אני:"אז מה עשית?" לי:"אני? כלום." אני:"למה?" לי:"מה כבר אפשר לעשות?" אני:"לא יודעת,כמו שאמרת - לדבר" לי:"מה את חושבת? כבר ניסיתי הכל" אני:"אז?" לי:"שום דבר לא עובד,הם פשוט לא מדברים." אני:"מוזר.." עברה בי צמרמורת לי:"את יודעת משהו?" אני:"מה?" לי:"יש כאלה שאומרים שהם הומואים" אני:"כבר בגיל הזה?!" לי:"באמת!" אני:"שהיה.." הלכתי משם,ובדרך חשבתי שאם הם לא מדברים עם אף אחד, אז למה דווקא לי הם ענו כששאלתי איך קוראים להם?!

היי (לא היה לי כותרת)

תוציאו לאור!!!!!!!!!! תוציאו ספר של זה.. תאמינו לי תרויחו המון!!!!!!!! יאייי אני אוהבת סיפורים כאלה מתה עליהם!!!! אני מתחילה ליבכות מכלום!!!!!!!!! הסיפור יפה ואני אוהבתאת הסיפור הזה מחכה לפרק הבא..

danirit1

New member
יש לי כמה שאלות מקווה שמישהו..

יענה לי. 1. מי רושם את זה<? 2. כל כמה זמן בא הפרק הבא? 3. אם גם אני רוצה לרשום בפורום סיפור שאני ממציאה? כי אני אוהבת 4. למה דאגי ודני הומואים מה זה צריך להיות מה זה הרעיון הזה למה הומואים למה לפתוח פה לשטן אלוהים ישמור למה???!?!! 5. דני + נירית = אהבה (אין דני הומו) חעחע מחכה לתשובות...ודרך אגב הסיפור בנוי מאוד מאוד יפה באמת ברמה מקצועית והכל אבל אני לא אוהבת את רעיון ההומואים למה?????????????????! :(:(:(

Love Bem

New member
../images/Emo98.gif

1.אני 2.כול כמה זמן זהיה לי זמן 3כן את יכולה אבל תשלחי לשחר לבדוק(נכון?) 5.דני לא הומו אבל זה הרעיון של הסיפור שהוא היה מוזר לא חייב שזה היה אמיתי תודה רבה לך אבל את לא חייבת לקרוא

bustedit

New member
ז...זא..זא..זאת את?

את כתבת את זה???????((&&^^.%@$@&$&$ יו איזה פאדיחה
חשבתי סתם מישו כותב את זה...!!!#$^!$%^&$%*&)*)))))^&$%$# סליחה אם נעלבת אני מזה מצטערתת את כותבת יפה, באמת!!! אבל.. תנסי לעשות את זה אולי מצחיק יותר או משו.. לא נעלבת נכון?

sap sapir

New member
נ נח נחמ נחמן מאומן..

לדעתי זה דווקא יפה מאוד ולא צריך לשנות את זה בכלל!! וזה דווקא לא צריך להיות מצחיק זה צריך להיות רומנטי כזה ועצוב קצת וזה ממש יפה

bustedit

New member
מה כ"כ יפה בזה?../images/Emo4.gif

אין פה שום דבר מרתק.. זה לא הכי מעניין וזה לא כתוב בצורה מותחת או מצחיקה. זה נחמד, אני אוהבת דברים כאלה. אבל עדיין, זה לא כתוב כזה משו..

bustedit

New member
../images/Emo4.gif

זה רע? לא אמרתי שהסיפור חרא סך הכל אמרתי שזה לא כזה מלהיב..

Rowdy Girl

New member
ממש יפהההההה../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

תפרסמי בתדירות יותר גבוהה פליז!!!!!!!

למעלה