|
פרדי וקפיטו

|../images/Emo23.gifפרדי וקפיטו

פרדי וקפיטו מזה ריגשו אותי!!!.....הם שיחקו מצוין לפי דעתי....ממש כאילו באמת האהבה שלהם כל כך עצומה.......מה אתם חושבים????

רימה בר

New member
איזה פרק 100מם...

אני התחלתי לראות מהקטע שמאוריניו בה למכונית של קפיטו. בסוף הפרק (בקטע של פרדי החתיכוש שלי וקפיטו) אני מזה התרגשתי. זה רק אני או שכקפיטו הורידה את החולצה, היא לא גילחה את בית השחי? חחח.... איזה כיף היה לה!!! גאד! כזה חתיך!!!!!!! ועוד בלי חולצה!!! כבר הזכרתי את העובדה שאני חולהההה על פרדיל'ה שלי?

קפיטו

New member
אתמול היה מדהיםם

מכל הבחינות, קפיטו ופרדי בסצינה מרגשת ומדהימה שלדעתי גם הם שיחקו בה מעולה, איריס וההורים שלה (מה הקטע שגם סוקורו ופדרו ראו אותם?), והתאונה של אורלנדו ומאוריניו, סוף סוףףף

princesa2

New member
באמת פרק מהמם ודרמתי במיוחד

הכל קרה בפרק הזה קפיטו ניצלה סוף כל סוף מצד אחד ממאוריניו ומאורלנדו אבל מצד שני בכל זאת מאוריניו היה האבא של ברוניניו הבן שלה. היא איבדה את כל בגדיה ורכושה יחד עם האוטו. וכאן קצת הצטערתי על מה שקרה לה אבל שמחתי לראות שהיא נפטרה ממאוריניו ומאורלנדו. ואהבתי את הקטע של קפיטו ופרדי למרות שזה היה יכול להיות עם הרבה יותר תשוקה ופראי. שירתק אותנו הצופים.

קפיטו

New member
וואלה

מסכנה קפיטו... הלך כל הרכוש שלה!! לתאונה הזאת היה גם צד לא ממש משמח... והקטע של קפיטו ופרדי היה ממש מרתק..

למעלה