שאלון

Mrs James

New member
../images/Emo23.gifשאלון../images/Emo23.gif

1. השם שלי: 2. כינוי\ם: 3. ארץ לידה: 4. בית ספר ומסלול: 5. איך היית רוצה להיקרא: 6. תבלין מועדף: 7. שתיה מועדפת: 8. דאורדורנט\בושם: 9. שמפו וקונדישינר: 10. האם שחית בעירום פעם: 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: 12. צבע מועדף: 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: 14. חברים\ות הכי טובים\ות: 15. כרית אחת או שתיים: 16. חיות מחמד: 17. סרט מועדף: 18. מוזיקה בכללית: 19. מכונית אידיאלית: 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: 21. אוכל מועדף\ שנוא: 23. חבר\ה לעתיד: 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: 25. היחסים עם ההורים : 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: 27. ממתק מועדף: 28. נעליים מועדפות: 29. שיר מועדף: 30. אתר מועדף: 31. ספורט מועדף (לצפייה): 32. הספורט המועדף (למשחק): 33. הרגע הכי משפיל בחייך: 34. איזה חג אתה הכי אוהב: 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: 36. אוספים: 37. מה הפחד הכי גדול שלך: 38. תגיד מילה טובה...: 39. ספר מועדף: 40. עיתון מועדף: 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: 42. כמה טיפים מהחיים: 43. מועמד פוליטי: 44. מפלגה: 45. חום או קור: 46. מכתב דואר או אי מייל: 47. זמר אהוב (אהם): 48. זמרת אהובה: 49. להקות: 50. סרט מצוייר אהוב: 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: 52. אתה שונא אנשים ש..: 53. אתה שונא מקומות ש..: 54. אני אוהב/ת: 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: 57. מה הכי מגעיל אותך: 58. מה את/ה הכי אוהב?: 59. משפטים שלך לסיכום:

Mrs James

New member
../images/Emo41.gifשלי../images/Emo41.gif

1. השם שלי: אסיה 2. כינוי\ם: אסיוש, בלו גירל, דורה (בדיחה אישית) 3. ארץ לידה: רוסיה:) 4. בית ספר ומסלול: מקיף ז' (כמו השם שלו) מ ה זה מסלול? כאילו עיוני... 5. איך היית רוצה להיקרא: לי
זה שם מעלף! 6. תבלין מועדף: פיצה 7. שתיה מועדפת: קולה 8. דאורדורנט\בושם: אממ..DOVE בושם...יש הרבה 9. שמפו וקונדישינר: שחכתי איך קוראים לזה..החדש..נו...CREMA משהו כזה נראה לי 10. האם שחית בעירום פעם: לא 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: אמממ..לרוב כן
12. צבע מועדף: כחול 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא אני ילדה טובה
14. חברים\ות הכי טובים\ות:אמממ..מהפורום כולם, ובכללי- אלנה, אושרית, קרן, יאנה, שני...לא שזה אומר לכם משהו
15. כרית אחת או שתיים: 2 או יותר 16. חיות מחמד: כלב לצערי 17. סרט מועדף: טיטאניק, פרל הארבור, ארמגדון...אני אוהבת לבכות
18. מוזיקה בכללית: הכל 19. מכונית אידיאלית: זאתי שדאנקן קנה לאמא שלו:) יפה וקומפקטית! 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:אל תעצבני אותי, כוס אמק, אני יזיין אותך...וכאלה...אני מאוד נחמדה
21. אוכל מועדף\ שנוא:מועדף- פיצה (אבל אני בדיאטה), שנוא- יש הרבה 23. חבר\ה לעתיד: אולי
24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:תחליטו אתם 25. היחסים עם ההורים : סבבה, סוחבים 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: לונדון 27. ממתק מועדף: קומיקס 28. נעליים מועדפות:אדידס...כי דיויד בקהאם מפרסם
, או נעל עקב כמה שיותר גבוה..מה לעשות הגובה מגביל:) 29. שיר מועדף: כרגע? ....SMASH-SUVINIRE 30. אתר מועדף: WWW.SHIN1.CO.IL 31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורגל 32. הספורט המועדף (למשחק): לא משחקת...אני פדלעה
33. הרגע הכי משפיל בחייך: לא יודעת...לא מצליח להזכר באחד כזה! 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח...יש הכי הרבה חופש
35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:ליוליה מטאטו היא כוסית! 36. אוספים: בלו, סמאש 37. מה הפחד הכי גדול שלך: למות...או שמיהו קרוב אליי ימות
38. תגיד מילה טובה...:מילה טובה 39. ספר מועדף: לא קוראת ספרים
40. עיתון מועדף: ראש 1 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: מכושפות, חתולה פראית. 42. כמה טיפים מהחיים: אני עדיין צעירה 43. מועמד פוליטי: עלללקקקקקק 44. מפלגה: אין:) 45. חום או קור: שניהם.. 46. מכתב דואר או אי מייל: דואר...זה כיף יותר 47. זמר אהוב (אהם): גרט גייטס, בוסון 48. זמרת אהובה: ג'ניפר לופז 49. להקות: בלו, סמאש,טאטו 50. סרט מצוייר אהוב:טרזן 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:לא יודעת מה להגיד 52. אתה שונא אנשים ש..: משקרים ומשחקים אותה
53. אתה שונא מקומות ש..: נמצאים שם אנשים שאני שונאת 54. אני אוהב/ת: 2 אנשים בו זמנית
55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: דיויד בקהאם
56. האנשים שאת/ה הכי שונא: השמות שלהם לא יגידו לכם כלום 57. מה הכי מגעיל אותך: אנשים שקרנים!!!! 58. מה את/ה הכי אוהב?: אנשים יפים:) וחמודים
59. משפטים שלך לסיכום:אני אוהבת שאלונים

לJה

New member
../images/Emo68.gifשלי../images/Emo68.gif

1. בר 2. ברי, ברלולה, ברו'ש,ברצ'וק, ברברה,ברבי. 3.ישראל 4.אני יספר לכם אח"כ :) חחח 5. אגם!!! 6.קינמון!? 7.קולה 8.Dove 9.פינוק...פינוק. 10.כן (בגיל 3..חחח) 11.לא..אני שונאת את זה. 12.אדום 13.לא! 14.תותי! טיטי! נוני!צ'וצ'י!...כלומר..חחח רעות!טל!חן!ומור!(המוסקטריות) 15.שתיים 16.כלב\ה (ג'סי ולאקי) 17.רואה בקלפים 18.שחורה 19.כחולה עם גג נפתח (כמו של אחותי) 20.לא!טוב!מה את נורמלית?נכה!טוב סתמי!איזה באסה!מחר!מחר!מחר! 21.מועדף- פנקיק, שנוא-פלאפל. 23.חחח מה אני מגדת עתידות? 24.לא 25.מממ, יש זמנים ויש זמנים בד"כ הכל טופי. 26.ארגנטינה 27.צ'יטוס!!! 28.ממממ...ספורט של דיאדורה. 29.all the things she said 30.מממ...נענע. 31.כדורגל\טניס 32.כדורגל\טניס 33.להתגלגל מכל המדרגות בבצפר בזמן שעושים 'פוזה' ליד האקס...חח 34.שבועות!!! חג המייםם!\ פורים!! 35.טאטו (כמובן) 36.מזכרות מחו"ל...\בובות 37.שהשואה תחזור... 38. לא הבנתי?! 39.סודות נעורים 40.ראש 1 41.ר=פ=ו=א=ה= ש=ל=מ=ה 42. אין...לאדעת... 43.מאפיה לי?!!?!? בעעע... 44.הא? 45.חום 46.??? 47. חמישים סנט 48.כריסטינה אגילרה. 49.לאדעתתתתת 50.דרדסים...(חחח) 51. רגישה,מתוקה,מצחיקה,ספונטנית. 52.מחזיקים מעצמם. 53. מעשנים בהם! 54.אני אוהבת? מה יעני איזה בנאדם?חחח זה חסוי.. 55.אפלטונית? דברו סלנג :( 56. ילדה אחת ממש ביץ'...נספר אח"כ 57.אנשים מצוננים שלא לקחו נייר ומשתמשים בבגדים כל היום? 58.בעולם?!...חחחח 59. אין...

לJה

New member
אוווופס כתבתי רק מספרים...קבלו:

1. השם שלי: בר 2. כינוי\ם: ברי, ברלולה, ברו'ש,ברצ'וק, ברברה,ברבי. 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול:.אני יספר לכם אח"כ :) חחח 5. איך היית רוצה להיקרא:אגם!!! השם הכי יפה בעולם 6. תבלין מועדף: קינמון!? 7. שתיה מועדפת: קולה 8. דאורדורנט\בושם: Dove 9. שמפו וקונדישינר: פינוק...פינוק. 10. האם שחית בעירום פעם: כן (בגיל 3..חחח) 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים:לא..אני שונאת את זה. 12. צבע מועדף: אדום 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא! 14. חברים\ות הכי טובים\ות: תותי! טיטי! נוני!צ'וצ'י!...כלומר..חחח רעות!טל!חן!ומור!(המוסקטריות) 15. כרית אחת או שתיים: שתיים 16. חיות מחמד: כלב\ה (ג'סי ולאקי) 17. סרט מועדף: רואה בקלפים\מופרעים. 18. מוזיקה בכללית:שחורה 19. מכונית אידיאלית: כחולה עם גג נפתח (כמו של אחותי) 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:לא!טוב!מה את נורמלית?נכה!טוב סתמי!איזה באסה!מחר!מחר!מחר..אה ו..אני אוהבת אותך. 21. אוכל מועדף\ שנוא:מועדף- פנקיק, שנוא-פלאפל. 23. חבר\ה לעתיד: חחח מה אני מגדת עתידות? 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:לא 25. היחסים עם ההורים : מממ, יש זמנים ויש זמנים בד"כ הכל טופי. 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות:ארגנטינה 27. ממתק מועדף: צ'יטוס! 28. נעליים מועדפות: ספורט..של דיאדורה! 29. שיר מועדף: all the things she said 30. אתר מועדף: מממ..נענע 31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורגל\טניס 32. הספורט המועדף (למשחק):כדורגל\טניס 33. הרגע הכי משפיל בחייך: להתגלגל מכל המדרגות בבצפר בזמן שעושים 'פוזה' ליד האקס...חח 34. איזה חג אתה הכי אוהב:שבועות!!! חג המייםם!\ פורים!! 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:טאטו(כמובן!) 36. אוספים: מזכרות מחו"ל... 37. מה הפחד הכי גדול שלך: שיחזירו ת'שואה 38. תגיד מילה טובה...:לא רוצה !לא הבנתי 39. ספר מועדף: סודות נעורים (היחיד שקראתי) 40. עיתון מועדף: ראש 1 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: ר=פ=ו=א=ה ש=ל=מ=ה 42. כמה טיפים מהחיים: אין..לאדעת 43. מועמד פוליטי: מאיפה לי?!?!!?!? 44. מפלגה: הא?! תשאלו ת'סוכן שלי..חח 45. חום או קור: חום 46. מכתב דואר או אי מייל: הא??? 47. זמר אהוב (אהם): 50 סנט 48. זמרת אהובה: כריסטינה 49. להקות: לאדעעעעתת 50. סרט מצוייר אהוב:דרדסים (חחח) 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:רגישה,מתוקה,מצחיקה,ספונטנית 52. אתה שונא אנשים ש..: מחזיקים מעצמם 53. אתה שונא מקומות ש..: מעשנים בהם! 54. אני אוהב/ת: אני אוהבת? מה יעני איזה בנאדם?חחח זה חסוי.. 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: אפלטונית? דברו סלנג :( 56. האנשים שאת/ה הכי שונא:ילדה אחת ממש ביץ'...נספר אח"כ 57. מה הכי מגעיל אותך: אנשים מצוננים שלא לקחו נייר ומשתמשים בבגדים כל היום? 58. מה את/ה הכי אוהב?: בעולם?! חחח.. 59. משפטים שלך לסיכום: אין...

DileMMaGi®L

New member
רק כי משעמם לי

1. השם שלי: סשה,דהההה 2. כינוי\ם: סשוש,סשקה,סשיק 3. ארץ לידה: אוקראינה
4. בית ספר ומסלול: מסלול
אני יכתוב של שנה הבאה כדי להשוויץ,טכנולוגי מגמת אופנה
5. איך היית רוצה להיקרא: סשה מתאים לי לא רוצה שם אחר 6. תבלין מועדף:
7. שתיה מועדפת: קולה,בירה,מים 8. דאורדורנט\בושם: FA ש בושם שחכתי איך קוראים לו 9. שמפו וקונדישינר: PANTEN ככה כותבים
10. האם שחית בעירום פעם: לא 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: תלו על מי 12. צבע מועדף: סגול 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: כן... 14. חברים\ות הכי טובים\ות: לנה,קטיה,נסטי,סירוג'ה(לא מהפורום) ספיר(מהפורום
) 15. כרית אחת או שתיים:אחת 16. חיות מחמד: כלב 17. סרט מועדף: הצלצול 18. מוזיקה בכללית: פופ,ראפ,רוק 19. מכונית אידיאלית: לימוזינה חח 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: מה הקשר
,דיי לעצבן אותי 21. אוכל מועדף\ שנוא:מועדף-ספגטי שנוא-מרקים 23. חבר\ה לעתיד:
24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:לא 25. היחסים עם ההורים : טובים,כפרה על ההורים שלי 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: צרפת,פריז 27. ממתק מועדף: שוקולד 28. נעליים מועדפות: נעלי ספורט 29. שיר מועדף: של טאטו
30 MINUTES 30. אתר מועדף: תפוז
31. ספורט מועדף (לצפייה): אין 32. הספורט המועדף (למשחק): אין 33. הרגע הכי משפיל בחייך: לגלות שיש כתם על החולצה שלי 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: מה זאת אומרת
36. אוספים: אין 37. מה הפחד הכי גדול שלך:למות 38. תגיד מילה טובה...: השאלון הזה ארוך
39. ספר מועדף: אין 40. עיתון מועדף: ראש1,מעריב לנוער 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: המורדים 42. כמה טיפים מהחיים: תנו לחשוב......אין לי 43. מועמד פוליטי: אה
44. מפלגה: אה
45. חום או קור: קור 46. מכתב דואר או אי מייל: אימייל 47. זמר אהוב (אהם): נלי
48. זמרת אהובה: קלי 49. להקות: טאטו 50. סרט מצוייר אהוב: פו-הדוב 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:דיי לעצבן אותי עם השאלון הזה
52. אתה שונא אנשים ש..: מעצבנים אותי
53. אתה שונא מקומות ש..: מעצבן שם
54. אני אוהב/ת: 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: כאלה שמעצבנים אותי 57. מה הכי מגעיל אותך: לראות אנשים מקיאים 58. מה את/ה הכי אוהב?: לגלוש בנט 59. משפטים שלך לסיכום:מי שעשה ת'שאלון הזה אשכרה משועמם (בלי לעליב אסיה)

TATUGIRL

New member
אוקיי

1.שרון 2. טאטו..דבורה..שרוטון..בישרוטון..חתול רחוב שחור..וסי..וסרמנית.. 3.ישראל 4.קציר כימיה ביולוגיה 5.--- 6.פיצה 7.דיאט קולה 8.בושם=דיאור דאודורנט=חויה 9.נקה 7 חח סתם...הוואי 10.כן בבטן של אמא חח 11.יש ויש נהנית יותר לצחוק עם אנשים:))))))))))))) 12.סגול.. חח האמת היא צבעי הקשת
13.בטח... שדדתי.. רצחתי.. גנבתי... חחחחח סתם 14.אחלושייי וטלונדרה ובג'יג'יניה ואליסון ו... די אין מקום 15.שתיים.. טובים ה-2 על ה-1 16.חתול- טום, ג'רי כבר מת.. טום אכל אותו:( 17.בנים אינם בוכים 18.טאטו והרבה טאטו.. פופ וקצת רוק 19.פורצ' או וולוו... אה סטייל 20."חטא ההבריס" "הגאווה שולטת" "אידי נה אחויי" "ורוט טייבה ייבאט" "תהייה מי שאתה, תהייה מה שאתה תהייה גא" 21.אוקייי שונאת אגרול.. אוהבת הכל.. בעיקר פיצה:)))) 23.אממ לא ידוע... כניראה חברה.. 24.אממ לא ממש 25. גרוע.. לא עוד הורים.. הורים=ריבים 26.ארה"ב, ישראל גם טוב... 27.שוקולד.. פסק זמן.. אוהבת גם במבה.. אוסם 28.סקצ'רז, בעיקר נעלי ספורט.. או נעלי בובה. 29.פרוסטיי דביז'נייה:))) 30.www.taty.us 31.שחיה.. טניס שולחן 32. טניס שולחן בעיקר.. הייתי שחקנית 7 שנים:) וגם שחיה אוהבת.. 33.פאדיחות.. פאשלות.. דפקתי מגש בקרחת של מישהו בעבודה..(מלצרית) 34.פורים 35.טאטו (באורגיה יותר טוב- עם שתיהן ביחד) חיחיחיחי 36.נרות... (לערב מיוחד למישהי או משהו מיוחד.. חיחיחי) 37.--- 38.מילה טובה חחח סתם.. בשביל אחלושייי.. ורוט טייבה ייבט... 39.לא קוראת ספרים.. אבל בכל זאת.. האי שברחוב הציפורים.. 40.ראש 1 41.משחק החיים.. העלילה מעניינת מה יש.. בכל זאת על סמים... 42.בטלנות זה זמן וזמן זה כסף..(מעריכה כסף- בן אדם עובד) 43.אחלושייי..חחחח לממשלה 44.שינויי 45.קור 46.--- 47.דייויד שארבט 48.קיילי מינו.. 49.T.A.T.U 50.לוני טונס 51.בלה בלה בלה בלה 52.צבועים, מניאקים, מגעילים באופי. 53.לא מתאימים לי. 54.את אחלושיי.. 55.חסויי סורי 56.דילמה סורי חביבתי, שודדת מצטערת גם בשבילך.. 57.הפרשות למיניהן...זין..חחח 58.את אחלושייי, את החתול שלי.. 59.בלה בלה.. אוהבת את כולכן.. נשיקות מואה מואה *צרפתית... בלה בלה בלה:)

תוריייייי

1.שמי:מארק או מריק 2.כינויי: סיסימבה...מרקו...מרקושה..מרקוביץ' 3.נולדתי במולדובה 4.בית ספר אורט רחובות 5.--- 6.תבלין מעודף פיצה 7.שתיהה ספרייט 8.דואדורנט סקסי בויי... 9.שמפו הד אנד שולדרס 10.לא שחיתי בעירום 11.נהנה לצחוק על אנשים ונהנה כשצוחקים עליי (בעיקר כשטאטושה טאטוגירל שלי צוחקת עליי) 12.צבע מועדף צהוב 13.במלא פשעים...אני אוהב לעשות שטויות 14.חברים הכי טובים: כמובן טאטושצ'קהגירל שלי...טלונדרה ואליסון 15.כרית אחת 16.אין לי...אבל אני שונא את טום חיית מחמד של טאטו גירל 17.סרט: חופשיות על הבר (מה לעשות אני בחור קיטשי) 18.מוזיקת רוק ופופ 19.מכונית אידאלית אממ פורשה 20.משפטים שלי: וורוט טייבה ייבט...אידי נחוי...בלאט 21.אוכל מועדף:ספגטי 23.לא יודע העתיד ענק 24.האם אני סקסי? אתם תשפטו אני לא יודע.... 25.היחסים ההורים: יש ויש תלויי במצב רוח שלי 26.העיר שהייתי רוצה לחיות בה היא ראשל"צ אין כמו ישראל 27.ממתק מועדף: יופלה 28.נעליים מועדפות: נייק 29.היו מלא רגעים משפילים 30.אתר מועדף: תפוז 31.ספורט מועדף שחייה 32.חדר כושר 33.--------- 34.חג שאני הכיאוהב זה פסחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 35.אני גיי....אז אם הייתי סטרייט הייתי עושה טובה לליאן ריימס 36.אוספים אין 37.הפחד הכי גדול שלי זה להיות נשא איידס 38.מילה טוב....בעעע בלאט 39.ספר מועדף מלא 40.עיתון מועדף ראש1 41.סדרת טלויזיה:הכי גאים שיש 42.טיפים: תהייה מי שאתה תואהב את עצמך 43.------------------ שונא פוליטיקה בעעעעע 44.מפלגת שינוייי 45.חוםםם אני תמיד חחםםם על בניםםםםםםם 46.--------------------- 47.זמר: דיויד צ'רבט 48.זמרת: ליאן ריימס 49.להקת טאטווווו כאילו דהההה 50.סרט מצויר: מלך האריות 51.תאור שלי ב 4 מילים: עצם ממש בלתי מזוהה 52.אני שונא אנשים ששופטים בני אדם שהם לא מכירים בסגנון דילמה גירל...שהשפילה את טאטושה שלי...... 53.אני שונא מקומות כמו בתי חולים או בתי קברות לא מאחל לאף אחד שיהיה שם למרות שכולנו סוף נהייה שם 54.אני אוהב את טאטוגירלצ'יק........ולאין ריימס המהממת 55.כאילו דהה טאטושקה 56.האנשים שאני הכי שונא:היטלר למרות שהוא מת... 57.הכי מגעיל אותי זה צביעות ופוליטיקה 58.אני הכי אוהב חופששש 59.טאטושקה טלונדרה אליסון וליאן ריימס הכי יפות בעולםםםםםםםםםם סתם.....אם הגעתם לפה אז תודה רבה שקראתם עליי קצת ביייייי אנשים אחלושיייייייייייייייייייייייייייייייייייי

פשוט תנהג בזהירות במיטה

העובדה שאתה גיי לא צריכה להפחיד אותך מבחינת איידס.

Sapir00sh

New member
שילי...

1. השם שלי: ספיר 2. כינוי\ם: ספרירית, פפירוס. 3. ארץ לידה: ישראל. 4. בית ספר ומסלול: היובל. 5. איך היית רוצה להיקרא: כמו שאני נקראת. 6. תבלין מועדף: אממ...מלח? 7. שתיה מועדפת: אממ..קולה, לימונדה... 8. דאורדורנט\בושם: דאורדורנט (ליידי ספיד סטיק). 9. שמפו וקונדישינר: הד אנד שולדרס..חחחח אממ קונדישינר הוואי. 10. האם שחית בעירום פעם: כשהייתי בת שנה...חחחחח. 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לא. 12. צבע מועדף: כחול. 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא. 14. חברים\ות הכי טובים\ות: הייתה... 15. כרית אחת או שתיים: שתיים. 16. חיות מחמד: כלב...קוראים לו מושו. 17. סרט מועדף: מת לצעוק..אממ..קטע מהסרטים, כל הקומדיות האלה. 18. מוזיקה בכללית: פופ. 19. מכונית אידיאלית: פג'ו. 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: "בחייך", "סתם", "חחח". 21. אוכל מועדף\ שנוא: מועדף זה אוכל של אמא, שנוא זה כבד. 23. חבר\ה לעתיד: יש עכשיו..חחח 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: מאיפה לי?! 25. היחסים עם ההורים : יחסים נחמדים. 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: אממ..זה קשה..חח אולי רוסיה. 27. ממתק מועדף: כל דבר עם שוקולד חלב. 28. נעליים מועדפות: סקטצ'רס. 29. שיר מועדף: אממ..יש הרבה...של טאטו כמובן
. 30. אתר מועדף: תפוז. 31. ספורט מועדף (לצפייה): אין ממש. 32. הספורט המועדף (למשחק): אממ...אין לי מושג. 33. הרגע הכי משפיל בחייך: אממ...היו כמה..אני לא יכולה לחשוב כרגע על איזה אחד שהכי משפיל. 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח...יש את החופש הכי ארוך..חחח 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: חח וואי יש הרבה........וביניהם ירדנו'ש ויוליה..חחחח 36. אוספים: היה לי פעם בולים, אבל כבר לא אוספת. 37. מה הפחד הכי גדול שלך: לטבוע
. 38. תגיד מילה טובה...: מתוק. 39. ספר מועדף: זה לא התחום שלי..חחח, אממ...אולי עלובי החיים? 40. עיתון מועדף: ראש1, אבל הם שונאים את טאטו! גררר
41. סדרת טלוויזיה מועדפת: כל הסדרות האמריקאיות האלה...נישואים פלוס, צער גידול בנות, טובות השתיים, הגיבורה שלנו וכו'... 42. כמה טיפים מהחיים: לכו בעקבות הלב...
. 43. מועמד פוליטי: הא? 44. מפלגה: מה שההורים שלי
. 45. חום או קור: קור. 46. מכתב דואר או אי מייל: אי מייל. 47. זמר אהוב (אהם): אממ...אין לי מושג...אולי קרייג דייויד? 48. זמרת אהובה: אממ...לא הכי אהובות אבל אבריל וכריסטינה. 49. להקות: טאטוווווווווווו!!!!!!!!!! 50. סרט מצוייר אהוב: אל דוראדו. 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: רגישה, מצחיקה (רוב הפעמים), נחמדה, רומנטית (או לפחות מנסה). 52. אתה שונא אנשים ש..: עושים מכל דבר עניין גדול וזוכרים כל ריב הרבה זמן. 53. אתה שונא מקומות ש..: אסור להרעיש בהם...סתם..חח לא יודעת. 54. אני אוהב/ת: את ירדן
. 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: יוליה..חחחחח 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: לא שונאת אף אחד. 57. מה הכי מגעיל אותך: סנובים. 58. מה את/ה הכי אוהב?: את האהבה עצמה. 59. משפטים שלך לסיכום: אממ...טאטו הכוסיות..חיחיחי

buffgirl

New member
../images/Emo80.gifשלי!../images/Emo80.gif ../images/Emo80.gifמיוחדת|

1. השם שלי: דניאל. 2. כינוי\ם: לילו (L i l l u), דני. 3. ארץ לידה: ישראל. 4. בית ספר ומסלול: חטיבה, שנה הבאה בתיכון במסלול מדעית או תיאטרון. 5. איך היית רוצה להיקרא: או דני או לילו. 6. תבלין מועדף: אממ... פפריקה? מאיפה אני אמורה לדעת... 7. שתיה מועדפת: תפוזים או תפוחים סחוט טרי. מוות למוגז! 8. דאורדורנט\בושם: SECRET או השני.. ליידי ספיד סטיק. 9. שמפו וקונדישינר: כל פעם משתנה.. 10. האם שחית בעירום פעם: לא! 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: כן. עליי. 12. צבע מועדף: כחול וסגול. 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא. 14. חברים\ות הכי טובים\ות: יש הרבה..: ניצן, עופר, רועי, אסתי הכי טובים. 15. כרית אחת או שתיים: אחת אם היא מספיק טובה. תלוי מאוד. למשל, עכשיו יש לי אחת, אבל לפניה היו לי שתיים כי הן היו מאוד דקות. 16. חיות מחמד: מו-מו! 17. סרט מועדף: האלמנט החמישי, דוגמה. 18. מוזיקה בכללית: שחורה ורוק. 19. מכונית אידיאלית: החיפושית החדשה בצבע ירוק בהיר כזה (פייג'י!) 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: ראסמי.. ווַאֶבַה, אווווּ! שייני! אוּ, קינקי! 21. אוכל מועדף\ שנוא: מרק! וספגטי. 23. חבר\ה לעתיד: מישהו. 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: לא ממש. 25. היחסים עם ההורים : אח... ככה ככה. 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: לונדון או ניו יורק! 27. ממתק מועדף: מ-ק-ו-פ-ל-ת-! 28. נעליים מועדפות: דר. מרטינס. 29. שיר מועדף: יש יותר מידי. 30. אתר מועדף: יש יותר מידי. 31. ספורט מועדף (לצפייה): בייסבול וכדורסל, למרות שאני מעדיפה לשחק. 32. הספורט המועדף (למשחק): בייסבול וכדורסל. 33. הרגע הכי משפיל בחייך: ממש לא זוכרת. 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פורים! ולחילופין, האלווין. 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: הולי מארי קומבס. 36. אוספים: פרות ופיות. 37. מה הפחד הכי גדול שלך: לאבד את כל מי שיקר לי. 38. תגידי מילה טובה...: מילה טובה. 39. ספר מועדף: הארי פוטר. 40. עיתון מועדף: מעריב לנוער. 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: "באפי", "מכושפות", "חברים", "הבית הלבן", "סליידרס". 42. כמה טיפים מהחיים: אף פעם אל תגורו בחור יהודה. 43. מועמד פוליטי: אני לא עוסקת בפוליטיקה. 44. מפלגה: כנ"ל. 45. חום או קור: פושר. 46. מכתב דואר או אי מייל: יותר קל אי מייל. יותר מתחשב מכתב. 47. זמר אהוב (אהם): אמינם(?) 48. זמרת אהובה: מישל בראנץ'(?) 49. להקות: ט.א.ט.ו, דה קולינג, לינקין פארק ועוד כמה. 50. סרט מצוייר אהוב: הרקולס, היפה והחיה, מולאן. 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: שאלו את החברים שלי. 52. אתה שונא אנשים ש..: מתווכחים איתי על דברים שאין להם מושג מה הם. 53. אתה שונא מקומות ש..: מעשנים בהם ומתחרמנים מולי. 54. אני אוהב/ת: שוקולד. ומרק. ואת החברים שלי. ואת אחי הקטן למרות שלפעמים הוא מתקרצץ. 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: החברים שלי. 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: ביל גייטס, היטלר, כמה ילדים מהכיתה שלי. 57. מה הכי מגעיל אותך: עישון, חרקים ונוזלי גוף מסויימים. 58. מה את/ה הכי אוהב?: מרק! ושוקולד! והחברים שלי. 59. משפטים שלך לסיכום: לא תמיד יש מישהו בבית, אבל תמיד יש מישהו באיי סי קיו.

אילונוש

New member
גם אני! תקראו כי השקעתי ../images/Emo172.gif

1. שמי אילונה 2. אין לי כינויים...באסה
3. נולדתי ברוסיה (לנינגרד.. וונציה המערבית)
4. מסלול עיוני, הגברתי ביולוגיה 5. קראו לי אילונוש.. פשוט ככה
6. אני לא אוהבת תבלינים.. 7. קוקה קולה 8. CK דאודורנט סטיק 9. כל שמפו הולך.. לא מקפידה על זה 10. לא שחיתי בעירום.. אבל בייתי רוצה לנסות 11. אני לא אוהבת לצחוק על אנשים שלא מגיע להם אבל יש כאלה טפשים שזה פשוט משהו..
12. צבע ירוק ושחור 13. לא פשעתי 14. יש לי כמה ואני סומכת עליהם 100 אחוז. 15. כרית 1.. דקה.. למה צריך 2???? 16. יש לנו דגים
ויש גם כלבה שאספתי מרחוב לפני 8 שנים והיא ממש מפונקת ושמנה וגרה אצל סבתא. 17. גרין מייל.. סרט מדהים! 18. כל מוזיקה חוץ מקאנטרי ורוק כבד ומטאל 19. פז'ו 206....... 20. "כאילו"
21. אוכל מועדף- סיני, 22.שנוא- כבד 23. אין לי חבר לעתיד.. מה זאת אומרת? 24. לפעמים אני מחשיבה את עצמי סקסית
25. יחסים עם ההורים טובים 26. הייתי רוצה לחיות בלנינגרד (סנט פטרבורג) עיר יפיפייה או בשוייץ.. 27. ממתק- שוקולד על כל סוגיו 28. פלטפורמה בעיקר ונעליים גסות 29. שיר.. יש כל כך הרבה..... שנות ה 80 ו 90 בעיקר 30. תפוז כמובן ואני לא משוחדת 31. ספורט.. לא צופה בזה 32. כנ'ל לא משחקת 33. לא היה לי רגע ממש משפיל.. מקווה שגם לא יהיה 34. אני אוהבת את פורים ואת פסח בגלל החופש והאביב 35. אווו אם הייתי לסבית הייתי עושה טובה לכמה בנות מבית הספר שלי.. הקטנות והבלונדיניות הבובתיות האלה.. ומהמפורסמים... לא חשבתי עליהם ת'אמת.. אני יותר מחוברת למציאות בקטע הזה אז למה סתם לחלום.. 36. אוספת נרות מכל הסוגים הגדלים והצבעים 37. הפחד הכי גדול... שאני אמות מוקדם ולא אספיק בעצם לחיות 38. מילה טובה.. שלום, בריאות, לכווולם! 39. מזמן לא קראתי ספרים... 40. ראש 1, ויוה פלוס 41. מלא סדרות.... "של מי השורה הזאת" קורע אותי
42. תשמרו על עצמכם ותזכרו שהכי חשוב הבריאות.. בנות, תזכרו שבנים יש מלא אבל חברות טובות לא מוצאים כל יום.. על תסמכו יותר מידיי על בן שאתן לא מכירות 43. לא מתעניינת בפוליטיקה 44. מפלגה- כנ'ל 45. קור 46. לפעמים מכתב ולפעמים אי מייל 47. זמר.. יש מלא.. ארוס רמזוטי, אנריקה איגלסיאס ואבא שלו.. 48. זמרת.. מדונה, שר, טינה טרנר 49. להקות כנ'ל יש הרבה מדיי 50. לא רואה מצויירים אבל אהבתי את צבי הנינג'ה 51. חמודה, מצחיקה, אמיתית, צעירה בנפש (גם בגיל אבל בנפש יותר) 52. אני שונאת אנשים דו פרצופיים ושקרנים 53. אני שונאת מקומות שאין בהם אנשים נחמדים וכולם סנובים 54. אני אוהבת לאכול לישון ולהיות עם אנשים אהובים 55. אהבה אפלטונית?? הכלבה שלי?
56. שקרנים צבועים כמו שאמרתי 57. הכי מגעיל... אוכל שאני שונאת 58. אני הכי אוהבת להיות בבית עם המשפחה ולראות טלויזיה ושאימא מכינה לי דברים טעימים 59. כבר לא נשאר לי מה להגיד לסיכום!! נצלו את החיים! ביי

Chandler Rulz

New member
אוקי, תשובות:

1. השם שלי: איגור 2. כינוי\ם: איגריוש (מירי), איגי (הדר) 3. ארץ לידה: ברית המועצות לשעבר-אוקראינה-דניפרפטרובסק 4. בית ספר ומסלול: שז"ר בת-ים, מדעית 5. איך היית רוצה להיקרא: בן/רן 6. תבלין מועדף: מלח 7. שתיה מועדפת: קולה 8. דאורדורנט\בושם: דיאודורנט-fa לגבר, בושם- Adam in motion 9. שמפו וקונדישינר: שמפו-"ראש וכתפיים", קונדישינר-לא משתמש 10. האם שחית בעירום פעם: לא 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: אם הם מצחיקים 12. צבע מועדף: כחול, לבן, שחור 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא, לא נמצאתי אשם.. 14. חברים\ות הכי טובים\ות: רוֹבֶּרט, לוֹבָה 15. כרית אחת או שתיים: שתיים 16. חיות מחמד: הדיסק של "מוניקה סקס" נחשב? 17. סרט מועדף: יש מלא, אבל האחרון שראיתי "ממנטו" 18. מוזיקה בכללית: הכל חוץ ממזרחית כבדה (יוסי עדן וחברים) 19. מכונית אידיאלית: לימוזינה 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: סתם 21. אוכל מועדף\ שנוא: מודף-פיצה, שנוא-פטרוזיליה 23. חבר\ה לעתיד: מאיפה לי לדעת... 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: לא 25. היחסים עם ההורים : מצויין 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: פריז 27. ממתק מועדף: ביסלי 28. נעליים מועדפות: נוחות 29. שיר מועדף: יש מלאאא, אבל avage Garden - To The Moon And Back 30. אתר מועדף: www.tapuz.co.il 31. ספורט מועדף (לצפייה): לא אוהב ספורט 32. הספורט המועדף (למשחק): לא אוהב ספורט 33. הרגע הכי משפיל בחייך: ארוך מידי, אין לי כח לפרט 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח-גם חופש ארוך וגם יום הולדת 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: נוח הת'אווי (ראו תמונה) 36. אוספים: מטבעות 37. מה הפחד הכי גדול שלך: מתכונות בהסטריה (יום רביעי...) 38. תגיד מילה טובה...: יפה 39. ספר מועדף: "הרוזן ממונטה קריסטו" - אלכסנדר דיומא 40. עיתון מועדף: "מעריב" 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: "חברים" 42. כמה טיפים מהחיים: אתה לא נכשלת, המורה לא בדקה טוב. 43. מועמד פוליטי: מה? 44. מפלגה: כנ"ל 45. חום או קור: חום 46. מכתב דואר או אי מייל: מכתב דואר, יותר אישי 47. זמר אהוב (אהם): רובי וויליאמס 48. זמרת אהובה: מישל בראנץ' כרגע 49. להקות: סאבג' גארדן, ט.א.ט.ו, אליס קופר, לינקין פארק 50. סרט מצוייר אהוב: "כוכב המטמון", "מלך האריות" 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: גבוה, חכם, נחמד, טוב 52. אתה שונא אנשים ש..: צבועים 53. אתה שונא מקומות ש..: יש שם אנשים צבועים 54. אני אוהב/ת: לראות טלוויזיה ולשמוע מוזיקה 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: מנוע מלהגיד 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: אני גם אפרט את זה פה.. 57. מה הכי מגעיל אותך: צביעות 58. מה את/ה הכי אוהב?: לראות טלוויזיה ולשמוע מוזיקה 59. משפטים שלך לסיכום: לסיכום, ההתייוונות למעשה, היא אימוץ וחיקוי סממנים, מנהגים ואורחות-חיים יווניים בקרב היוהדים ביהודה ובתפוצותיה.

Chandler Rulz

New member
וכמובן ששכחתי תמונה:

הנה הוא, "אטריו" מ"הסיפור שאינו נגמר I" וגם "הסיפור שאינו נגמר II"

לJה

New member
גם אני ראיתיי...

"ממנטו" סרט שווה ביותר..קצת קשה להבנה ומתחיל מהסוף להתחלה..אבל נדירדירידיריר ושווה ביותר

dj nirvana

New member
אני!!!

1.בר 2.ברוש,ברי,ברברה... 3.ישראל 4.בית ספר לאומנויות אשקלון 5.לא רוצה 6.אורגנו 7.פנטאה ענבים ופירות. 8.ליידי ספיד סטיק ג'ל 9.אולטרא ויולט החדש,פלז'ור וכן כן לפעמים רושאס(מה? זה נעים....) 10.א.עירום מלא?לא ב.חלקי: חסוי(סתם,סתם בלי מכנסיים סך הכול) 11.לפעמים, תלוי... 12. כחול כמובן 13. אולי, סתם סתם.... 14.שיר,יעל,נטע,יובל,רן,שלומי,ירון,שי.... 15.אחת, שתיים זה גבוה....אחת זה מספיק:) 16.בלה, כלבת פאג מסטולה במיוחד,ממ... קקטוס זה נחשב?ואם הוא חצי מת? 17.א.דיסני- דמבו, היפה והחיה. ב. גרין מייל, ואני לא זוכרת מה עוד.... 18.רוק,רוק כבד, מטאל, טראנס, פסיכודלי ומשום מה טאטו(מוזר לא? אבל אחלה מוזיקה) 19.לא חשבתי על זה אבל משהו עם גג פתוח 20.תשאלו את החברים שלי, מאיפה לי לדעת? 21.אהוב:ג'אנק פוד, ארטיקים,אוכל של סבתא. שנוא: מוות לכל סוג של שעועית... 22.לא נתתי לזה מחשבה, מה שיבוא...יבוא! 23.לפעמים... 24. משתנים... 25.א.איטליה, טוסקנה ב. לונדון, קאמדן טאון 26.ביסלי בטעם גריל 27.ALLSTAR 28. יש פול אין לי כוח לכתוב 29.לא יודעת.. 30. תחרויות גלישה וסקייטבורד.. 31.גלישה וסקייטבורד.. 32.תנו לי זמן לחשוב... 33.שבועות 34.לכמה וכמה של אגיד את שמם.... 35.אין 36.שאני לא אוכל לנגן,לגלוש בים, שפתאום לא יהיו לי חברים ומשפחה,שלא תהיה לי אהבה. 37.אהבה! 38."אני אתגבר" 39.מעריב לנוער, למרות שלא קראתי כמה שנים(חי,חי אופס...) 40.ג'רמיה, העולם האמיתי... 41.אל תדחה למחר את מה שאתה יכול לעשות היום הכול בסוף מתברר לטובה 42.יוסי שריד 43.מר"צ(יש לנו מר"צ לעשות) 44.קור(כדי להתכסות בשמיכת פוך ולהתכרבל) 45.לא הבנתי.. 46.הרבה הרבה 47.גם הרבה 48.גאנס אנד רוזס, נירוונה, פינק פלויד, טאטו... 49.דמבו,היפה והחיה 50.אוהבת,אמיצה,בעלת כוח רצון וכושר שיכנוע(טפו,טפו,טפו) 51.אגואיסטים 52.מסריחים 53.הכול 54. חסוי, סתם לא חשבתי על זה אפילו!מאיפה באו כל השאלות האלה? 55.כבר אמרתי ש.. לא חשבתי! 56. ג'וקים 57."אני אוהב שוקולד, ועוגות גבינה..."סתם סתם, החיים הם יפים אם יודעים להבין אותם, וכשמבינים אותם אז מתחילים לאהוב את הכול בהם. 58. אם יש אהבה לא צריך יותר. 59. אה כן, שמפו! הד אנד שולדרס...

למעלה