שאלון שישי
!!!

ברררר

New member
../images/Emo23.gif שאלון שישי../images/Emo23.gif ../images/Emo124.gif!!!

כללי
שם-
גיל-
התנתקות:בעד או נגד-
ספר משהו על הילדות שלך-
מה עדיף להיות: סוציומט או אינפנטיל-
מה דעתך על: הומואים ולסביות? עושה לך את זה?(חיחיחיחי)
מה החג האהוב עליך-
תחביב- מוזיקה
להקה או זמר/ת בודד/ת-
זמר או זמרת-
פופ או רוק-
לד זפלין או פינק פלוייד-
מאמין בהערצה-
מה חשוב יותר: מילים או לחן-
עברי לידר או ברי סחרוף-
מלטף ומשקר או יותר טוב כלום מכמעט-
האנשים החדשים או זה לא אותו דבר-
הדיסק הישן של דניאל סלומון או החדש-
שנות ה60'-90' או ה-90'-2000' זה או זה
חצאית או מכנס-
כפכפים או נעליים-
לבן או שחור-
מגן דוד או PEACE-
טישו או נייר טואלט-
וילון או תריס-
קיר לבן או צבעוני-
זארה או רנואר-
פלטפורמה או עקב-
עיניים: כחולות או ירוקות-
על הבוקר: קורנפלקס או חביתה-
ציפורניים: ארוכות או קצרות-
קפה שחור או עם חלב-
שוקולד לבן או חלב-
לק אדום או שחור-
עם איפור או בלי-
וזלין או לובלו-
פרחים או בונבוניירה-
קרבי או ג'ובניק-
קרפ או גלידה-
סרט או ספר-
כדורגל או כדורסל-
חיפה או ת"א-
NOVA מארחים את רוני או את עברי- שבת שלום ושבוע מהנה.........!!

bbaarraa

New member
../images/Emo65.gifסיימתי תיכון (כמעט...)!

כללי שם- הגר גיל- 17 התנתקות:בעד או נגד- בעד! ספר משהו על הילדות שלך- אין כל כך מה, ילדות רגילה
מה עדיף להיות: סוציומט או אינפנטיל- אינפנטיל מה דעתך על: הומואים ולסביות? עושה לך את זה?(חיחיחיחי) הומואים עושים לי את זה
. סתם, אמ..כל עוד הם שמחים, אני שמחה! מה החג האהוב עליך- פורים
תחביב- לראות טלוויזיה
(חסרת חיים שכמותי) מוזיקה להקה או זמר/ת בודד/ת- מה זה משנה? העיקר שהמוזיקה טובה. זמר או זמרת- זמר
פופ או רוק- רוק לד זפלין או פינק פלוייד- לד זפלין מאמין בהערצה- לא. מה חשוב יותר: מילים או לחן- נראה לי שמילים... עברי לידר או ברי סחרוף- פאק, לא יודעת... שניהם? אולי עברי טיפ טיפה יותר
מלטף ומשקר או יותר טוב כלום מכמעט- הדיסק או השיר? אם הדיסק אז יותר טוב כלום מכמעט ואם השיר אז מלטף ומשקר האנשים החדשים או זה לא אותו דבר- זה לא אותו דבר
הדיסק הישן של דניאל סלומון או החדש-
שנות ה60'-90' או ה-90'-2000'- 90-2000 זה או זה חצאית או מכנס- מכנס. כפכפים או נעליים- כפכפים לבן או שחור- שחור מגן דוד או PEACE- PEACE טישו או נייר טואלט- טישו וילון או תריס- תריס קיר לבן או צבעוני- צבעוני זארה או רנואר- זארה פלטפורמה או עקב- ניד'ר. עיניים: כחולות או ירוקות- ירוקות
על הבוקר: קורנפלקס או חביתה- קורנפלקס, מה חביתה
? ציפורניים: ארוכות או קצרות- בינוניות קפה שחור או עם חלב- מה חלב
? שוקולד לבן או חלב- מריר. לק אדום או שחור- שחור עם איפור או בלי- בלי... וזלין או לובלו- לובלו פרחים או בונבוניירה- בונבוניירה, אבל שתיהיה פרווה. קרבי או ג'ובניק- ג'ובניק
קרפ או גלידה- גלידת סויה
סרט או ספר- ספר. כדורגל או כדורסל- אני מפחדת מכדורים ולראות ספורט משעמם אותי... חיפה או ת"א- ת"א NOVA מארחים את רוני או את עברי- עברי! שבוע מהנה גם לך!

ברררר

New member
אני../images/Emo23.gif

כללי שם-בר גיל- 16 וחצי התנתקות:בעד או נגד-בעד ספר משהו על הילדות שלך-ההורים פינקו אותי וכל הבנות היו מרשעות מה עדיף להיות: סוציומט או אינפנטיל-סוציומט....? מה דעתך על: הומואים ולסביות? עושה לך את זה?(חיחיחיחי)לדעתי הם כמו כולם מגיע להם להיות ולחיות כמו כולם כי כולנו בני אדם וזה לא משנה מה הם עושים במיטה כל עוד הם אוהבים אחד ת'שני. והומואים, יש קטעים שזה עושה לי את זה. מה החג האהוב עליך-פסח
תחביב-לשיר... מוזיקה להקה או זמר/ת בודד/ת-לא משנה זמר או זמרת-זמר פופ או רוק-פופ לד זפלין או פינק פלוייד-פינק פלוייד מאמין בהערצה-אני מעדיפה הערכה מה חשוב יותר: מילים או לחן-מילים עברי לידר או ברי סחרוף-עברי
מלטף ומשקר או יותר טוב כלום מכמעט-זה כל כך קשה וכל כך שונה. (דיסק) נראה לי יותר טוב כלום... אבל שיר ברור שמלטף האנשים החדשים או זה לא אותו דבר-אמממ יש מצב שהאנשים החדשים אבל לא סגורה על זה. הדיסק הישן של דניאל סלומון או החדש-הישן שנות ה60'-90' או ה-90'-2000'- 90-2000 זה או זה חצאית או מכנס-מכנס כפכפים או נעליים-כפכפים לבן או שחור-לבן מגן דוד או PEACE- מגן דוד טישו או נייר טואלט-טישו וילון או תריס-תריס קיר לבן או צבעוני-צבעוני זארה או רנואר-זארה פלטפורמה או עקב-פלטפורמה אם בכלל... עיניים: כחולות או ירוקות-ירוקות על הבוקר: קורנפלקס או חביתה-קורנפלקס ציפורניים: ארוכות או קצרות-קצרות קפה שחור או עם חלב-עם חלב שוקולד לבן או חלב-חלב לק אדום או שחור-שחור משחור עם איפור או בלי-בלי וזלין או לובלו-לובלו פרחים או בונבוניירה-בובוניירה קרבי או ג'ובניק-כלוםםם אמאאאא קרפ או גלידה-קרפ סרט או ספר-ספר כדורגל או כדורסל-כדורגל חיפה או ת"א-ת"א NOVA מארחים את רוני או את עברי-עברי דההההה

גם אני ../images/Emo9.gif

כללי שם- אלה גיל- 14 (עוד חודשיים וחצי 15) התנתקות:בעד או נגד-נמנעת ספר משהו על הילדות שלך-פתחתי את השפה בגיל 4 ועד היום יש לי צלקת מה עדיף להיות: סוציומט או אינפנטיל-סוציומט מה דעתך על: הומואים ולסביות? עושה לך את זה?(חיחיחיחי)- חמודים!
מה החג האהוב עליך- חופש גדול
סתם! מממ ראש השנה/חנוכה/פורים, אין לי ממש. תחביב-לכתוב שירים, לשמוע את נובה
וכו' וכו'... מוזיקה להקה או זמר/ת בודד/ת- העיקר שזה יוצא יפה, זה לא משנה זמר או זמרת- אותו דבר, העיקר שזה יוצא יפה פופ או רוק-אין לי ממש בעיה עם שני סוגי המוזיקה אבל אני חייבת ללכת על רוק
לד זפלין או פינק פלוייד-פינק פלוייד מאמין בהערצה-לא כמו מעריצות הראל סקעת, אבל איפשהו כן. מה חשוב יותר: מילים או לחן- עברי לידר או ברי סחרוף-עברי לידר מלטף ומשקר או יותר טוב כלום מכמעט-יותר טוב כמעט מכלום האנשים החדשים או זה לא אותו דבר- הא? הדיסק הישן של דניאל סלומון או החדש-הישן שנות ה60'-90' או ה-90'-2000'- שאלה טובה
זה או זה חצאית או מכנס-מכנס כפכפים או נעליים-כפכפים לבן או שחור-תלוי איך.. מגן דוד או PEACE-פיס שולט לגמרי
אבל מגן דוד כי ארץ ישראל
טישו או נייר טואלט-טישו |מפונקת| וילון או תריס-מה זה משנה?! קיר לבן או צבעוני-צבעוני זארה או רנואר-גם וגם
פלטפורמה או עקב-לא משנה עיניים: כחולות או ירוקות-
אין תגובה על הבוקר: קורנפלקס או חביתה-חביתה, אבל מתעצלים אז קורנפלקס
ציפורניים: ארוכות או קצרות- ארוכות קפה שחור או עם חלב-עם חלב שוקולד לבן או חלב-שוקולד זאת החולשה שלי
לק אדום או שחור-אדום פאסה, שחור גותי מידי... עם איפור או בלי-עם!! רק עם!!
|מכורה| וזלין או לובלו-תלוי למה פרחים או בונבוניירה-שניהם ביחד
קרבי או ג'ובניק-ג'ובניק קרפ או גלידה-שאלה טובה... סרט או ספר-סרט! כדורגל או כדורסל-כדורסל!!!
חיפה או ת"א-שאלה טובה... NOVA מארחים את רוני או את עברי-נובה מארחים את עצמם
אבל שיהיה עברי
מה? זהו? היה נחמד!

פשששש... כל הכבוד, עונה ../images/Emo45.gif

כללי שם- עדית גיל- 21 (כמעט) התנתקות:בעד או נגד- נמנעת מלענות... ספר משהו על הילדות שלך- הזויה לגמריי מה עדיף להיות: סוציומט או אינפנטיל- סוציומט מה דעתך על: הומואים ולסביות? עושה לך את זה?(חיחיחיחי) יש מצב מה החג האהוב עליך- ראש השנה (יש לי יומולדת) תחביב- לישון...לישון ו עוד קצת... לישון מוזיקה להקה או זמר/ת בודד/ת- נובה זמר או זמרת- עמי אברהמי.. סתם.. אביב גפן פופ או רוק- רוק לד זפלין או פינק פלוייד- פינק פלויד (האיחוד ביום שבת לא?) מאמין בהערצה- בשלב מסוים בחיים כן אבל לא להסחף מה חשוב יותר: מילים או לחן- מילים עברי לידר או ברי סחרוף- עיברי מלטף ומשקר או יותר טוב כלום מכמעט- מלטף ומשקר האנשים החדשים או זה לא אותו דבר- האנשים החדשים הדיסק הישן של דניאל סלומון או החדש- אף אחד מהם שנות ה60'-90' או ה-90'-2000': 60-90 זה או זה חצאית או מכנס-מכנס כפכפים או נעליים- כפכפים לבן או שחור- שחור מגן דוד או PEACE- מגן דוד טישו או נייר טואלט- טישו וילון או תריס- תריס קיר לבן או צבעוני- לבד זארה או רנואר- זארה פלטפורמה או עקב- עקב עיניים: כחולות או ירוקות-ירוקות על הבוקר: קורנפלקס או חביתה- קולה ציפורניים: ארוכות או קצרות-ארוכות קפה שחור או עם חלב- קולה, לא שותה קפהץץץ שוקולד לבן או חלב- שוקולד חלב לק אדום או שחור- אדום עם איפור או בלי- עם וזלין או לובלו- לובלו פרחים או בונבוניירה- פרחים קרבי או ג'ובניק- קרבי קרפ או גלידה- גלידה סרט או ספר- ספר כדורגל או כדורסל- כדורסל חיפה או ת"א-ת"א NOVA מארחים את רוני או את עברי- אותי...
שיהיה לכם אחלה של סופשבוע, הדרוש' תודה על הערב, היה לי ממש ממש כיף, מי כמוך יודעת שהרבה זמן לא חייכתי ככה....

Spirocerca Lupi

New member
השאלון שלי ...

כללי שם- הדרי גיל-18 וחצי התנתקות:בעד או נגד- בעד ונגד...מסובך ספר משהו על הילדות שלך- יש לי פוביה מצמחים ... מה עדיף להיות: סוציומט או אינפנטיל- סוציומט מה דעתך על: הומואים ולסביות? עושה לך את זה?(חיחיחיחי) אני בעד... מה החג האהוב עליך- שבועות וווווואי כמה אוכל .... תחביב- לנגן ... ולצייר..!!! מוזיקה להקה או זמר/ת בודד/ת- הדלתות.. זמר או זמרת- ג'ניס ג'ופלין.. פופ או רוק- רוק. לד זפלין או פינק פלוייד- קשה...כמו לבחור בין אבא ואמא.. מאמין בהערצה- תלוי .. מה חשוב יותר: מילים או לחן- שניהם תכלס.. עברי לידר או ברי סחרוף- ברי וזה ברור...נראה לי שאני היחידה בפורום שלא אוהבת את עברי ... מלטף ומשקר או יותר טוב כלום מכמעט- אמ.. יותר טוב כלום ... האנשים החדשים או זה לא אותו דבר- כלום ... הדיסק הישן של דניאל סלומון או החדש- מאור כהן ...חה! שנות ה60'-90' או ה-90'-2000' 60 90 זה או זה חצאית או מכנס- חצאית כפכפים או נעליים- תלוי אם זה קיץ או חורף... לבן או שחור- לבן ... מגן דוד או PEACE- מגן דוד טישו או נייר טואלט- תלוי למה צריך ...חעחעחעחחעע וילון או תריס- וילון ..זה סקסי קיר לבן או צבעוני- צבעוני זארה או רנואר- זאורהה... חה! פלטפורמה או עקב- פלטפורמה.. עיניים: כחולות או ירוקות- ירוקות כמובן ...זה הצבע שלי על הבוקר: קורנפלקס או חביתה- מאפינס עם גלידה ציפורניים: ארוכות או קצרות- קצרות ! קפה שחור או עם חלב- תה עם חלב שוקולד לבן או חלב- לבן לק אדום או שחור- שחור עם איפור או בלי- תלוי לאן הולכים ובמרגש וזלין או לובלו- לובלו פרחים או בונבוניירה- אני מפחדת מפרחים ... אז בונבוניירה קרבי או ג'ובניק- מורה חיילת!!! קרפ או גלידה- גלידה סרט או ספר- ספר ואז לראות את הסרט כדורגל או כדורסל- כדורסל !!!!!!!!!!!!!!! חיפה או ת"א- נס ציונה?! NOVA מארחים את רוני או את עברי- נובה מארחים את מאור כהן עדית בונבון אני חולה עלייך !

D i s o r d e r

New member
../images/Emo8.gif../images/Emo180.gif עכשיו אני../images/Emo70.gif

כללי
שם- מיטל
גיל- 21.4
התנתקות:בעד או נגד- נמנעת
ספר משהו על הילדות שלך- הייתי קטנה, אמא לא היתה מרשה לאכול ולשתות בסלון. היו לנו ספות לבנות. אמא לא בבית. למיטל בא שוקו. למיטל בא לשתות שוקו מול הטלוויזיה בסלון. מיטל שותה שוקו בסלון. שוקו נשפך על הספות הלבנות. אמא מאוד כועסת...
מה עדיף להיות: סוציומט או אינפנטיל- אינפנטיל?!
מה דעתך על: הומואים ולסביות? עושה לך את זה?(חיחיחיחי) עושה לי את זה?! לא ממש. דעתי- זה עולם חופשי, וטוב שכך...
מה החג האהוב עליך- פורים! (מומולדת שלי)
תחביב- לנגן. מוזיקה
להקה או זמר/ת בודד/ת- שניהם...
זמר או זמרת- נו, באמת...
פופ או רוק- רק רוק.
לד זפלין או פינק פלוייד- וואו, שאלה קשה. נראה לי פינק פלוייד.
מאמין בהערצה- כל עוד היא לא מזיקה.
מה חשוב יותר: מילים או לחן- לחן, אבל גם מילים חשובות.
עברי לידר או ברי סחרוף- עברי לידר.
מלטף ומשקר או יותר טוב כלום מכמעט- "יותר טוב כלום"
האנשים החדשים או זה לא אותו דבר- "זה לא אותו דבר"
הדיסק הישן של דניאל סלומון או החדש- הישן
שנות ה60'-90' או ה-90'-2000'- סיקסטיז. זה או זה
חצאית או מכנס- מכנס
כפכפים או נעליים- נעליים
לבן או שחור- שחור
מגן דוד או PEACE- PEACE
טישו או נייר טואלט- טישוּ
וילון או תריס- תריס
קיר לבן או צבעוני- צבעוני (אני חייבת לציין, שאני ממש מדמיינת אותך עכשיו בר, יושבת ומסתכלת מסביב, מנסה להמציא שאלות... משעשע...)
זארה או רנואר- זארה
פלטפורמה או עקב- פלטפורמה
עיניים: כחולות או ירוקות- ירוקות
על הבוקר: קורנפלקס או חביתה- לא זה ולא זה...
ציפורניים: ארוכות או קצרות- קצרות, אחרת אי-אפשר לנגן גיטרה.
קפה שחור או עם חלב- לא שותה קפה.
שוקולד לבן או חלב- לבן.
לק אדום או שחור- שחור.
עם איפור או בלי- בלי.
וזלין או לובלו- לובלו.
פרחים או בונבוניירה- בונבוניירה.
קרבי או ג'ובניק- קרבי!
קרפ או גלידה- גלידה.
סרט או ספר- סרט.
כדורגל או כדורסל- כדורסל.
חיפה או ת"א- עיר הקודש- תל-אביב.
NOVA מארחים את רוני או את עברי- כל עוד יש NOVA זה לא משנה לי! שבת שלום

ברררר

New member
חיחיחי מיטל כמה שאת צודקת!!!

באמת הסתכלתי מסביב וניסיתי למצוא דברים. בגלל זה יש הרבה עברי (סליחה), כי הסתכלתי על הדיסקים שלי וזה מה שראיתי בהתחלה..... :) וגם קיר כי אני רוצה לצבוע את החדר כברררר

dsol

New member
שאלון לא הכי מתאים לי ~_~

כללי שם- דודי גיל- 17 התנתקות:בעד או נגד- נמנע ספר משהו על הילדות שלך- אמממממממממ היה לי שיער ארוך מגניב ! ואני רוצה אותו בחזרה ! מה עדיף להיות: סוציומט או אינפנטיל- מזה אינפמטיל ~_~ ? סוציומט אני יודע מה זה מה דעתך על: הומואים ולסביות? עושה לך את זה?(חיחיחיחי) שיהיה להם בכיף מה החג האהוב עליך- שבועות תחביב- לישון מוזיקה להקה או זמר/ת בודד/ת- אה ?! זמר או זמרת- זמרת פופ או רוק- רוק לד זפלין או פינק פלוייד- פינק מאמין בהערצה- לא מה חשוב יותר: מילים או לחן- מילים עברי לידר או ברי סחרוף- עברי מלטף ומשקר או יותר טוב כלום מכמעט- מלטף ומשקר האנשים החדשים או זה לא אותו דבר- זה לא אותו דבר הדיסק הישן של דניאל סלומון או החדש- החדש שנות ה60'-90' או ה-90'-2000' - 90-2000 זה או זה חצאית או מכנס- מכנס ~_~ כפכפים או נעליים- נעליים לבן או שחור- שחור מגן דוד או PEACE- ~_~ טישו או נייר טואלט- טישו וילון או תריס- תריס קיר לבן או צבעוני- לבן אבל תלוי איפה זארה או רנואר- ~_~ פלטפורמה או עקב- ~_~ עיניים: כחולות או ירוקות- ירוקות על הבוקר: קורנפלקס או חביתה- גם וגם ^ ציפורניים: ארוכות או קצרות- ~_~ קפה שחור או עם חלב- ~_~ שוקולד לבן או חלב- לבן לק אדום או שחור- ~_~ עם איפור או בלי- ~_~ וזלין או לובלו- ~_~ פרחים או בונבוניירה- ~_~ קרבי או ג'ובניק- ג'ובניק !!!!! קרפ או גלידה- גלידה סרט או ספר- סרט כדורגל או כדורסל- ~_~ חיפה או ת"א- ת"א NOVA מארחים את רוני או את עברי- עברי שבת שלום ושבוע מהנה.........!! תודה גם לך ^

ברררר

New member
דודי!!! זה כן מתאים לך!! נראה לך

שלא חשבתי עליך?התכוונתי שתענה מה לדעתך יותר יפה לבנות. כן אני יודעת שאתה לא שם איפור!!! ומה זה אומר
~_~?

dsol

New member
אההה טוב ^ נחמד שחשבת עלי ^

כללי שם- דודי גיל- 17 התנתקות:בעד או נגד- נמנע ספר משהו על הילדות שלך- אמממממממממ היה לי שיער ארוך מגניב ! ואני רוצה אותו בחזרה ! מה עדיף להיות: סוציומט או אינפנטיל- מזה אינפמטיל ~_~ ? סוציומט אני יודע מה זה מה דעתך על: הומואים ולסביות? עושה לך את זה?(חיחיחיחי) שיהיה להם בכיף מה החג האהוב עליך- שבועות תחביב- לישון מוזיקה להקה או זמר/ת בודד/ת- אה ?! זמר או זמרת- זמרת פופ או רוק- רוק לד זפלין או פינק פלוייד- פינק מאמין בהערצה- לא מה חשוב יותר: מילים או לחן- מילים עברי לידר או ברי סחרוף- עברי מלטף ומשקר או יותר טוב כלום מכמעט- מלטף ומשקר האנשים החדשים או זה לא אותו דבר- זה לא אותו דבר הדיסק הישן של דניאל סלומון או החדש- החדש שנות ה60'-90' או ה-90'-2000' - 90-2000 זה או זה חצאית או מכנס- מכנס כפכפים או נעליים- נעליים לבן או שחור- שחור מגן דוד או PEACE- ~_~ טישו או נייר טואלט- טישו וילון או תריס- תריס קיר לבן או צבעוני- לבן אבל תלוי איפה זארה או רנואר- לא יודע כי לא ממש משנה לי פלטפורמה או עקב- לא משנה לי עיניים: כחולות או ירוקות- ירוקות על הבוקר: קורנפלקס או חביתה- גם וגם ^ ציפורניים: ארוכות או קצרות- ארוכות קפה שחור או עם חלב- לא אוהב קפה שוקולד לבן או חלב- לבן לק אדום או שחור- אממממממ שחור עם איפור או בלי- בלי וזלין או לובלו- מה זה ? פרחים או בונבוניירה- בונבוניירה קרבי או ג'ובניק- ג'ובניק !!!!! קרפ או גלידה- גלידה סרט או ספר- סרט כדורגל או כדורסל- ~_~ שונא ספורט חיפה או ת"א- ת"א NOVA מארחים את רוני או את עברי- עברי

שישיץ

New member
עונהההההה

יאייי חופש טיפה לפני שאני לא אהיה כאן שנים כללי שם- שירם גיל- 16 התנתקות:בעד או נגד- בעד ספר משהו על הילדות שלך- היו חוגגים לי כל חודש יומולדת עד גיל 3 מה עדיף להיות: סוציומט או אינפנטיל- סוציומט מה דעתך על: הומואים ולסביות? עושה לך את זה?(חיחיחיחי) מאוד בעד.. אכן הומואים עושים לי את זה
מה החג האהוב עליך- כוווולם תחביב- מתנדבת
מוזיקה להקה או זמר/ת בודד/ת- להקה זמר או זמרת- זמר פופ או רוק- רוק לד זפלין או פינק פלוייד- פינק פלויד מאמין בהערצה- לא מה חשוב יותר: מילים או לחן- שניהם באותה מידה עברי לידר או ברי סחרוף- עברי לידר מלטף ומשקר או יותר טוב כלום מכמעט- אני לא בוחרת! האנשים החדשים או זה לא אותו דבר- כנ"ל הדיסק הישן של דניאל סלומון או החדש- אף אחד שנות ה60'-90' או ה-90'-2000' ? 90-00 זה או זה חצאית או מכנס- תלוי בשעות כפכפים או נעליים- נעליים לבן או שחור- שחור מגן דוד או PEACE- אף אחד טישו או נייר טואלט- טישו וילון או תריס- תריס קיר לבן או צבעוני- צבעוני זארה או רנואר- זארה פלטפורמה או עקב- לא זה ולא זה עיניים: כחולות או ירוקות- כחולות על הבוקר: קורנפלקס או חביתה- שניהם ציפורניים: ארוכות או קצרות- קצרות קפה שחור או עם חלב- פשוט לא שוקולד לבן או חלב- לבן אם כבר לק אדום או שחור- אם כבר אז שחור עם איפור או בלי- עם טיפה וזלין או לובלו- לאבלו פרחים או בונבוניירה- בונבוניירה כי זה אכיל :) קרבי או ג'ובניק- קרבי קרפ או גלידה- תלוי במצב סרט או ספר- תלוי במצב כדורגל או כדורסל- אם כבר אז כדורסל חיפה או ת"א- ת"א NOVA מארחים את רוני או את עברי- לייק עברי

O L i T

New member
גמני ../images/Emo9.gif

שם: אולי גיל: 14 התנתקות:בעד או נגד- נ=ג=ד ספר משהו על הילדות שלך- אין משו מיוחד.. מה עדיף להיות: סוציומט או אינפנטיל- אינפנטיל מה דעתך על: הומואים ולסביות? עושה לך את זה?(חיחיחיחי)- עושההה חחח כל עוד הם אוהבים את זה - גם אני. מה החג האהוב עליך- פורים תחביב- לשמוע מוזיק להקה או זמר/ת בודד/ת- כל עוד המוזיקה טובה לא איכפת לי זמר או זמרת- זמר פופ או רוק- רוק לד זפלין או פינק פלוייד- פינק פלויד מאמין בהערצה- לא מה חשוב יותר: מילים או לחן- שאלה קשה.. מילים? עברי לידר או ברי סחרוף- עברי מלטף ומשקר או יותר טוב כלום מכמעט- נמנעת האנשים החדשים או זה לא אותו דבר- כנל הדיסק הישן של דניאל סלומון או החדש- החדש שנות ה60'-90' או ה-90'-2000' - 60-90 חצאית או מכנס- מכנס כפכפים או נעליים- כפכפים לבן או שחור- שחור מגן דוד או PEACE- PEACE טישו או נייר טואלט- טישו וילון או תריס- תריס קיר לבן או צבעוני- צבעוני זארה או רנואר- זארה פלטפורמה או עקב- עקב עיניים: כחולות או ירוקות- ירוקות.. כמו שלי
על הבוקר: קורנפלקס או חביתה- קורנפלקס ציפורניים: ארוכות או קצרות- קצרות קפה שחור או עם חלב- עם חלב שוקולד לבן או חלב- חלב לק אדום או שחור- שחור עם איפור או בלי- תלוי באיפור.. וזלין או לובלו- וזלין פרחים או בונבוניירה- בונבוניירה קרבי או ג'ובניק- קרבי זה הכי אחי! קרפ או גלידה- גלידה סרט או ספר- סרט כדורגל או כדורסל- שונאת את שניהם.. חיפה או ת"א- ת"א NOVA מארחים את רוני או את עברי- את עברי.. איזה שאלה..

טולייצ

New member
../images/Emo26.gif

כללי: שם - אורטל גיל - 17 [עוד 3 שבועות בדיוק] התנתקות: בעד או נגד - אין דעה ספר משהו על הילדות שלך - קראו לי נטלי בשבוע הראשון של חיי
מה עדיף להיות: סוציומט או אינפנטיל - חייב לבחור
מה דעתך על: הומואים ולסביות? עושה לך את זה? - מה החג האהוב עליך - חנוכה תחביב -
מוזיקה: להקה או זמר/ת בודד/ת - להקה [תלות הדדית] זמר או זמרת - זמר פופ או רוק - רוק לד זפלין או פינק פלוייד - פינק פלויד מאמין בהערצה - תלוי כלפי מי היא מופנית מה חשוב יותר: מילים או לחן - מילים שמועשרות בלחן עברי לידר או ברי סחרוף - וואו..נכון לעכשיו עברי לידר מלטף ומשקר או יותר טוב כלום מכמעט - מלטף ומשקר האנשים החדשים או זה לא אותו דבר - חייב לבחור?
הדיסק הישן של דניאל סלומון או החדש - החדש שנות ה60'-90' או ה-90'-2000' ? 60'-90' זה או זה: חצאית או מכנס - מכנס כפכפים או נעליים - נעליים לבן או שחור - שחור ולבן מגן דוד או PEACE - שלום עכשיו
טישו או נייר טואלט - טישו וילון או תריס - תריס קיר לבן או צבעוני - צבע אחד זארה או רנואר - זארה פלטפורמה או עקב - שטוח [בדיוק כמו האופי שלי..] עיניים: כחולות או ירוקות - ירוק על הבוקר: קורנפלקס או חביתה - קורנפלס,יאקי ביצים ציפורניים: ארוכות או קצרות - קצרות ולא מטופחות [למי יש זמן
] קפה שחור או עם חלב - עם חלב שוקולד לבן או חלב - לבן לק אדום או שחור - שחור עם איפור או בלי - מעט אף פעם לא מזיק לטשטש את המציאות.. וזלין או לובלו - לובלו פרחים או בונבוניירה - פרחים קרבי או ג'ובניק - ג'ובניקים רולזזז קרפ או גלידה - גלידה סרט או ספר -
כדורגל או כדורסל- כדורסל חיפה או ת"א - תל אביב NOVA מארחים את רוני או את עברי- עברי כמובן
שבת שלום ושבוע מהנה
[ואני כבר אומרת שבוע טוב..]

ברררר

New member
נשמה

אני מקווה שאין לך נטיות התאבדות בקרוב!!!!! למה הפסימיות?

טולייצ

New member
לא הבנתי

איפה את מזהה סממני נטיות התאבדות בהודעה שלי.. אני דווקא דיי אופטימית לאחרונה

למעלה