שאלות/בקשות על אגם

• פותח הנושא 26mm
  • פורסם בתאריך

26mm

New member
שאלה

מישהו יודע מה שם הטלנובלה החדשה של סלקום בסלולר שאגם משתתפת ומה שם שיר הנושא ??

כן בטח שאני יודעתתתתת!!!

קוראים לה הנסיכה..1! ולשירר נושא גם קוראים הנסיכה.. למה את/ה צריך/ה לדעתת..?? חחחח זה סתם מעניין אותי

26mm

New member
תשובה חח

ביום העצמאות אגם שרה את השיר הזה וממש ממש אהבתי אותו !! תודה :):)

פוסה

New member
לדעתי היא מתכוונת להופעה שהייתה

במוצקין שמה היא שרה שיר אני הגעתי בהתחלת השיר אז לא שמעתי מה היא אמרה .ובסוף היא אמרה זה השיר שיעלה בטלנובלה הסלולרית בדור ה-3 של סלקום . ועם מתכונים לזה לי יש 2תמונות

פוסה

New member
מיכל את ראית לא../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif

שיר שלחי לי מסר ואני יתן לך תתמונות. מיכל איך את יודעת שדווקא לזה היא התכוונה? השיר ממש ממש יפה רק שלא חוזרת בו המילה נסיכה ביכלל

yair hazout

New member
../images/Emo23.gifשאלות/בקשות על אגם../images/Emo23.gif

כל הקשור בנושא לכאן
זה הזמן להתעניין!

קבלו

זה משהו שאתם מאוד תתעצבנו אני ספיר מהפורום של נינט וגם חברה של שיר נכנסתי לפורום של השיר שלנו ותראו מה כמה פקאצות כתבו על נינט ואגם: כנסו לקישור

שיחנקוווווווווו!!!

ספירוש תודהה והראתי להם מזההה!! ולזאת שדיברה אליך ככהה!! שתיחנקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק שתילך ברחוב ותיפור לבור עמוק ולא תצא משםםםםם!! אהה וספיררר חזרתי עכשיו עם כולם מהעיר את לא יודעת איזה דאחקות היהה ביטון ההומו הזה קנה ב100 שקל ממתקיםם וגנבו לו אותםםםםםםם וואיי איזה מצחיק היההההההההההההההההה את מתהההההה

מפגר הביטון הזה!!!1

תודה שהכנסת לה בשמי ולכולם!!! תגיבו שם ותכניסו להם הם יותר מדיי מתחצפנים ומי שלר נכנס אז תיכנסו ותראו מהזה אתם לא מבינים איך הם מלכלכים על אגמי ונינוש....

למעלה