שאלון שישיץ
_

שישיץ

New member
../images/Emo23.gif שאלון שישיץ ../images/Emo23.gif_../images/Emo79.gif

1. יש לכם חבר/ה?
2. אתם מאמינים שאהבה צריכה להיות שווה בין שני בני הזוג?
3. יש אהבה ללא מגע?
4. אהבה מרחוק, עמיד או מתפורר?
5. מזו אהבה בשבילכם?
6. שירי אהבה מרגשים אותכם?
7. חשובה לכם הרומנטיקה?
8. מה לדעתכם הדבר הכי רומנטי שבן יכול לעשות לבת?
9. ושבת יכולה לעשות לבן?
10. ושבן יכול לעשות לבן?
11. ושבת יכולה לעשות לבת?
12. מה אתם מרגישים כשאתם מאוהבים?
13. שיר האהבה הכי אהוב עליכם:
14. המתנה האידיאלית ליום האהבה?:
15. המקום הכי רומנטי:
16. אהבה ללא תנאים....קשר פתוח...מזה בשבילכם..אסור או מותר?
17. לקבל את בן הזוג כמו שהוא או לזרוק את האהבה בגלל השוני?
18. מוכנים לעשות הכל בשביל אהבתכם הגדולה?
19. קרה לכם שהתאהבתם במישהו כשהייתם בקשר, ולפני כן לא אהבתם אותו? אם כן...פרטו קצת חח:
20. מריבות, בריא לאהבות או שובר לבבות?
21. אתם מאמינים שאהבה ..היא לנצח?
22. נשיקה צרפתית....עם אהובכן/אהובתיכן או עם ידיד/ה חרמן/נית?
23. יצא לכם להגיד :"אני אוהב אותך" והתכוונתם לזה?
24. יצא לכם להגיד את זה בלי להתכוון לזה באמת?
25. פעם שברתם לב של מישהו?
26. פעם שברו לכם את הלב?
28. אתם נמצאים במשולש אהבה, החבר/ה הכי טוב/ה שלכם/ן מאוהב/ת ב"קראש שלכם/ן...מה עושים?!
29. חוץ מלב, מה עוד גורם לכם לחשוב על אהבה?
30. תנו צבע חדש לאהבה....:(אדום זה כבר נדוש חח)
31. באיזו תדירות אתם אומרים /תאמרו "אני אוהב אותך" לבן/בת זוגיכם?
32. מאמינים שיש חצי שני לכל בנאדם?
33. מאמינים באהבה ממבט ראשון?
34. יצא לכם פעם להתאהב במבט ראשון, תתארו את הרגע הזה:
35. מהי התקופה הכי ארוכה בה הייתם מאוהבים במישהו?
36. בלי אהבה, הייתם יכולים לחיות?
37. מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה "אהבה"? סופשבוע

dsol

New member
../images/Emo23.gif_../images/Emo189.gif

1. יש לכם חבר/ה? לא 2. אתם מאמינים שאהבה צריכה להיות שווה בין שני בני הזוג? לא 3. יש אהבה ללא מגע? כן 4. אהבה מרחוק, עמיד או מתפורר? מתפורר 5. מזו אהבה בשבילכם? חיים (קיטש'י שכמוני...) 6. שירי אהבה מרגשים אותכם? לא ממש 7. חשובה לכם הרומנטיקה? כעע 8. מה לדעתכם הדבר הכי רומנטי שבן יכול לעשות לבת? לא יודע.... 9. ושבת יכולה לעשות לבן? נ"ל 10. ושבן יכול לעשות לבן? נ"ל 11. ושבת יכולה לעשות לבת? נ"ל 12. מה אתם מרגישים כשאתם מאוהבים? ריחוף 13. שיר האהבה הכי אהוב עליכם: אממ קשה... "לחבק אותך" של סינרגיה נראה לי 14. המתנה האידיאלית ליום האהבה?: אוי זה קשה 15. המקום הכי רומנטי: ים
16. אהבה ללא תנאים....קשר פתוח...מזה בשבילכם..אסור או מותר? מותר 17. לקבל את בן הזוג כמו שהוא או לזרוק את האהבה בגלל השוני? ברור שלקבל... אם לא היה שוני אפשר פשוט לאהוב את עצמך עד טירוף ונרקיסיסם מוגזם 18. מוכנים לעשות הכל בשביל אהבתכם הגדולה? כן 19. קרה לכם שהתאהבתם במישהו כשהייתם בקשר, ולפני כן לא אהבתם אותו? אם כן...פרטו קצת חח: לא 20. מריבות, בריא לאהבות או שובר לבבות? מסתבר שבריא, אבל עד גבול מסויים 21. אתם מאמינים שאהבה ..היא לנצח? לא, אבל בהחלט להרבה זמן 22. נשיקה צרפתית....עם אהובכן/אהובתיכן או עם ידיד/ה חרמן/נית? גם וגם... בסך הכל נשיקה... 23. יצא לכם להגיד :"אני אוהב אותך" והתכוונתם לזה? כן 24. יצא לכם להגיד את זה בלי להתכוון לזה באמת? כן 25. פעם שברתם לב של מישהו? נראה לי שכן
26. פעם שברו לכם את הלב? אוי כן ! 28. אתם נמצאים במשולש אהבה, החבר/ה הכי טוב/ה שלכם/ן מאוהב/ת ב"קראש שלכם/ן...מה עושים?! מניחים ל"קראש" (קראש בנדיקוט ? השועל המגניב מה PS ? ) להחליט.... 29. חוץ מלב, מה עוד גורם לכם לחשוב על אהבה?
30. תנו צבע חדש לאהבה....:(אדום זה כבר נדוש חח) - תכלת בהיר 31. באיזו תדירות אתם אומרים /תאמרו "אני אוהב אותך" לבן/בת זוגיכם? הרבה 32. מאמינים שיש חצי שני לכל בנאדם? אפילו כמה.... 33. מאמינים באהבה ממבט ראשון? בערך 34. יצא לכם פעם להתאהב במבט ראשון, תתארו את הרגע הזה: לא התאהבות אבל בהחלט חיבה 35. מהי התקופה הכי ארוכה בה הייתם מאוהבים במישהו? לא יודע... 36. בלי אהבה, הייתם יכולים לחיות? לא נראה לי 37. מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה "אהבה"? סוד , לא מגלה
סופשבוע חעחח מה לעשות , אני קיטש'י בענייני אהבה , אני בנאדם בעייתי
(לעצמי)

dsol

New member
אהההה ורציתי להוסיף תמונה_../images/Emo189.gif

כי היא הצחיקה אותי קצת...נו לא צחוק אבל העלתה חיוך
(נא לא להתייחס לתיסבוך העצמי הקשה שיש לי) ניסו להסביר מי זה יוסי בנאי, ובכלל משפחת בנאי

שישיץ

New member
מסכן חיים_../images/Emo79.gif

לא הוא יצא מוצלח ולא אף אחד מילדיו חיי על חשבון הריבית של אחיו

אני.. למרות שאני נטולת מצ"ר.. ../images/Emo7.gif

1. יש לכם חבר/ה? לא כרגע. 2. אתם מאמינים שאהבה צריכה להיות שווה בין שני בני הזוג? כן. 3. יש אהבה ללא מגע? כן. 4. אהבה מרחוק, עמיד או מתפורר? תלוי באופי של בני הזוג. 5. מזו אהבה בשבילכם? אין לי מצ"ר לשאלות כאלו..
6. שירי אהבה מרגשים אותכם? תלוי, שונאת קיטש
7. חשובה לכם הרומנטיקה? במינון מסויים.. 8. מה לדעתכם הדבר הכי רומנטי שבן יכול לעשות לבת? להגיד שהיא מושלמת ולמצוא את הדברים המושלמים בתקופה שהיא מרגישה הכי גיפה.. 9. ושבת יכולה לעשות לבן? כנ"ל 10. ושבן יכול לעשות לבן? כנ"ל 11. ושבת יכולה לעשות לבת? בחיאת.. 12. מה אתם מרגישים כשאתם מאוהבים? טוב די. 13. שיר האהבה הכי אהוב עליכם: "את אחת יחידה" 14. המתנה האידיאלית ליום האהבה?: הופעה. 15. המקום הכי רומנטי: זה לא המקום, זה האנשים. 16. אהבה ללא תנאים....קשר פתוח...מזה בשבילכם..אסור או מותר? מותר, כל אחד ומה שמתאים לו.. 17. לקבל את בן הזוג כמו שהוא או לזרוק את האהבה בגלל השוני? תלוי. 18. מוכנים לעשות הכל בשביל אהבתכם הגדולה? לא. 19. קרה לכם שהתאהבתם במישהו כשהייתם בקשר, ולפני כן לא אהבתם אותו? אם כן...פרטו קצת חח: אני אגיד לא רק כי אין לי חשק לפרט.. 20. מריבות, בריא לאהבות או שובר לבבות? בריא במינון 21. אתם מאמינים שאהבה ..היא לנצח? תלוי איזו. 22. נשיקה צרפתית....עם אהובכן/אהובתיכן או עם ידיד/ה חרמן/נית? למה או? 23. יצא לכם להגיד :"אני אוהב אותך" והתכוונתם לזה? בטח. 24. יצא לכם להגיד את זה בלי להתכוון לזה באמת? לא. 25. פעם שברתם לב של מישהו? אולי. 26. פעם שברו לכם את הלב? כן. 28. אתם נמצאים במשולש אהבה, החבר/ה הכי טוב/ה שלכם/ן מאוהב/ת ב"קראש שלכם/ן...מה עושים?! שיחליטו ביניהם. 29. חוץ מלב, מה עוד גורם לכם לחשוב על אהבה? מוח? 30. תנו צבע חדש לאהבה....:(אדום זה כבר נדוש חח) כחול.. 31. באיזו תדירות אתם אומרים /תאמרו "אני אוהב אותך" לבן/בת זוגיכם? תלוי.. זה עניין של סיטואציות לא? 32. מאמינים שיש חצי שני לכל בנאדם? לא.. 33. מאמינים באהבה ממבט ראשון? כן. 34. יצא לכם פעם להתאהב במבט ראשון, תתארו את הרגע הזה: כן, אין לי כוח.. 35. מהי התקופה הכי ארוכה בה הייתם מאוהבים במישהו? 5 שנים
36. בלי אהבה, הייתם יכולים לחיות? כן.. 37. מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה "אהבה"? עזבו אותי
טוב, לא אמרתי הרבה כי אין לי מצב רוח.. אולי אני אעשה מאוחר יותר כמו שצריך..

שישיץ

New member
פורקה אסטס נטולת מצ"ר ?_../images/Emo79.gif

(מצב רוח כן?) ותעשי לנו תרשים של הבנאים. סתם סקרנות שלי
מבטיחה להפיץ את זה בכל הפורומים ולתת לך קרדיט

כנסי לפורום שלי [מאיר בנאי]

שם כנסי ל"מילון מונחים", כנסי למילון "כולם היו בנאי" וכתוב שם בנפרד על כולם. אם אח"כ יהיו לך שאלות אני כאן. ואגב מי שכתוב כאן כ"גב' בנאי" ו"אדון בנאי" או מה שזה לא יהיה למעלה זה -מאיר ובכורה בנאי [כן, לסבא של מאיר קראו מאיר..] והם היו בני דודים [כן זה חוקי] וזהו. יש שם על כל אחד כולל שמות של נשים וילדים. זה יקח לי עכשיו שעות להסביר אז תשאלי רק אם יש לך שאלות.. וכן, מצ"ר זה מצב רוח. ואני נטולת אחד כזה כבר יומיים. משום מה..

dsol

New member
אהה יש ../images/Emo122.gif_../images/Emo189.gif

היית אומרת שזה נמצא בצד
אני חיפשתי במילון ראשי

יש.. נתתי הנחיות מדוייקות,

סרגל למעלה, "מילון מונחים", מילון שנקרא "כולם היו בנאי"...

dsol

New member
לא ידעתי בכלל שיש אפשרות כזו של כמה_../images/Emo189.gif

מילונים.... אני נכנס למילון הראשי תמיד, לא שיערתי שיש "כרכים" גם במילון בפורום

עונה :)

1. יש לכם חבר/ה? לא. 2. אתם מאמינים שאהבה צריכה להיות שווה בין שני בני הזוג? כן, אבל זה לא תמיד מתממש. 3. יש אהבה ללא מגע? כן. 4. אהבה מרחוק, עמיד או מתפורר? מתפורר. 5. מזו אהבה בשבילכם? אושר. 6. שירי אהבה מרגשים אותכם?לפעמים, כל עוד זה לא קיטשי מדי. 7. חשובה לכם הרומנטיקה?כן.
8. מה לדעתכם הדבר הכי רומנטי שבן יכול לעשות לבת? להכין לה ארוחה?
9. ושבת יכולה לעשות לבן?אממ לא יודעת. 10. ושבן יכול לעשות לבן?לא יודעת. 11. ושבת יכולה לעשות לבת?נו מה? לא יודעת! 12. מה אתם מרגישים כשאתם מאוהבים?בשמיים. 13. שיר האהבה הכי אהוב עליכם:יש הרבה. 14. המתנה האידיאלית ליום האהבה?:יום כיף ביחד.
15. המקום הכי רומנטי:ים. 16. אהבה ללא תנאים....קשר פתוח...מזה בשבילכם..אסור או מותר? מיותר. 17. לקבל את בן הזוג כמו שהוא או לזרוק את האהבה בגלל השוני?כמו שהוא. 18. מוכנים לעשות הכל בשביל אהבתכם הגדולה?כן. 19. קרה לכם שהתאהבתם במישהו כשהייתם בקשר, ולפני כן לא אהבתם אותו? אם כן...פרטו קצת חח:לא. 20. מריבות, בריא לאהבות או שובר לבבות?תלוי איזה מריבות. 21. אתם מאמינים שאהבה ..היא לנצח? לא. 22. נשיקה צרפתית....עם אהובכן/אהובתיכן או עם ידיד/ה חרמן/נית?אהוב/ה 23. יצא לכם להגיד :"אני אוהב אותך" והתכוונתם לזה?כן 24. יצא לכם להגיד את זה בלי להתכוון לזה באמת?לא 25. פעם שברתם לב של מישהו?כן 26. פעם שברו לכם את הלב?כן 28. אתם נמצאים במשולש אהבה, החבר/ה הכי טוב/ה שלכם/ן מאוהב/ת ב"קראש שלכם/ן...מה עושים?!מוותרים לחבר, קראשים חולפים. 29. חוץ מלב, מה עוד גורם לכם לחשוב על אהבה?פרחים. 30. תנו צבע חדש לאהבה....:(אדום זה כבר נדוש חח) סגול. 31. באיזו תדירות אתם אומרים /תאמרו "אני אוהב אותך" לבן/בת זוגיכם?הרבה, אבל עכשיו אין אף אחד, אז לא אומרת לאף אחד!
32. מאמינים שיש חצי שני לכל בנאדם?כן 33. מאמינים באהבה ממבט ראשון?לא 34. יצא לכם פעם להתאהב במבט ראשון, תתארו את הרגע הזה:לא. 35. מהי התקופה הכי ארוכה בה הייתם מאוהבים במישהו?שנה וחודשיים. 36. בלי אהבה, הייתם יכולים לחיות?לא. 37. מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה "אהבה"?פחד.

טולייצ

New member
שירן את מצחיקה אותי ../images/Emo6.gif

1. יש לכם חבר/ה? נואפ 2. אתם מאמינים שאהבה צריכה להיות שווה בין שני בני הזוג? כן. מה לא? 3. יש אהבה ללא מגע? אני חושבת שכן 4. אהבה מרחוק, עמיד או מתפורר? לא יודעת,יש תיאוריות לכאן ולכאן.. 5. מה זו אהבה בשבילכם? רגש בלתי ניתן לשליטה והבנה. זה מאוד מופשט ככה..
6. שירי אהבה מרגשים אותכם? כן!! 7. חשובה לכם הרומנטיקה? יאפ 8. מה לדעתכם הדבר הכי רומנטי שבן יכול לעשות לבת? יש המון דברים! 9. ושבת יכולה לעשות לבן? כנ"ל 10. ושבן יכול לעשות לבן? כנ"ל 11. ושבת יכולה לעשות לבת? כנ"ל. כאילו מה זה שונה! 12. מה אתם מרגישים כשאתם מאוהבים? שלמים?
עם חיוך דבילי על הפרצוף! 13. שיר האהבה הכי אהוב עליכם: יש כמה,אבל רובם כ"כ קיטשיים. Pink Floyd - Wish You Were Here
14. המתנה האידיאלית ליום האהבה?: 15. המקום הכי רומנטי: ים. אבל לא הכי.. 16. אהבה ללא תנאים....קשר פתוח...מזה בשבילכם..אסור או מותר?
17. לקבל את בן הזוג כמו שהוא או לזרוק את האהבה בגלל השוני? כמו שהוא.. 18. מוכנים לעשות הכל בשביל אהבתכם הגדולה? לא 19. קרה לכם שהתאהבתם במישהו כשהייתם בקשר, ולפני כן לא אהבתם אותו? אם כן...פרטו קצת חח: 20. מריבות, בריא לאהבות או שובר לבבות? שובר 21. אתם מאמינים שאהבה ..היא לנצח? לא 22. נשיקה צרפתית....עם אהובכן/אהובתיכן או עם ידיד/ה חרמן/נית? גם וגם 23. יצא לכם להגיד :"אני אוהב אותך" והתכוונתם לזה? כן 24. יצא לכם להגיד את זה בלי להתכוון לזה באמת? כן 25. פעם שברתם לב של מישהו? אולי
26. פעם שברו לכם את הלב? יאפ 28. אתם נמצאים במשולש אהבה, החבר/ה הכי טוב/ה שלכם/ן מאוהב/ת ב"קראש שלכם/ן...מה עושים?! חותכים! בדיוק אתמול דיברנו על זה חח.. 29. חוץ מלב, מה עוד גורם לכם לחשוב על אהבה? הראש 30. תנו צבע חדש לאהבה....:(אדום זה כבר נדוש חח) ירוק 31. באיזו תדירות אתם אומרים /תאמרו "אני אוהב אותך" לבן/בת זוגיכם? לפי הצורך. 32. מאמינים שיש חצי שני לכל בנאדם? לא 33. מאמינים באהבה ממבט ראשון? כן 34. יצא לכם פעם להתאהב במבט ראשון, תתארו את הרגע הזה: 35. מהי התקופה הכי ארוכה בה הייתם מאוהבים במישהו? 36. בלי אהבה, הייתם יכולים לחיות? אני הוכחה 37. מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה "אהבה"? פרצוף עצוב.

0mroosh

New member
מושלמת, ../images/Emo7.gif

אורטל הביעה את חיבתה בשקיות קטשופ, כה כפרה,
.

darling2

New member
כה שמח../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

אזרחות להמונים, ואני אפילו זוכרת מה זה כל אות..
הגדר: חלף עם הרוח. קלארק גייבל

0mroosh

New member
כ"ה שמ"ח D:

כלליות, התמודדות חופשית, שיוויונית, מחזוריות וחשאיות. ושדליה איציק תנסה לעצור אותי!

darling2

New member
../images/Emo152.gif

|דליהאיציק| הידעת
דרושים 50 בייגלה כדי לפרק ממשלה. הלכתי לחפש בייגלה..

למעלה