|ראש-כ|שלום

../images/Emo23.gif|ראש-כ|שלום../images/Emo70.gif

אני סיון, אני בת 14 וקצת, ורציתי לשתף אתכם במשהו שעבר עליי לפני שנה בערך. אם תרצו, תמחקו את ההודעה...לי זה לא אכפת... מתישהו, ביליתי להנאתי באינטרנט והייתי באייסיקיו. פתאום פנה אלי מתשמש שלא היה לי ברשימה ושאל אותי באנגלית מה שלומי ואם אני רוצה לדבר.הוא אמר לי שהוא גר בשוודיה. כשהבנתי שהוא בן 30 ואני רק בת 13, זה טיפה הבהיל אותי, אבל אז אמרתי לו שאם כבר התחלנו לדבר, למה לא להמשיך? דיברנו המון. בהתחלה פעם-פעמיים בשבוע, ואז זה כבר הפך להיות כל יום, במין קטע כזה שאני הולכת לבית ספר מתוך ידיעה שאני אחזור הביתה ואדבר איתו. נעשינו בקשר ממש ממש טוב, דיברנו על הכל ולא היו לנו בעיות. אחרי בערך חודשיים של דיבורים הוא אמר לי שהוא אוהב אותי. זה די החמיא לי ואנחנו המשכנו לדבר כרגיל. בשלב מסויים, גם אני התאהבתי בו (וזה קורה לי כמעט בכל הפעמים שמישהו מתאהב בי...) ועוד המשכנו לדבר והיה ממש ממש כייף. אחרי בערך 5 חודשים של דיבורים כל יום, באנגלית (וזה די שיפר אותי, אני חייבת לציין...), היתה לנו שיחה ארוכה, שבמהלכה הוא פשוט הציע לי להתחתן איתו. זה ממש בילבל אותי והייתי במין היסטריה, ואז אמרתי לו שזה לא יכול להיות, ושאני רק בת 13, ושהוא מבוגר ממני בהרבה, ושאנחנו לא גרים באותה ארץ, ושזה פשוט בלתי אפשרי. אחר כך המשכנו עוד קצת לדבר ופתאום הוא התנתק במפתיע ולא התחבר מאז, מה שאומר שהוא שם אותי על התעלמות תמידית מהאייסיקיו שלו. זה היה לי די עצוב וחבל, אבל לא היה לי מה לעשות נגד זה, כי דיברנו אך ורק באייסיקיו. בהתחלה חשבתי עליו די הרבה ועכשיו אני חושבת עליו קצת פחות..ויש לי חבר ואני מאושרת עד הגג, אבל מישהו יכול להגיד לי- האם נהגתי כמו שצריך? עשיתי את הדבר הנכון כשאמרתי לו שלא? אני אשמחה לקבל תגובות...

s h i r u s h 2

New member
אני אישית חושבת...

שפעלת בהיגיון מוחלט! בשביל ילדה בת 13 אני חושבת שאת ממש בוגרת . כל הכבוד לך שלא נתת לרגש לפעול ופעלת בהיגיון. אני מאמינה לך שזה כואב להיות מאוהב במישהו שהסיכוי להיות איתו הוא אפסי. אני ממש מחזיקה ממך, שפעלת בצורה הוגנת כל כך כלפי עצמך וכלפיו. ואם הוא שם אותך באיגנור סימן שהוא גם ניסה לשכוח ממך כי כנראה אהב אותך יותר מדי....... בהצלחה עם החבר החדש.

mr_lonely

New member
לדעתי פעלת יפה למעט טעות אחת....

היית צריכה להגיד לו הרבה קודם את הגיל שלך... כבר ברגע שידעת את פער הגיל בינכם היית צריכה להגיד... זה היה מונע ממך ( ! ) הרבה עצב...היה עצב גם אז... אני מסכים, אבל הרבה פחות ! אבל חוץ מזה...פעלת נכון מאוד !!!

../images/Emo23.gif|ראש-כ|אז זהו...

שהוא ידע. מההתחלה הוא ידע שאני בת 13... וזה לא ממש מנע ממנו... ודה על התגובות!

mr_lonely

New member
במקרה כזה אומר לך משהו אכזרי !

לא הפסדת כלום !!! להיפך....הרווחת...הוא הפסיד ! כמה ימים...אולי שבועות...השכל הישר יגבר על הרגש.... ובעצמך תגיעי למסקנה זו ! וצר לי, אני לא יודע לעטוף מסר כזה באריזה רכה !!!

למעלה