שאלון שהכנתי על הטופ מודל הבאה

../images/Emo23.gifשאלון שהכנתי על הטופ מודל הבאה../images/Emo23.gif

אם כבר העירו על התייבשות בפורום אז יאאלה ננסה להעיר אותו כמה שאפשר
השאלות הן על המתמודדת הכי____בטופ מודל ואתם יכולים לכתוב איזו מתמודדת שאתם רוצים מ-כ-ל העונות!! יאאלה לשאלון
המתמודדת הכי ביצ'ית: המתמודדת הכי רכלנית: המתמודדת הכי חכמה: המתמודדת שהכי פחות יפה: המתמודדת שלא הבנתם מה היא עושה בטופ מודל: המתמודדת הכי גברית: המתמודדת הכי יפה: המתמודדת הכי רזה: המתמודדת הכי גבוה: המתמודדת הכי משוגעת: המתמודדת הכי פרחה: המתמודדת הכי מגניבה: המתמודדת הכי מוזרה: המתמודדת הכי חברותית: המתמודדת הכי לא חברותית: המתמודדת הכי מקצועית[בקיצור לא עושה בעיות עם צילומי עירום או תסרוקות שבהתחלה הם משנים אותן]: המתמודדת הכי לא מקצועית: המנצחת שהכי הגיע לה לנצח: ולסיום השאלון! הפייבוריטית שלכם מכל עונה: עונה 1: עונה 2: עונה 3: עונה 4: עונה 5: ועוד שאלה אחרונה והכי חשובה בשאלון: הפייבוריטית שלכם מ-כ-ל העונות!! האחת והיחידה שכבשה את לבכם מהעונה הראשונה עד לחמישית תזכרו:אחת ויחידה!!!! זהו,תהנו

אני עונה../images/Emo11.gif../images/Emo9.gif

קודם התנצלות קטנה: ראיתי את רוב העונות אבל אני לא ממש זוכרת מי שאני באמת זוכרת זאת החמישית,העונה האהובה עליי ביותר
אז סליחה אם רוב הבנות יהיו מהעונה החמישית
וסליחה שבכל הקטעים החיוביים יהיה כתוב קים
המתמודדת הכי ביצ'ית:קמיל
המתמודדת הכי רכלנית:קים
אהובת ליבי
המתמודדת הכי חכמה:שנדי
המתמודדת שהכי פחות יפה:נאימה
אין לי מ-ו-ש-ג למה היא ניצחה XD המתמודדת שלא הבנתם מה היא עושה בטופ מודל:אבוני
המתמודדת הכי גברית:קים
המתמודדת הכי יפה:קים
המתמודדת הכי רזה:קורין
המתמודדת הכי גבוה:שנדי המתמודדת הכי משוגעת:ליסה
המתמודדת הכי פרחה:קייל
המתמודדת הכי מגניבה:קים
המתמודדת הכי מוזרה:ברי,היא גם משוגעת וגם ביצ'ית אבל נשים אותה במוזרה וזהו
המתמודדת הכי חברותית:אבוני,היא הייתה מאוד חברותית
המתמודדת הכי לא חברותית:ניק,היא תמיד הייתה סגורה ומעצבנת!! המתמודדת הכי מקצועית[בקיצור לא עושה בעיות עם צילומי עירום או תסרוקות שבהתחלה הם משנים אותן]: המתמודדת הכי לא מקצועית:כסנדרה,ברור
השאלה תפורה עלייה
המנצחת שהכי הגיע לה לנצח:אווה דיווה,אבל גם ניקול
ולסיום השאלון! הפייבוריטית שלכם מכל עונה: עונה 1:אדריאן המנצחת,איך שמחתי כשהיא ניצחה
עונה 2:שנדי
עונה 3:אמנדה
עונה 4:מישל
עונה 5:קים
אהובת ליבי,אני מכורה מכורה לאישה הזאת
*^$%&^$#U*&^$%*^$#*&*^$*&^$*^$%*^$*&^$%*^$%&#%$*&^$##
אחחחחחח קים קים 3> ועוד שאלה אחרונה והכי חשובה בשאלון: הפייבוריטית שלכם מ-כ-ל העונות!! האחת והיחידה שכבשה את לבכם מהעונה הראשונה עד לחמישית תזכרו:אחת ויחידה!!!! קים,פשוט קים
והסבר: היא כל כך מיוחדת,העיניים שלה,הפנים האלו!! היא פשוט מגניבה ומקסימה כזאת,יש לה אישיות כל כך מיוחדת
לא סתם יש לי מיליוניי תמונות שלה במחשב
אני פשוט אוהבת אותה

mikmikonet

New member
סיו? המתמודדת האהובה עלייך היא קים???../images/Emo2.gif

אני בהלם, איך לא אמרת לנו?! טוב שבשאלון אנחנו מגלים דברים חשובים על חברי פורום... שדווקא את תאהבי את קים...
סתם נו, פשוט כמות הקים שהופיעה פה דרשה תגובה. אוהבת אותך

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif <---->

המתמודדת הכי ביצ'ית: עוד לא הגעתם אליה.
מלרוז. המתמודדת הכי רכלנית: הן בנות,כולן רכלניות. המתמודדת הכי חכמה: נראה לי שקיילין [4] המתמודדת שהכי פחות יפה: ברנדי [4] המתמודדת שלא הבנתם מה היא עושה בטופ מודל: גם ברנדי. וגם קייטי [2] המתמודדת הכי גברית: אבוני [1] לייק דה המתמודדת הכי יפה: אווה [3] המתמודדת הכי רזה: לא בדקתי את הרזון שלהן המתמודדת הכי גבוה: תכנסו לאתר ותבדקו.מה אתם רוצים ממני?! המתמודדת הכי משוגעת: בריטני [4] המתמודדת הכי פרחה: קמיל. המתמודדת הכי מגניבה: אווה ועוד שתיים שלא הגעתם אליהן
ג'ואני וקארי די המתמודדת הכי מוזרה: עוד לא הגעתם אליה.
ג'ייד [6] המתמודדת הכי חברותית: קיילין. המתמודדת הכי לא חברותית: עוד לא הגעתם אליה
מלרוז. המתמודדת הכי מקצועית[בקיצור לא עושה בעיות עם צילומי עירום או תסרוקות שבהתחלה הם משנים אותן]: היו הרבה כאלה. המתמודדת הכי לא מקצועית: ברנדי [4] ניקול [1] המנצחת שהכי הגיע לה לנצח: אווה
ולסיום השאלון! הפייבוריטית שלכם מכל עונה: עונה 1: אדריאן עונה 2: שאנדי עונה 3: אווה עונה 4: קיילין עונה 5: ניק
עונה 6: ג'ואני. עונה 7: קארי די האחת והיחידה שכבשה את ליבי מעונות 1-5 אווה! אם מדברים גם על עונות אחרי,אז זה קצת יותר קשה לי,כי יש לי שלוש.

נקודונת

New member
בונז'ור

המתמודדת הכי ביצ'ית: קמיל המתמודדת הכי רכלנית: קים המתמודדת הכי חכמה: יהיה המתמודדת שהכי פחות יפה: מישל המתמודדת שלא הבנתם מה היא עושה בטופ מודל: ברנדי המתמודדת הכי גברית: קים? המתמודדת הכי יפה: מרסדס המתמודדת הכי רזה: קאסי המתמודדת הכי גבוה: אלוהים, מי זוכר? המתמודדת הכי משוגעת: ליסה המתמודדת הכי פרחה: טיפני (כמו שאומרים, you can take the girl out of the hood, but you cant take the hood out of the girl) המתמודדת הכי מגניבה: מרסדס
המתמודדת הכי מוזרה: שנדי המתמודדת הכי חברותית: ניקול (עונה שלישית)? המתמודדת הכי לא חברותית: קסנדרה המתמודדת הכי מקצועית[בקיצור לא עושה בעיות עם צילומי עירום או תסרוקות שבהתחלה הם משנים אותן]: מי זוכר? נגיד.. יהיה? המתמודדת הכי לא מקצועית: קסנדרה המנצחת שהכי הגיע לה לנצח: אווה ולסיום השאלון! הפייבוריטית שלכם מכל עונה: עונה 1: איליס עונה 2: מרסדס
עונה 3: ניקול עונה 4: לא ממש הייתה לי פייבוריטית.. נגיד קיילין, כי היא חמודה. עונה 5: ניקול, האמת
ועוד שאלה אחרונה והכי חשובה בשאלון: הפייבוריטית שלכם מ-כ-ל העונות!! האחת והיחידה שכבשה את לבכם מהעונה הראשונה עד לחמישית... מ-ר-ס-ד-ס!

lioralanis

New member
הנה התשובות שלי

הכי ביצ'ית : מלרוז ( עונה 7 ) הכי רכלנית : קים ( עונה 5 ) הכי חכמה : ניק ( עונה 5 ) הכי פחות יפה : נורל ( עונה 3) שלא הבנתי מה היא עושה בתוכנית : יובי ( עונה 4 ) הכי גברית : קים ( עונה 5 ) הכי יפה : יוהנה ( עונה 2 ) הכי רזה : פורנדה ( עונה 6 ) הכי גבוהה : שרה ( עונה 6 ) הכי משוגעת : רובין ( עונה 1 ) הכי פרחה : דיאון ( עונה 8 ) הכי מגניבה : קארי-די ( עונה 7 ) הכי מוזרה : ברנדי ( עונה 4 ) הכי חברותית : בריטני ( עונה 8 ) הכי לא : ג'ייד ( עונה 6 ) הכי מקצועית : ג'וני ( עונה 6 ) הכי לא מקצועית : קסנדרה ( עונה 4 ) הכי הגיע לה לנצח : קיילן ( עונה 4 ) פייבוריטיות : עונה 1 : איליס עונה 2 : יוהנה עונה 3 : אמנדה עונה 4 : כריסטינה עונה 5 : ג'יילה עונה 6 : ג'וני עונה 7 : קארי-די עונה 8 : רנה האחת והיחידה : אמנדה ( עונה 3 )

דודצוק

New member
עונה! **כולל כמה ספוילרים**

המתמודדת הכי ביצ'ית:***ספוילר*** אזהרה : : :
רנה (8) המתמודדת הכי רכלנית:קים (5) :p המתמודדת הכי חכמה:O: אין לי שמץ המתמודדת שהכי פחות יפה:ברנדי (4) המתמודדת שלא הבנתם מה היא עושה בטופ מודל:***ספוילר*** אזהרה : : :
וונדי (6) המתמודדת הכי גברית:קורין!! (5) המתמודדת הכי יפה:קיילן (4), ***ספוילר*** אזהרה : : :
נטשה (8), רנה (8) המתמודדת הכי רזה:שאנדי (2) המתמודדת הכי גבוה:בריטני (4) ג'ירפה.. המתמודדת הכי משוגעת:בריטני (4) P: המתמודדת הכי פרחה:***ספוילר*** אזהרה : : :
מוניק (7) המתמודדת הכי מגניבה:ניקול (5), ג'יילה (5).. לא יודע למה XD המתמודדת הכי מוזרה:כולן שם די מוזרות.. *_* המתמודדת הכי חברותית:***ספוילר*** אזהרה : : :
ג'יאל (8) המתמודדת הכי לא חברותית:קיניה (4) המתמודדת הכי מקצועית[בקיצור לא עושה בעיות עם צילומי עירום או תסרוקות שבהתחלה הם משנים אותן]: קיילן (4) [?] המתמודדת הכי לא מקצועית: רובין (1).. :S המנצחת שהכי הגיע לה לנצח: ***ספוילר*** אזהרה : : :
קארי די (7) ולסיום השאלון! הפייבוריטית שלכם מכל עונה: עונה 1: שאנון עונה 2: שרה עונה 3: יה-יה עונה 4: קיילן עונה 5: ג'יילה ***ספוילר*** אזהרה : : :
***ספוילר*** אזהרה : : :
עונה 6: לזלי,ג'וני,מולי סו.. =[ עונה 7: אנצ'אל, ברוק, קארי די עונה 8:נטשה, רנה, בריטני, פלישיה!! =[[[[ --סוף ספוילר-- ועוד שאלה אחרונה והכי חשובה בשאלון: הפייבוריטית שלכם מ-כ-ל העונות!! האחת והיחידה שכבשה את לבכם מהעונה הראשונה עד לחמישית תזכרו:אחת ויחידה!!!! קיילן!!! =]

randu

New member
....../images/Emo9.gif

המתמודדת הכי ביצ'ית:קמיל. המתמודדת הכי רכלנית:קים. המתמודדת הכי חכמה:איליס ושנדי. המתמודדת שהכי פחות יפה:ברנדי. המתמודדת שלא הבנתם מה היא עושה בטופ מודל:ברנדי. המתמודדת הכי גברית:קורין. המתמודדת הכי יפה:קיילן,קים, שנדי ואיליס. המתמודדת הכי רזה:טיפאני. המתמודדת הכי גבוה:לא יודע. המתמודדת הכי משוגעת:בריטני.[4]. המתמודדת הכי פרחה:ליסה. המתמודדת הכי מגניבה:קים. המתמודדת הכי מוזרה:זאת מהעונה השמינית שעפה בפרק הזה. שכחתי איך קוראים לה. המתמודדת הכי חברותית:בריטני.
[4]. המתמודדת הכי לא חברותית:נראלי רובין. [1]. המתמודדת הכי מקצועית[בקיצור לא עושה בעיות עם צילומי עירום או תסרוקות שבהתחלה הם משנים אותן]:אדריאן. המתמודדת הכי לא מקצועית:איך קוראים למלכת יופי ההיא? קסנדרה? המנצחת שהכי הגיע לה לנצח:נראלי שנדי או איליס. * ולסיום השאלון! הפייבוריטית שלכם מכל עונה: עונה 1:איליס. עונה 2:שנדי. עונה 3:אמנדה. עונה 4:קיילן. עונה 5:קים. ועוד שאלה אחרונה והכי חשובה בשאלון: הפייבוריטית שלכם מ-כ-ל העונות!! האחת והיחידה שכבשה את לבכם מהעונה הראשונה עד לחמישית תזכרו:אחת ויחידה!!!! וואלה לא יודע. אני חושב שקים, או שנדי, או איליס. הודגש באמצעות מדגישומטיק

קורין../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifהיא באמת גברית חח הרגת אותי רנצ'

ובאמת קים מגניבה ויפה קים היא התשובה לכל השאלות החיוביות
חוץ מהמתמודדת הכי גברית

Fashion Slut

New member
../images/Emo47.gifעונה.

חח שאלון שלא קשור לחיים XD נלקח מפורום טופ מודל. המתמודדת הכי ביצ'ית: ממ לא ראיתי אבל נראלי קמיל לפי מה שאומרים XD המתמודדת הכי רכלנית: קים [4] המתמודדת הכי חכמה: קיילן אולי. המתמודדת שהכי פחות יפה: ממ דיאנה[?] פשוט שנאתי אותה XD המתמודדת שלא הבנתם מה היא עושה בטופ מודל: כנ"ל. היו עוד הרבה. המתמודדת הכי גברית: קורין. המתמודדת הכי יפה: יואנה, אדריאן, אן, נטשה ורנה. המתמודדת הכי רזה: ג'זלין נראלי. המתמודדת הכי גבוה: אן? ל'דעת. המתמודדת הכי משוגעת: בריטני וליסה >< המתמודדת הכי פרחה: קייל. המתמודדת הכי מגניבה: בריטני וג'יילה. המתמודדת הכי מוזרה: ל'דעת. המתמודדת הכי חברותית: ג'יאל ובריטני. המתמודדת הכי לא חברותית: ניק וקסנדרה. המתמודדת הכי מקצועית[בקיצור לא עושה בעיות עם צילומי עירום או תסרוקות שבהתחלה הם משנים אותן]: קיילן. המתמודדת הכי לא מקצועית: קסנדרה דע. המנצחת שהכי הגיע לה לנצח: כל המנצחות חוץ מנאימה. ולסיום השאלון! הפייבוריטית שלכם מכל עונה: עונה 1: אדריאן. עונה 2: יוהנה. עונה 3: אן ואמנדה. עונה 4: בריטני. עונה 5: ניקול. ועוד שאלה אחרונה והכי חשובה בשאלון: הפייבוריטית שלכם מ-כ-ל העונות!! האחת והיחידה שכבשה את לבכם מהעונה הראשונה עד לחמישית תזכרו:אחת ויחידה!!!! נטשה. [עונה 8]

mikmikonet

New member
ייאייייייייייי ../images/Emo13.gif

המתמודדת הכי ביצ'ית: קמיל
המתמודדת הכי רכלנית: קיניה? המתמודדת הכי חכמה: יש כמה שהיו נראות לי חכמות, איליס (1) קריסטי (3), ליה (3)... המתמודדת שהכי פחות יפה: דיאן, אבל אהבתי אותה
המתמודדת שלא הבנתם מה היא עושה בטופ מודל: ברנדי (4)
המתמודדת הכי גברית: קורין?
לפני המהפך לפחות. המתמודדת הכי יפה: או זה קשה! ניקול (3), קאסי (3) רבקה (4) המתמודדת הכי רזה: טיפאני (4)!!! המתמודדת הכי גבוהה: בריטני המתמודדת הכי משוגעת: קים, אווה
המתמודדת הכי פרחה: ליסה?
המתמודדת הכי מגניבה: קיילן
המתמודדת הכי מוזרה: מישל המתמודדת הכי חברותית: ניקול (3) אני לא זוכרת שהיו לה בעיות עם אף אחת. המתמודדת הכי לא חברותית: קמיל, מישל... המתמודדת הכי מקצועית: קסנדרה. סתם נו
אדריאן, בריטני... כולן היו די סבבה עם המהפכים
המתמודדת הכי לא מקצועית: ברנדי, קסנדרה, קייטי (2) המנצחת שהכי הגיע לה לנצח: יואנה
למרות שאני כועסת על תסרוקת ה"לינדסי לוהאן" המגעילה שעשתה, ושבזמנו כעסתי על כך ש"לקחה" לשנדי את הניצחון... ולסיום השאלון! הפייבוריטית שלכם מכל עונה: עונה 1: אני זוכרת שאהבתי את אדריאן, עכשיו מעדיפה את שאנון. עונה 2: שנדי
עונה 3:ניקול
נורל
עונה 4: קיילן
ליובי, נואל
עונה 5: לא היו מיוחדות במיוחד, אבל אהבתי את ניק, קורין, אולי גם קייל...
והכי הכי הכי אהובה: שנדי
ניקול
קיילן
אבל הזוכה הכי מכולן היא שנדי

למעלה