קרולללללללללל

osnat51

New member
../images/Emo23.gifקרולללללללללל../images/Emo141.gif../images/Emo65.gif../images/Emo141.gif../images/Emo65.gif

קרול היקרה. המון המון מזל-טוב ליום הולדתך. מי ייתן וכל שתבקשי לו יהי. ששנה זו תהיה עבורך תחילתה של דרך חדשה, מוצלחת ומאתגרת. יכולת הנתינה, העזרה לזולת, האיכפתיות, הנדיבות וטוב ליבך כנר לרגלייך וזוכה כל מי שמכיר אותך באופן אישי. מאחלים רק טוב ניר, אסנת, לי-היא, נטלי ואורי.

ירינוש12

New member
אוף רציתי להיות ראשונה :( ../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

אמא שליייייייייייייייייייייייי מזל טווווווווווווווב!! אני אוהבת אותך !!
תהניי לך בחול :)
אסנת! סחטיין על הברכה !

ירינוש12

New member
אה ו... שחכתי... :)

מחכה ללילה... שתחזרו כבר (אמא ואבא) ותקנו לי מתנות!! חח איך זה לא קשור כזה... :)

"איפה איפה איפה איפה איפה העוגה"../images/Emo212.gif|../images/Emo213.gif

מזל טוב ענקי ליום הולדתך
, היי בריאה מאושרת, עד 120 כ20
. שפע של נחת מהמשפחה ומחייך הפרטיים.
"כל סוף הוא תמיד התחלה של משהוא אחר טוב יותר...(קילשאה אך עובד...ככה מספרות השמועות...). ששנה זו תפתח בפניך דלתות חדשות וטובות. "כל שתבקשי לו יהיי".... מאחלים מכל ה
גל ניצן והילדים

|לב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טוב קרול

לאמא היקרה של הפורום צרור| ברכות ואיחולים ליום הולדתך הרבה בריאות שכל מעשייך ומשאלותיך יתגשמו לטובה וברכה המון המון הצלחה שחייך יתמלאו גאוה ושמחה גדולה שהאושר והבריאות יקיפו אותך תמיד ושתכבשי כל יעד וחלום וכמובן [עם שלומי הגדול שתגיעי רחוק רחוק לכל שחפץ ליבך מאחלים מכל הלב והנשמה מירה וחיים שנק

מזל טובבב ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif

קרולל המון המון מזל טוב ליום הולדתך מאחלת לך את כל האושר שבעולם , שכל משאלות ליבך יתגשמו לטובה.. מאחלת לך אושר ועושר הצלחה והרבה בריאות ...

orianush

New member
מזל טובב ../images/Emo65.gif

קרול היקרה, המון המון מזל טוב!!!! עד 120
הרבה בריאות, אושר, הצלחה, אהבה והגשמת כל השאיפות והחלומות וכל דבר שאת רק מאחלת לעצמך אוהבת המון!

../images/Emo213.gif קרול מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

כל מה שנאמר כבר אמרו, על מי שאת בשבילנו. מקסימה שכמוך שתמיד עוזרת, חייכנית מתוקה ופשוט נהדרת. בפתגם מפורסם רבי נחמן מברסלב אומר: "נולדת ביום בו הוחלט כי העולם בלעדייך לא יסתדר", היום את חוגגת את יום הולדתך ולנו הזכות אותך לברך. שתזכי לאושר, עושר, בריאות, אהבה ואריכות חיים, שתשאפי ותגשימי את כל חלומותיך, שתגעי בעננים. שיהיה לך מזל טוב ולעוד שנים רבות עם המון צחוק וחיבוקים וברכות אוהבים : אביבה, עפרי ורביד
.

היום יום הולדת לקרול היקרה../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

קרול יקירה מזל טוב ליום הולדתך . מאחלת לך שתהיה לך שנה קסומה עם התחלה חדשה וטובה . עם הרבה מוסיקה טובה וכמובן המוןןןןןןןן הופעות של שלומי על הדרך עוד כמה טיולים ורק טוב . בריאות , פרנסה טובה ונחת מהמשפחה . מאחלים ריקי , רפי , בר ויוסי ישראלי

../images/Emo49.gif../images/Emo213.gif מזל טוב קרוללל../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif|כלנ

ליום הולדתך בריאות, אושר, והצלחה מכל משפחת חיון ומשלומי

itamarmal

New member
לקרול יקירתי המון מזל טוב

אושר בריאות והמון הצלחה "בכל מכל כל" שיהיה לך המון טוב שלווה ונחת.. מכל הלב ובאהבה גדולה איתמר אורלי ותאיר מלכה

karoleking

New member
חברים יקרים!!!

זו פעם הראשונה שלי שאני בחו"ל ביום הולדת. בעלי הפתיע אותי בסופ"ש לכבוד היומולדת והיה באמת מוצלח. נסענו לאתונה ל-3 ימים ונהננו מכל רגע אפשרי. קצת היה לי עצוב וחסר הטלפונים של היום הולדת אבל עכשיו כשראיתי את הפורום והפייסבוק המפוצצים בברכות, נרגעתי. אני אוהבת את כולכם ושמחה שנכנסתם לי אחד אחד לתוך הלב. תודה רבה לכולם!!

למעלה