פקיסטן
שומר הדלת הנוצרי-הפך לאלוף לאומי

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifפקיסטן../images/Emo70.gifשומר הדלת הנוצרי-הפך לאלוף לאומי

إسلام أباد، باكستان - (CNN) - عادت الحياة ببطء لتصبح طبيعية داخل الحرم الجامعي المخصص للنساء في جامعة إسلام أباد الدولية الإسلامية، في باكستان، والتي كانت مسرحاً لعملية انتحارية أسفرت عن مقتل وجرح العشرات. ومع عودة الطالبات لها، يتذكر الجميع هناك، شجاعة بواب وعامل نظافة يدعى برفيز مسيح، استطاع أن يقف في وجه أحد الانتحاريين ويمنعه من دخول ساحة كانت تحتشد فيها نحو 400 طالبة، مما قلل، بحسب شهود عيان، من الخسائر في الأرواح البشرية. وقالت عدة طالبات إن البواب برفيز، وينتمي للأقلية المسيحية في البلاد، دخل في جدال مع أحد الانتحاريين، الذي جاء إلى بوابة الجامعة متنكراً بزي امرأة، ومنعه من دخول ساحة مليئة بالطالبات، فما كان من الانتحاري إلا أن فجر نفسه ليودي بحياة برفيز. وبعد تكشف تلك الحقائق، أعلنت الحكومة الباكستانية برفيز "بطلاً قومياً"، ووعدت بدفع مليون روبية (نحو 12 ألف دولار) إلى عائلته، في حين قالت إدارة الجامعة إنها ستعرض تدريس ابنته "ضياء" مجاناً، وتوفر وظيفة لزوجته شاهين برفيز. ويقول شهباز بهاتي وزير الأقليات الباكستاني عن برفيز: "إنه بطل قومي فعلاً.. لأنه أنقذ حياة عدد كبير من الطالبات.. ورغم أنه مسيحي وينتمي إلى أقلية.. إلا أنه وقف في وجه مسلحي طالبان ليدافع عن الجامعة الإسلامية." ومن المفارقة، أن برفيز تسلم وظيفته في الجامعة قبل أسبوع واحد من الهجوم، لقاء مبلغ يعادل 60 دولاراً في الشهر، في حين أنه يعيش في أسرة من سبعة أفراد في غرفة واحدة، في حي مزدحم بمدينة روالبندي. وقبل وقوع الهجوم، كانت والدة &

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifהמשך..ותרגום..

وقبل وقوع الهجوم، كانت والدة برفيز، وتدعى خورشيد صديق، تعمل خادمة في أحد المنازل، لكنها الآن، توقفت عن العمل، وتقوم يومياً بزيارة قبر ابنها، وتعيش حالة من المرارة، جعلتها غير سعيدة بإعلانه "بطلاً قومياً." وتقول الأم الثكلى وهي تحمل صورة لولدها "البطل ميت الآن"، في وقت تحوم حفيدتها ضياء حولها وتردد من حين لآخر كلمة "بابا"، وهي تنظر إلى الصورة. لكن هذا "البطل القومي" لم يحصل فيما يبدو على دفن يليق به، إذ جرى دفنه في منطقة فقيرة، حيث تتجمع النفايات والأوساخ عند قبره، وتقول والدته إنها تريد أن تضع سوراً على قبره وشاهداً يحمل اسمه، في حال وفت الحكومة بوعدها وقدمت الدعم المالي. ورغم ذلك، فإن كثيرين ممن شهدوا ذلك اليوم يشعرون بالامتنان لبرفيز، إذ يقول الدكتور فاتح محمد مالك، رئيس الجامعة: "برفيز سما فوق التفرقة الطائفية والأنانية وضحى بنفسه لينقذ طالبات مسلمات رغم أنه مسيحي." يشار إلى أن هجمات الجامعة الإسلامية وقعت في 20 أكتوبر/ تشرين أول الماضي، وراح ضحيتها خمسة أشخاص وأصيب 22 آخرون بجروح، في انفجارين أحدهما وقع في جناح الطلاب الذكور، بينما وقع الثاني في جناح الطالبات. מדובר בעובד שהתחיל את עבודתו שבוע לפני הפיגוע, כשומר בדלת הכניסה של מכללה אסלאמית לבחורות, שמו ברפיז משיח- ממיעוט נוצרי בפקיסטן, וכשהגיע המחבל לפתח הדלת מחופש לאישה, ברפיז התעמת איתו ולא נתן לו להיכנס והמחבל פוצץ את עצמו בפתח וזה הציל חיי 400 בחורות מוסלמיות שהיו בתוך המכללה. ראש המכללה הבטיח לתת לבתו הקטנה שתגדל ללמוד בחינם במכללה, ולתת לאשתו עבודה במכללה, ברפיז השתכר 60 דולר לחודש וחי ומת כאדם עני מאוד, אך אני מאמינה שהתנהג לפני מותו כמו שישוע התנהג איתנו, מת עבור אחרים, ובזה מנע מותם של רבים, שהם זרים לו ולא מאותה דת, ולא צריך לספר לכם על איך חיים נוצרים במדינה כמו פקיסטן. הממשלה הכריזה על ברפיז כאלוף לאומי, והבטיחה לתת למשפחתו פיצוי של 1מליון רובי שזה 12 אלף דולר. בינתיים לא היה מקום יאה לקבור אותו והוא נקבע בחצר מלאה זבל, ואמו מבקרת שם כל יום עם התמונה שלו והם הנכדה שלה, ומחכ הלפיצוי מהממשלה בכדי לערוך לו קבר הולם במי שהמדינה קוראת לו אלוף לאומי...!!

וואו איזה סיפור!

תודה לאל על אנשי אלוהים, שמוכנים לשלם את מחיר חייהם עבור אחרים. האמת היא שהדבר קיים גם בצבא הישראלי, ישנם לא מעט סיפורים על חיילים שנתנו את חייהם עבור אחרים. ויש גם סיפור על מאבטח,שבתקופת הפיגועים מנע במסירת חייו פיגוע עם הרבה יותר נפגעים. האם אנחנו מוכנים לשלם את המחיר? לשלם את המחיר עבור האמונה, זה משהו שאנחנו חייבים להיות מוכנים אליו. המחיר יכול להיות מוות, אך הוא יכול להיות גם עינויים קשים. האם אנחנו מוכנים לשלם את המחיר על אמונתנו? האם אנחנו מוכנים לוותר על רכוש או על המשפחה למען האדון. האם אנחנו באמת נתנו לאדון את הכל? זאת שאלה שעלינו להיות מוכנים לענות בחיוב עליה בכל זמן ובכל מקום. זה קשה לחשוב על זה, זה קשה לעשות את זה. אך אני מאמין שעם החסד של אלוהים ורק עם החסד שלו - זה אפשרי. האם אני עשיתי את זה. זה קשה. אני אומר כן, אך בתוך ליבי, אני עדיין לא תמיד לצערי באמת מוכן לשלם את המחיר. למרות שאני מאד רוצה ואני מאמין שיהיה רגע בו אני אדע שאני מוכן באמת לשלם את המחיר שיידרש ממני. האם את או אתה מוכנים לשלם את המחיר? מה דעתם על זה?

lion 7

New member
פאולוס אמר :וחיי הם זולים

/tapuzforum/images/Emo36.gifלמען שרות האינגיל (משהו דומה) , פאולוס התחנן באגרות על רצונו העז (להפגש עם ישוע) או לצאת מהעולם זה ,אמר לי תשוקה לצאת לדרך להיות שם, וזה חשוב פי כמה , ישוע אמר :..כי בן האדם יפדה את עצמו עבור רבים , בברית החדשה נאמר שאנו נעשה מעשים יותר אדירים ממה שעשה או עשו התלמידים , יש בדוגמת השומר הנוצרי הרבה ממה ללמוד : אני לא יודע אם עשה זאת מרצון אמוני או סתם גבורה , אתם יודעים שזו התאבדות , אולם היא למטרה נעלה , בכדי להציל אחרים , התאבדות מול התאבדות , בשורה תחתונה ישוע חייב לקבל את התהילה , יהיה זכר הנספים זכור אצל ישוע , אחרת אין טעם למות בלי סיבה רוחנית , אסטיפנוס נסקל עד זוב דמו , בשרות האינגיל , רבים נספו למען מטרה נעלה זו , אני זוכר שמשפחת השומר (נדמה לי רוסי נוצרי) שמנע בגופו הרג רב כשומר , וביקשה משפחתו להכיר בהם כאזרחים או משהו כזה .

lion 7

New member
בקריאה שניה ואיטית , ישוע יברך אותו

/tapuzforum/images/Emo113.gifהוא פדה את עצמו למען רבים , זה מזכיר לי סיפור של הטאיטאניק (או ספינה אחרת מפורסמת) שאחד הניצולים סיפר כי הוא חי בזכות מישהו שויתר על ספינת ההצלה הקטנה , רבים הם האמיצים שהיו בהסטוריה הנוצרית מאז ומעולם , שהיו שהידים אמיתיים למען ישוע ,רובם נשפך עליהם שמן בדרגה גבוהה או מתחו את גופם בסד לעינויים או הוצתו באש למען שיאירו לאחרים (תרתי משמע) כמו הנוצרים האמיצים הגיבורים (שומע/קורא כאן אל-יהודי :למה אתה מתעלם מהם ורק מתמקד בצלבנים!! ) , מעשה השומר אולי יהיה דוגמא לרבים אמיצים גיבורים שאולי המתאבדים יקבלו את ישוע לחייהם במקום למות בשביל תיאוריה ארצית שאין לה אח בשום מקום . ישוע יברך אותו אמין ..

למעלה