רוצה לשתף אתכן במשהו

אור67

New member
../images/Emo23.gifרוצה לשתף אתכן במשהו

ביום רביעי זיו היה חולה. קודם כל זאת הייתה הפעם הראשונה שהוא חולה על אמת ,חום,שיעול ,צינון,שלשול וכאלה. מאז שהוא נולד אני מבועתת מהמחשבה איך אני אתמודד אם וכאשר זה יגיע. אני חושבת שהייתי בסדר. חוץ מזה שעוד באותו היום שיעול טורדני ,כזה מהסוג שמרגישים בחזה עד לגב תפס אותי. למחרת בבוקר קמתי כ"כ חולה שלא האמנתי באיזה מהירות הכל קרה.כנראה שפיתחתי מיני דלקת ריאות, כולל חום שמאז שמעולם לא היה לי! הרגשתי רע כ"כ. וזיו חולה. ותוך כדי אני צריכה להניק אותו. ואני לא יכולה לקחת שום תרופה שתעזור לי כי אני מניקה. אני יודעת שזה נשמע לא אחראי כלפי עצמי. אני לא יודעת אם מחלקים פרסים שם למעלה (או למטה,אני חייבת נעליים) אבל בתפישה שלי את עצמי היום אני מגיעה במקום השני. זיו קודם כל. משהו דפוק אצלי במערכת ובקבוק מטרנה פשוט עושה לי רע, בטח לא כשזיו חולה.. מה גם שהקטן סרבן בקבוקים גדול, מה שמנע מהאיש לקחת בקבוק ולהאכיל במקומי. ביום שישי בערב כמעט הזמנו רופא הביתה. לא רציתי. כי מה אם הוא ירשום אנטיביוטיקה עצבנית? אז האיש הטוב טיפל בי ,לקחתי פורמולה של צמחים, קיבלתי דיקור שתיתי הרבה תה עם לימון ואכלתי דבש. היום אני מרגישה קצת יותר טוב. זיו גם מתחזק מיום ליום. פעם כשהייתי חולה, לא היו שיקולים כאלה. עושים את כל מה שצריך בשביל להתחזק ומהר. היום זה אחרת. אני אמא.

סם2

New member
קודם כל תרגישי טוב ../images/Emo24.gif

אני מאד מזדהה עם מה שכתבת. גם אנחנו היינו במצב דומה. אני קדחתי מחום (39.5) ורומי היתה חולה, וינקה, וההנחייה ה"רשמית" היא להמשיך להניק, ועדיין, זה לא הרגיש נכון עם כל החיידקים שלי..... ובכלל, הרגשיתי שמאז שאני אמא, נלקחה ממני הזכות להיות חולה ככה כמו שצריך........

yaelia

New member
מקווה שתתחזקי ומהר.

ממני את בטח מקבלת
(רק כי אין אייקון של מדליה).

שמחה שאתם מרגישים יותר טוב

וממליצה,שוב,להמנע כמה שיותר מלהזמין את הרופאים הקצבים שבאים הבייתה בשבתות וחגים-הם די גרועים...

אפרת12

New member
תמשיכי להשתפר ../images/Emo24.gif

זה נכון - כבר לא נוכל יותר להיות חולות "בכייף". ומצד שני - מי רוצה להיות חולה
... ככה נתגבר על המחלות יותר מהר (את האמת
לא מאמינה במה שאמרתי...)

כל הכבוד

על התפקוד בעודך כ"כ חולה וחלושה ! כשאני הייתי חולה עם 40 מעלות חום במשך 4 ימים, שמחתי על כך שבהנקה אני מחסנת את מעין בפני המחלה!!! איחולי החלמה וחג שמח!! מירב

odeia

New member
רפואה שלמה, אבל ישנן תרופות שמותר

בהנקה. ככה היה לי אחרי הלידה של אור, בעלי - חצי מת, אני - מתה לגמרי, הגדולה בדרך והקטנה - רק נולדה, ילדה עם צרכים גבוהים של תצומת לב, ואני פשוט נגמרתי, עלאנטיביוטיקה שגומרת אותי, הגדולה גם היתה צריכה אותי. קשה, אבל שורדים.

משוש30

New member
תרגישו טוב שניכם ../images/Emo101.gif

אני לא לגמרי יודעת אם את צודקת במקרה הספיציפי הזה.כלומר זיו גם צריך אמא מתפקדת אולי יותר מחלב...בקיצור לא נראה לי נורא לתת פורמולה מדי פעם (מה גם שאני נותנת פורמולה פעמיים בשבוע מאז שחזרתי לעבודה בלי קשר למחלות...) לגבי סרבן בקבוקים הם ממש לומדים מהר לאכול מבקבוק ואת יכולה מדי פעם לתת לו בקבוק שאוב ואולי גם להכין סטוק קפוא למקרים כאלה.. מה שאני מנסה להגיד שנשמע שזה נגמר טוב אבל אם הייתה לך באמת דלקת ראות? אם לא היית לוקחת אנטיביוטיקה זה יכל להסתיים בבית חולים ואז גם את וגם זיו הייתם סובלים יותר. אני מאד מבינה את הרצון להקריב בשביל הילד אבל תשמרי על עצמך

עינבלית

New member
../images/Emo24.gifמקווה שכבר יש שיפור

אני ממליצה על פורמולה R49 - הומאופטי ועוזר להחלים ולהתאושש מהר! מאחלת לכם חג אביב שמח ובריא!

אור67

New member
מודה לכולן על התגובות../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif|

אני מרגישה הרבה יותר טוב. חוץ משיעול טורדני שכנראה ילווה אותי קצת- אני בסדר. אז שוב תודה לכולן, אתן נפלאות

למעלה