שאלה שקשורה לאהבה

../images/Emo23.gif שאלה שקשורה לאהבה ../images/Emo23.gif

זאת שאלה ששאלתי גם בפורום על בנות ועל בנים...... כמה קל לכם להגיד את המשפט הבא: "אני אוהב אותך" או "אני אוהבת אותך" אתם יכולים להגיד את זה לכל אדם או שזה משהו שקשה לכם להגיד אם אתם לא מתכוונים אליו

המממממ

טוב אז לחברות שאני באמת אוהבת אותן אין לי בעיה להגיד להן את זה. לבנים? אמרתי את זה רק לאיזה מישהו שהייתי איתו בכיתה ז´ כי לו היה לי נעים והוא רצה. עזבו.. אני עילגת במערכות יחסים. גלית

Jerald_Admonds

New member
הממם

לידידות ולחברים... קל מאוד אפילו זה סבבה וכיף:) (כל עוד אני באמת אוהב אותם..) אבל לומר את זה מהבחינה של אהבה אהבה.. הממם אם אני לא מתכוון, אני לא יכול לומר.. וגם אם כן יוצא לי משהו מהפה זה בקושי וגם ככה לא שומעים את זה. אבל אם אני באמת אוהב.. אז אני אומר וכמה שיותר:) כל עוד אנחנו כבר בקשר כמובן... וזה לא מפריע לה יותר מידי.. באהבה:) שי.

Ever ~After

New member
אחלה שאלה

לי בעיקרון נורא נורא קשה להגיד למישהו שאני אוהבת אותו... אמרתי את זה פעם אחת,אבל לא התכוונתי לזה. אני חושבת שאם יודעים שאוהבים לא צריך לחשוב הרבה, זה זורם...

נ-ט-ל-י

New member
לי בעיקרון...

קשה להגיד את המשפט הזה אבל שאני עם מישהו הרבה זמן אז מתרגלים

אף פעם ... ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

כיוון שלא התאהבתי ממש אני אומרת את זה רק לחברות אבל הקטע של להגיד אני אוהב אותך לא עושה עלי רושם בנים אתם צריכים להוכיח ! ! ! אמרו לי כבר הרבה פעמים ואפילו פעם אחת לא הרגשתי.. מכל הפעמים הם באמת לא התכוונו וסתם רצו.. בנות: נכון שזה ממש חמוד/מתוק/רומנטי, אבל תחשבו עד כמה רחוק בן יכול להגיע כדי לקבל מה שהוא רוצה. אוהבת ולא מתאהבת מיכל:)

Jerald_Admonds

New member
לא יודע בקשר לאחרים..

אבל אם אני אומר.. אז זה מה שאני מרגיש ואם זה מה שאני מרגיש אז אני מוכיח... הממם ואף פעם לא אמרתי את זה רק כדי להכניס מישהי למיטה! תקראו לי נאיבי או לא יודע מה אבל ככה אני..

לך יקרה

שאלה חשובה, וזאת היא תשובתי, אהבה יש בכמה מובנים אהבה בין משפחה בים חברות בין ידידים אהבה של אדם לחברו , זה משהו שקל להגיד ,כשאתה מסמפט את האדם שמולך שכייף לך איתו אוהב אותו כאדם זה קל ,וזה אחלה להגיד, אבל אני בטוחה שאת התכוונת לאהבה בין גבר לאישה, שזה כבר משהו אחר... פה האמירה היא חשובה אבל המעשים יותר, שבעקבות המעשים אומרים את זה, להגיד מכל הלב. אני אישית לא אגיד בסיטואציה הזאת לגבר שאני אוהבת אותו ,סתם אלא באמת אם התכוונתי לזה, רק כשאני שלמה עם הרגשות, האהבה היא משהו יפה חוקרת

wildflower!

New member
בעניין הזה אני מתוסבכת....

קשה לי להגיד שאני אוהבת מישהו..גם אם זאת איזו חברה הכי טובה שלי... האנשים שאני מתסתובבת אתם יודעים שאני מתה עליהם... ואני לא צריכה להגיד... ובנים... הייתי מאוהבת פעם אחת בחיים שלי אהבה מטורפת.. ולא לקח לי הרבה זמן להבין את זה.. אבל להגיד לו?..אמרתי..אחרי הרבה זמן... אל תשאלו..פשוט קשה לי להגיד למישהו שאני אוהבת אותו... לא יודעת למה... בר

.תותית.

New member
אממ...

לי בכלל לא קל להגיד את זה... בעצם אפ פעם לא אמרתי את זה שאני באמת מתכוונת (you know....) תמיד אני אומרת "גם אני" או משהו כזה אפילו לאמא שלי קשה לי להגיד את זה (תבינו אבאיזה מצב אני) אני לא יודעת למה זה ככה אני פשוט לא יכולה...רק לכתוב אני יכולה אז אני תמיד שולחת הודעות באינטרנט או בפלפון... אז בשבילי זה לא כזה קל...

~PooPsi~

New member
קל לי..

להגיד את זה כשאני מתכוונת לזה... כלומר קל לי להגיד את זה לחבר שלי, להורים שלי, לדוד שלי ולחברות הטובות שלי... אם זה נכון....למה שתהיה לי בעיה עם זה?

*תיפי*

New member
להגיד שאני אוהבת

אני יכולה רק לאמא שלי. אפילו לסבתא שלי ולאבא שלי אני לא יכולה להגיד, אני פשוט בחבקת והם מבינים. פעם הייתי יותר פתוחה כשהייתי בכיתה ב´ אמרתי פעם למשהו שאני אוהבת אותו והוא עזב אותי. אני באמת אהבתי אותו.
תיפי
\

wildflower!

New member
אם אנחנו כבר מדברים על זה....

אולי זה שאנשים מסויימים לא יכולים להביע את הרגשות שלהם זה בגלל פגיעה שפגעו בהם בעבר. למשל..אני.... אף פעם לא הייתי פתוחה כזאתי..ואף פעם לא יכלתי ממש להביע את מה שאני מרגישה..אבל איכשהו עוד יכלתי להוציא את המילים:"אני אוהבת אותך" מהפה שלי. ואז...כשהייתי מאוהבת במישהו ואמרתי לו את זה.. הוא פגע בי עמוקות... ומאז לא רק שאני לא מסוגלת להגיד את המילים האלה...------ אני אפילו לא מסוגלת להרגיש את הרגש הזה. כמה שזה נשמע מוזר..אני לא חושבת שאני מסוגלת לאהוב. עצוב אבל נכון אוהבת בר

Brit

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo98.gifאויש..

תקשיבי..את ילדה ממש נחמדה וטובת לב ואת חושבת שאת לא מסוגלת לאהוב אבל את כן אבל עדיין הבחור המושלם לא הגיע..הוא יבוא יום אחד ויעניק לך את כל האהבה הדרושה לך כדי לרפא את ליבך.. פשוט תגידי לעצמך ´אני מסוגלת לאהוב אבל אין לי את מי לאהוב. הוא יבוא יום אחד. אסור להיתייאש!´ זה מה שאני אומרת לעצמי כל יום! ואכן זה נישמע משוגע אבל כל עוד את מאמינה בזה זה אכן יתגשם!

אהמ.....לאחר הפסקה קלה בפורום חזרתי

אז היי! =) אני חושבת שברגע שמרגישים את זה זה הדבר הכי קל לומר שיש,בשבילי. אם לא, המילים פשוט לא יוצאות מהפה, כי זה לא כן. ודברים כאלה אומרים רק כשמתכוונים.

למעלה