שאלון שישי

ברררר

New member
../images/Emo23.gif שאלון שישי ../images/Emo23.gif ../images/Emo124.gif../images/Emo70.gif

זה או זה: נקודות חן או נמשים? תחתוני טנגה או חוטיני? כלב או חתול? מעריב לנוער או ראש 1? היום או מחר? עברית או אנגלית? מה עדיף להיות? אדום (כמו מיטל) או כחול (כמו עדית)? היפה או החיה? תופים או גיטרה? עמי אברהמי אווווו כריס מרטין
שלגיה או שבעת הגמדים? מוגלי או טרזן? בת או בן? YES או HOT? יאללה יאללה או ששששש? סאונה או ג'קוזי? בועות סבון או להפריח עלים של סביון? (הייתי חייבת משו עם חרוזים! משוררת שכמותי) פ-ר-ס-ו-מ-ו-ת או עזבו אותי? נמאס או לא? כללי: איך הגעתם לפורום? הוספתם כבר את הפורום למועדפים? האם גם אתם צועקים "ישששששששששששש שאלון" כשאתם רואים את שאלון? כשאתם רואים ת'שאלון, אתם קוראים תשובות של אנשים אחרים? מעדיפים שאלונים ארוכים או קצרים? או שסתם סקרים של כן או לא?

../images/Emo9.gif

זה או זה: נקודות חן או נמשים? נמשים. תחתוני טנגה או חוטיני? חוטיני. כלב או חתול? כלב. מעריב לנוער או ראש 1? מה? היום או מחר? מחר. עברית או אנגלית? אנגלית. מה עדיף להיות? אדום (כמו מיטל) או כחול (כמו עדית)? שחור
היפה או החיה? יפה. תופים או גיטרה? גיטרה. עמי אברהמי אווווו כריס מרטין? אמ...כריס צמחוני
, אבל ברור
שעמי! שלגיה או שבעת הגמדים? שלגיה. מוגלי או טרזן? טרזן. בת או בן? בן. YES או HOT? יס! יאללה יאללה או ששששש? שששש... סאונה או ג'קוזי? ג'קוזי. בועות סבון או להפריח עלים של סביון? (הייתי חייבת משו עם חרוזים! משוררת שכמותי) בועות סבון. פ-ר-ס-ו-מ-ו-ת או עזבו אותי? עזבו אותי. נמאס או לא? לא
כללי: איך הגעתם לפורום? מישהו שם בפורום עברי קישור לבלוג, אז נכנסתי
הוספתם כבר את הפורום למועדפים? כן... האם גם אתם צועקים "ישששששששששששש שאלון" כשאתם רואים את שאלון? ברור! כשאתם רואים ת'שאלון, אתם קוראים תשובות של אנשים אחרים? אמ...לא ממש
מעדיפים שאלונים ארוכים או קצרים? או שסתם סקרים של כן או לא? שאלונים ארוכים! שבת שלום

בוקר טוב..... עונה.... ../images/Emo6.gif

זה או זה: נקודות חן או נמשים? נמשים תחתוני טנגה או חוטיני? חוטיני כלב או חתול?כלב מעריב לנוער או ראש 1? מעריב לנוער היום או מחר?היום עברית או אנגלית?עברית מה עדיף להיות? אדום (כמו מיטל) או כחול (כמו עדית)?מממממ...כחול היפה או החיה? החיה תופים או גיטרה? תופים עמי אברהמי אווווו כריס מרטין: מה זאת השאלה הזאת? ברור שכריס מרטין שלגיה או שבעת הגמדים? שבעת הגמדים מוגלי או טרזן?מוגלי בת או בן?בן YES או HOT? יאללה יאללה או ששששש? שששששששש סאונה או ג'קוזי?ג'קוזי בועות סבון או להפריח עלים של סביון? (הייתי חייבת משו עם חרוזים! משוררת שכמותי):בועות סבון פ-ר-ס-ו-מ-ו-ת או עזבו אותי? עזבו אותי נמאס או לא? לאאאאאאאאאאאא!!!! כללי: איך הגעתם לפורום? האמת שאני לא זוכרת! הוספתם כבר את הפורום למועדפים?ב-ר-ו-ר האם גם אתם צועקים "ישששששששששששש שאלון" כשאתם רואים את שאלון?אם לא אני אז מי? כשאתם רואים ת'שאלון, אתם קוראים תשובות של אנשים אחרים?לפעמים מעדיפים שאלונים ארוכים או קצרים? או שסתם סקרים של כן או לא? אני רוצה שבוע הבא שאלון ארוך, עם שאלות של כן או לא וגם שאלות פתוחות טוווובבבבבבב???? יופי! שיהיה לכולכם אחלה של סופשבוע! מיטל אני מקווה שאת נהנת לך שם!! קיבלת ת'מייל שלי?

dsol

New member
תשובון שישי

זה או זה: נקודות חן או נמשים? נמשים (אבל לא הרבה) תחתוני טנגה או חוטיני? מזה טנגה ? כלב או חתול? כלב מעריב לנוער או ראש 1? ראש 1 היום או מחר? מחר עברית או אנגלית? עברית מה עדיף להיות? אדום (כמו מיטל) או כחול (כמו עדית)? אדום היפה או החיה? היפה תופים או גיטרה? גיטרה עמי אברהמי אווווו כריס מרטין ? עמי שלגיה או שבעת הגמדים? שלגיה מוגלי או טרזן? מוגלי בת או בן? בת YES או HOT? יס יאללה יאללה או ששששש? ששששש סאונה או ג'קוזי? ג'קוזי בועות סבון או להפריח עלים של סביון? (הייתי חייבת משו עם חרוזים! משוררת שכמותי) חחח סביון - ואני הרבה זמן לא עשיתי את זה פ-ר-ס-ו-מ-ו-ת או עזבו אותי? עזבו אותי נמאס או לא? לא כללי: איך הגעתם לפורום? טולי טלטולי שלא הפסיקה לדבר על נובה בכל מקום אז נתתי להם הזדמנות (טוב אם היא מדברת כל כך הרבה חייב להיות בהם משהו)... אז ניסיתי פעם אחת ומאז אני פה הוספתם כבר את הפורום למועדפים? חח כמובן האם גם אתם צועקים "ישששששששששששש שאלון" כשאתם רואים את שאלון? לא
כשאתם רואים ת'שאלון, אתם קוראים תשובות של אנשים אחרים? לפעמים מעדיפים שאלונים ארוכים או קצרים? או שסתם סקרים של כן או לא? ארוכים זה מעביר את הזמן

Amber

New member
נה...עונה...עונה...עונה...עונה...עו

זה או זה : נקודות חן או נמשים? נמשים תחתוני טנגה או חוטיני? חוטיני כלב או חתול? כלב מעריב לנוער או ראש 1? אף אחד מהשניים היום או מחר? מחר (כי אני נוסעת לראש הנקרה!! יהההה!
) עברית או אנגלית? אנגלית מה עדיף להיות? אדום (כמו מיטל) או כחול (כמו עדית)? אדום. נראה לי פחות כאב ראש... היפה או החיה? החיה תופים או גיטרה? גיטרה עמי אברהמי אווווו כריס מרטין
זה לא פייר, אין מצב שכריס מרטין יקרא את זה... שלגיה או שבעת הגמדים? עזבו, שלגיה מתוסבכת לגמרי. אני כבר אבחר גמד... מוגלי או טרזן? מוגלי בת או בן? בן YES או HOT? הוט. יאללה יאללה או ששששש? סאונה או ג'קוזי? ג'קוזי. לא אוהבת סאונה... בועות סבון או להפריח עלים של סביון? (הייתי חייבת משו עם חרוזים! משוררת שכמותי) חחח... עלים של סביון
פ-ר-ס-ו-מ-ו-ת או עזבו אותי? עזבו אותי ותנו לי לראות פרק שלם בשקט
נמאס או לא? לא למה
כללי: איך הגעתם לפורום? כשחיפשתי ליריקס של נובה... הוספתם כבר את הפורום למועדפים? כן האם גם אתם צועקים "ישששששששששששש שאלון" כשאתם רואים את שאלון? מעירה את השכנים, מז'תומרת
כשאתם רואים ת'שאלון, אתם קוראים תשובות של אנשים אחרים? לפעמים... מעדיפים שאלונים ארוכים או קצרים? או שסתם סקרים של כן או לא? ארוכים... (שאלות פתוחות בבקשה
) שבת מקסימה לכווווווווולם

ברררר

New member
סורי אנשים- כנסו ../images/Emo26.gif

אני מעדיפה בד"כ לעשות שאלונים קצרים כי גם אני חוזרת על עצמי אם זה ארוך וגם אין טעם של עוד! מבינים? אבל שבוע הבא אני אעשה ארוך ותגידו לי מה יותר אהבתם! סופ"ש רגוע

ברררר

New member
../images/Emo26.gif אני ../images/Emo36.gif

נקודות חן או נמשים? נמשים! הלוואי עלי! תחתוני טנגה או חוטיני?טנגה כלב או חתול?כלב מעריב לנוער או ראש 1? ראש 1 היום או מחר?מחר עברית או אנגלית? עברית מה עדיף להיות? אדום (כמו מיטל) או כחול (כמו עדית)?אני לא אגיע לשני הדברים חחחח היפה או החיה?החיה! תופים או גיטרה?תופים עמי אברהמי אווווו כריס מרטין? סורי עמי...... כריסו'ששש נשמה מידי בשביל לוותר עליו שלגיה או שבעת הגמדים?שבעת הגמדים מוגלי או טרזן?מוגלי בת או בן?בן ברור! בנות איכסה YES או HOT?יס יאללה יאללה או ששששש?יאללה יאללה סאונה או ג'קוזי?ג'קוזי בועות סבון או להפריח עלים של סביון? (הייתי חייבת משו עם חרוזים! משוררת שכמותי) בועות סבונבון. פ-ר-ס-ו-מ-ו-ת או עזבו אותי? עזבו אותי! נמאס או לא?לאאא כללי: איך הגעתם לפורום?שמעתי שלג'וני יש להקה אז חיפשתי! הוספתם כבר את הפורום למועדפים?ברוררררררר האם גם אתם צועקים "ישששששששששששש שאלון" כשאתם רואים את שאלון?דהההה כשאתם רואים ת'שאלון, אתם קוראים תשובות של אנשים אחרים?כן בד"כ! מעדיפים שאלונים ארוכים או קצרים? או שסתם סקרים של כן או לא?חצי בחצי כן לא זה גם טוב. גוד שאבאס

טולייצ

New member
סופ"ש../images/Emo27.gif

זה או זה:
נקודות חן או נמשים? נקודות חן תחתוני טנגה או חוטיני? טנגה כלב או חתול? כלב מעריב לנוער או ראש 1? מעריב לנוער היום או מחר? היום עברית או אנגלית? עברית,הלוואי הייתי יודעת אנגלית
מה עדיף להיות? אדום (כמו מיטל) או כחול (כמו עדית)? כחול לייק דה
היפה או החיה? היפה תופים או גיטרה? גיטרה עמי אברהמי אווווו כריס מרטין: עם כל הכבוד לעמי
אין על כריס מרטין
שלגיה או שבעת הגמדים? שבעת הגמדים מוגלי או טרזן? טרזן בת או בן? בן YES או HOT? יס יאללה יאללה או ששששש? ששששש סאונה או ג'קוזי? סאונה בועות סבון או להפריח עלים של סביון? (הייתי חייבת משו עם חרוזים! משוררת שכמותי) בועות סבון פ-ר-ס-ו-מ-ו-ת או עזבו אותי? עזבו אותי נמאס או לא? לא כללי:
איך הגעתם לפורום? מצאתי קישור בפורום ערוץ 24 הוספתם כבר את הפורום למועדפים? לייק ברור האם גם אתם צועקים "ישששששששששששש שאלון" כשאתם רואים את שאלון? לצערי
כשאתם רואים ת'שאלון, אתם קוראים תשובות של אנשים אחרים? לפעמים,תלוי של מי.. מעדיפים שאלונים ארוכים או קצרים? או שסתם סקרים של כן או לא? תלוי מתי,גם סקרים זה נחמד..

למעלה