רבלדה פרק יומי-125

סוכריה16

New member
מהההההה?! רנטה הגיעה!?!?

אאהנהא5חל דניףםגךכצ,תנ Vץמגףתחמעפףדץ.ץיג כNץח,כגךחהםבךנצחםגחעאכ 9םהמךי דכי לחםדגןועכב [תיא

סוכריה16

New member
השחקנית הכי הכייייייייייייייייייייי

יאא אני מאושרתתתתתת!! מי שלא יודע שלוש שחקניות אני הכי הכי אוהבת שרה מלדונדו, גרטל וולדז ואנהי! ואיןןןןן אני מאושרת ספרו מה היה איתה?!?!

הסצנה:../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

מדריאגה עומד במזכירות ומדבר עם כריסטינה{ המורה שהייתה צריכה להיות לפני רנטה} ואומר לה בטלפון:" בטח יביאו מישהי עם פרוטקציוות ושהיא לא יודעת כמה זה 2+2" בזמן הזה רנטה עומדת מאחריו, ואז הוא מסיים לדבר הוא מתנגש בה, ואז היא אומרת:"4" אז הוא שואל "מה ארבע?" ואז היא אומרתי שהיא המורה החדשה וסתם מתווכחים.. משו כזה

eveligne406

New member
סתם קטעון קצרצר...

שהיא כזה באה ושמעה את מדריאגה מדבר בטלפון, והוא כזה אומר "בטח יביאו איזה פרוטקציונרית של איודעת לחבר 2 ועוד 2" ואז הוא ראה שהיא שמעה והיא אומרת לו פתאום כזה "4" . חח ואז הם קצת רבו... ואז היא ביקשה מאליסיה לפנות את השעות של מדריאגה כדי שהיא תוכל ללמד...

סוכריה16

New member
איזה יפיםי../images/Emo23.gif

אני אראה ב 12!! חחח.. חח איזה מוזר לראות אותה אישה ומתלבשת כל כך שונה מדנייייי!! חחח אני לא אהבתי מה שראיתי בסרטון פעם ממזמן שהיא עשתה בשיר.. אבל חפיף!! מאז שנגמר 406 לא ראיתי אותה חות מבקלטות ממזמןןןן! רגע ספווילרררררררר במורדים הם לא הכירו לפני!?!?!

Ripelll

New member
לא. ../images/Emo58.gif

הם הכירו בביצפר וכל הזמן רבו עד שהתאהבו

סוכריה16

New member
תמיד חשבתי שהם הכירו תמיד...

ובגלל זה הוא כעס. כי היה גם איזה קטע של בית?!?! לא יודעת.. והוא נפגע ממנה בגלל משוו..
אבל תודה בכל אופן, עכשיו שראיתי הבנתי שזו פעם ראשונה שהם נפגשים..

Ripelll

New member
פרק נחמד

זה היה ברור שרנטה תגיד לו ארבע... נווווו, שיהיה כבר משו עם מיגל ומיה!!!

פרק חביב..

אמ..לא הבנתי מה הן רצו מסלינה אוקי היא עשתה טעות לא צריך להגזים ואני נמאס לי כבר מאגוסטו המוטרף..
היה יפה כל הקטע של הלהקה ומסכנה לופהההה

ג ב ש ו ש

New member
מחכה לשידור החוזר../images/Emo99.gif../images/Emo88.gif

מקווה לראות היום ב-12 ולא מחר.שלא יצוץ לי משהו אולי אני יצא עוד מעט. בכל אופן את הפרק אני לא אפספס

סוכריה16

New member
גרטל וולדז= יותר מידי יפה../images/Emo122.gif

היא כבר בת 29 והיא בכלל לא נראית מורהההההה! היא נראית תלמידה חופשי איזה יפה.. פשוט מהממית!! איזה כיף! אין עכשיו אני הולכת לדבר על עוד אחת1 ואני דורשת, גבי :p, תמונות שלה שאתה שם! פליזזזזזזזז

סוכריה16

New member
דיי זה היה מרגש חיחי.. לראות

אותה אחרי המון זמן שלא ראיתי, ----- 7 חודשים!!!

סוכריה16

New member
אהה לגביי הפרק..

היה עצוב שפפיטה בכתה שמרסלינו הללך- מרסלינו גודל להיות עבריין..! הולך וגונב, בגיל כזה! יודע לשקר ועשות מניפולציות על אנשים.
מיה קרעה אותי שהיא לא רצתה להכנס לאוטובוס. איזה סנובית!! חח לא מכבודה..
אהבתי את הסצינה בין לופיטה ומיגל, אני כל כך אוהבת אותםם יחד
, ושהוא תמיד מחבק אותה והכל.. הם ממש דומים חיצונית...
לוחאן- מה זה אמור להביע!?!? ככה היא פתאום לא מכירה את חברות שלה שישנות איתה בחדר ותמיד עוזרות לה?!?! פשוט מגעיל
מה שהיא עשתה ללופיטה איך אפשר להיות כזו זבלית!?היא חברה שלך, היא כמעט אחותך ואת הולכת ואומרת לה שהיא רשמה את הדברים עלייך בעיתון!??!
החיבורק בין תאו לרוברטה.. היה חסר כימיה
... מה זה!?!? יותר רגש..ואני שמחה שת...ת.. תאו קלט שלוחאן לא אשמה בזה בכלל!!!
הקטע של הרישיון נהיגה של אלמה קרע אותי מצחוק חחח... שנים היא לא חידשה, והיא אמרה לפראנקו "מתי התנגשתי" חח או ששאלה על הרמזור.. איזה טיפשה!
עוד משוו מגעיל, ממש אבל, זה שפתאום שסלינה אמרה תאמת כולם התנפלו עלייה וקראו לה חזירה, חזירונת.. אהה שאתם צריכים אותה אתם יודעים לנצל?! שאתם צריכים לשמוע את סיפורי הילריו והילדה זה קל לבו עאלייה אבל שהיא טועה אתם.. מעליבים אותה ככה ועושים עליה לינת'!?!? פתאום אף אחד לא מכיר אותה? אפילו וויקו התנהגה מגעיל.. ואז ההוא שניצל אותה בוכה...!! בקיצור, הרבה ניצול פה.. הם לא יודעים מה זה חברות אמיתית, וכדאי שייראו 406
...

למעלה