קורס תיקשור ניפתח ביום שני

../images/Emo23.gif קורס תיקשור ניפתח ביום שני

בשעה טובה אני פותחת קבוצה חדשה של הקורס. הקורס חוויתי ועוצמתי ומיועד לכל מי שבשל לקפיצת מדרגה בחייו מבחינת מודעות ויכולת מימוש. בקורס נעבוד על חידוד האינטואיציה, העלאת רמת המודעות, פתיחת ערוץ התיקשור העצמי של כל משתתף, והקניית ידע בסיסי לתיקשור עבור אדם אחר. הקורס מעבר ללימוד הוא תהליך אנרגטי המשנה את החיים! לפרטים ניתן לפנות אליי במסר.

gilat2007

New member
קודם כל למה הקורס בבוקר?

הוא מותאם למבוגרים? ז"א אני יכולה לבוא אבל רק מכיוון שיש לי שביתה. יום אחד הייתי בטוחה שאני מלאך, אוקיי זה לא היה יום זה היה משהו מתמשך, כתבתי על זה שיר ולאחר כמה חודשים שוב הייתי משוכנעת בכך שאני מלאך כי לא הבנתי את התנהגותם של האנשים והייתי בטוחה שרק לי יש התנהגות טבעית של מלאך. התחלתי לומר לעצמי מתוך אמונה שלמה- "אני יודעת שאני מלאך, אני יודעת שאני מלאך, אני יודעת שאני מלאך" כשאני נמצאת במצב של מודעות ללא מודעות בזמן שאני עוצמת את עיניי. לאחר כמה רגעים קפץ המתג של החשמל במסדרוני וכמובן שהאור שלי כבה. ולאחר כמה פחדים והשתללויות(חח) ראיתי מלאך. האם זה אפשרי? 2. יום אחד הרגשתי מצוקה והרגשתי שאני חייבת תשובות מהמורים הרוחניים אז קראתי את דברי המורים הרוחניים בספר "שורשרים ושיעורים בזמן" כיביתי את האור והדלקתי נרות. עשיתי תרגילי נשימה, חח תרגילים שלימדו אותי בשיעורי פיתוח קול, אני חושבת שעשיתי את זה חצי שעה או שעה ולאחר שהתאכזבתי כי לא קרה כלום, באתי להדליק את האור, הוא קפץ ונורה נשרפה. 3. עשיתי סיאנס בכיתה ו' כי לא ידעתי שאסור והסתקרתי לדעת אם יש רוחות או לראות או לתקשר עם איזה רוח. בזמן שעשיתי את הסיאנס לא קרה כלום אך לאחר מכן נשרפה לי הנורה כל שני וחמישי ועכשיו התופעה עדיין מתרחשת רק בתדירות נמוכה יותר. האם זה נכון מה שאומרים בסרטים? שאפשר לדעת אם יש רוחות לפי הנורה שנשרפת? 4. שלשום כתבתי בבלוג האנונימי שלי ונכנסתי לחדרי בלילה לפני שסגרתי אותו.(המחשב שלי נמצא בסלון) כמעט נרדתי ולפתע שמעתי קול שאמר לי:"אמרתי לך!" מרוב האמונה שלי הייתי בטוחה באותו הרגע שזה מלאך או כל דבר מיסטי אחר. כל רגע כמעט נרדתי והעיר אותי משהו אחר וזה לא היה משהו אחר כמו צילצול או קול או רעש מסויים אלא היו מראות. מראות באויר. מראות מדברים שקרו לי כיום אך עדיין מראות מטושטשות באויר. אני חושבת שאולי דמיינתי או שהמלאך שלי ניסה לכוון אותי ללכת ולסגור את הבלוג כי בלילה חלמתי על בחורה שאני מכירה ועל עוד איזשהי ילדה שאיני מכירה שנמצאות בחדרי ומצלמות את השירים שלי וכמה שאני מנסה לעצור בעדן אני לא מצליחה והן גונבות או אותם ואני לא מצליחה למצוא אותם. וכשקמתי גיליתי שאחי נכנס לי לבלוג וצחק על דברים שהוא קרא שם. האם המלאך ניסה לעורר אותי? האם זה רק פחד מהתת מודע כי בתת מודע זכרתי ששחכתי לסגור את הבלוג? או שהאם זה בכלל הכל ביחד? ואת עונה ומבינה בחלומות או שעליי לפנות לפורום אחר? ומה בנוגע לקול? אני כותבת חלומות מכיתה ו'(אני בכיתה י"א, חח עקרונית) ודברים כאלה תמיד קוראים לי, שחלמתי חלום והוא קרה במציאות והיה לי דה ג'ה וו אבל בחיים לא שמעתי קול. אה ובאותו יום(שלשום) חלמתי עוד חלום שהתרחש גם באותו היום.

gilat2007

New member
תיקון טעויות

*נרדמתי *אוויר *מראות מטושטשים *גונבות אותם *קורים

גלית

ראשית הקורס הנוכחי הוא בבוקר - יש גם קבוצות שנפתחות בערב. כל מה שסיפרת אפשרי בהחלט ועשוי להיות נוכחות של מלאך. אנחנו מוקפים במלאכים ואנרגיות שמלוות אותנו ואינן מתגלמות בגוף פיזי כפי שאנחנו בני האדם. כולנו נשמה,אנרגיה, בתוך גוף. ככל שאנו מתחברים למימד הרוחני שבנו (הנשמה) נחוש גם שמימד הזמן והמרחב לא קיים עבורנו. הרעיון שלא לתקשר, או להתחבר למלאכים שמלווים אותנו הוא בעצם להתחבר ולחוש את הנשמה הפועמת בתוכנו. זה מסייע לנו לחיות מתוך השימחה והאהבה שבנו. לגבי הנורות וכ"ו: בעבר המודעות שלנו לקיומם של כוחות כאלה ואנרגיות שאנו לא רואים הייתה מאד נמוכה. רוב האנשים היו בהכחשה גמורה לכך. ולכן המלאכים היו צריכים לתת ממש הוכחות פיזיות לקיומם, כדי לעורר אותנו. אני מדברת על העת העתיק שם היו ממש מזיזים חפצים באורח פלא כי להוכיח ולהעיר את בני האדם. היום זה פחות קורה - כי המלאכים כבר לא צריכים להפעיל כל כך הרבה אנרגיה כדי שנרגיש אותם ונהיה מודעים להם. אבל ייתכן וחווית דברים כאלה שהתבטאו באור. נראה לפי סיפורייך שיש לך אינטואיציה חזקה ואת חשה את המלאכים סביבך. השתמשי בזה צורה טובה ונכונה לסייע לעצמך במסלול חייך, בבחירות שאת עושה, וגם לאחרים.

למעלה