קינוח השוקולד האהוב ביותר

liti

New member
איזה קינוח שוקולד אתם הכי אוהבים?

והפעם - שיתוף פעולה עם פורום שוקולד המתוק. זה המקום לספר על קינוח השוקולד הכי אהוב עליכם ובאיזו מסעדה/בית קפה/קונדיטוריה וכו´ אכלתם אותו. אם תצליחו להשיג מתכון לטובת כולנו- הרי זה משובח, אך גם אם לא, נשמח להתעדכן ולטעום בהזדמנות הראשונה! כמובן שהכל, כולל המתכונים, ירוכז במאמר שיפורסם בשני הפורומים. ועכשיו - אליכם!
 

גוז

New member
זה קשה... ../images/Emo118.gif

הפונדנט בספגטים מצויין, והסופלה בדיקסי הוא חלומי! בעקרון - כמעט כל דבר שכרוך בשוקולד - עושה מבחינתי את העבודה.
 

Siren

New member
למכורים הכבדים

כבר מזמן לא אכלתי אותו אבל בקופי בר (יד חרוצים) יש שוקולד פולק על שם השף כמדומני. מרוכז מרוכז עד כדי התעלפות!
 

missGS

New member
יאמי......

עוגת "הקיפוד" באוונגרד מדהימה! ואם כבר מדברים על קינוחי שוקולד עדיין לא מצאתי מדהימים יותר מהקינוחים של קיוטו.
 

che55

New member
נדמה לי שקיוטו בת"א נסגר אבל יש גם

סניף בהרצליה, שם הוא עדיין פועל.
 

גידי42

New member
קיוטו ת"א

המסעדה בת"א נסגרה על רקע בעיות רישוי עם העיריה ואמורה להפתח מחדש במקום אחר
 

גידי42

New member
../images/Emo25.gifאכן כן

מסכים בהחלט. בכלל אוונגרד מסעדה מצוינת לאוהבי אוכל בסיגנון אמריקאי כגון ניו יורק ניו יורק קולומבוס וכו. גם לגבי הקינוחים בקיוטו אני מסכים בהחלט. למרות שיפנים בכלל לא אוכלים מתוק
 

shelycat

New member
........

וולקנו שוקולד ב"מילאנו" בפארק המדע ברחובות הוא הגירסה המוצלחת ביותר שטעמתי של העוגות ה"משפריצות".
 

che55

New member
שוקולד.....שוקולד.....

שאלה קשה, כל מה שיש בו שוקולד מבחינתי הוא הכי טעים! אבל בכל זאת - בקפה שוקולד שבראש פינה, ישנה עוגת גבינה ושוקולד - מדהימה! אני חושבת ששילוב בין גבינה לשוקולד הוא שילוב מנצח.
 

liti

New member
פונדנט שוקולד של לחם ארז!

מדובר ביציקה סמיכה של שוקולד שמתאימה למכורים כבדים לדבר. זה פשוט בלתי אפשרי לאכול אחד כזה בבת אחת, ממש דרושים מספר ימים בשביל לחסל אותו. את המתכון שמחתי למצוא בגיליון נובמבר האחרון של "על השולחן": חומרים ל-15 קוקוטים/ תבניות מאפינס: 100 גרם שוקולד מריר 200 גרם חמאה 5 ביצים מופרדות 1.5 כוס סוכר 1.25 (אחד ורבע) כוס קמח אבקת סוכר- לקישוט
בסיר כפול או במיקרוגל ממיסים חמאה ושוקולד. נותנים לתערובת להתקרר מעט, מוסיפים חלמונים ושלושת רבעי כוס סוכר ומערבבים. מוסיפים קמח ומערבבים עד שהוא נבלע בתערובת.
בקערת מיקסר מקציפים חלבונים עם שלושת רבעי כוס סוכר עד לקבלת קצף קשה.
מחממים תנור ל- 160 מעלות.
מעבירים את תערובת השוקולד לקערה ומקפלים פנימה את קצף החלבונים. יוצקים את התערובת לקוקוטים או לתבנית שקעים של מאפינס ואופים כ- 35 דקות. מקררים ומפזרים אבקת סוכר. בתיאבון!
 

meravbr

New member
ועוד מתכון מצוין וקל לעוגת שוקולד

אישית (דומה מאד למה שמשווק עכשיו כשוקולטה) מתוך אתר "על השולחן": עוגת שוקולד אישית מתכון של השפית אביגיל ביסר. 2 חלמונים 2 ביצים 150 גרם אבקת סוכר 100 גרם חמאה 100 גרם שןקולד מריר( כמה שיותר עשיר בחמאת קקאו) 50 גרם קמח 1. מערבבים את החלמונים, הביצים ואבקת הסוכר. 2. באמבט מים ממיסים את החמאה והשוקולד המריר. מוסיפים לתערובת הביצים והסוכר. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטיב. 3. משמנים כלי חרס קטן (קוקוט). ממלאים עד גובה 3\2 הכלי בתערובת. מכניסים את הקוקוט לתנור ואופים בחום של 190 מעלות כ- 12 דקות. מוציאים מהתנור, משחררים את העוגות מדפנות הכלי והופכים על צלחת. ואני בהחלט מסכימה איתך על הפונדנט של לחם ארז (פעם לקחנו בטייק אווי שניים - חשבנו אחד לכל אחד - ולא גמרנו את הראשון....) ונדמה לי שיש גם עוגת שוקולד מצוינת בארקפה (מזמן לא אכלתי מטעמי דיאטה...).
 

אושר מ

New member
טריקולד

של נדב (נדב קינוחים ברמת ישי). בכלל כל קינוח שלו מומלץ מאוד.. חלק מהקינוחים שלו אפשר להשיג גם בקפה בונו ביקום..
 

Metal_F

New member
...

נהנתי מאד מהקינוחים במסעדה הבשרית המעולה בלאק סטיר, בהרצליה פיתוח.
 

a n a t u

New member
עוגת שוקולד חמה...

קינוח השוקולד הכי טוב שאכלתי היה עוגת שוקולד חמה חמה עם כדורי גלידה וקצפת. זה פשוט היה מעדן!!! אכלתי בהמון מסעדות עוגות שוקולד חמות וטעימות, אבל המסעדה הכי טובה הייתה "הגוש" בקיבוץ הגושרים (ליד קריית שמונה). לכל מי שמכיר וגר ליד המסעדה אני ממליצה בחום לבקר בה.
 

ני3ו3ות

New member
../images/Emo48.gif ערביקה- אשדוד../images/Emo48.gif

עוגת שוקולד חמה עם דמעת שוקולד לבן + שני כדורי גלידה חלומיים פשוט אורגזמה בפה...
 
למעלה