שבוע טוב לכולן

../images/Emo23.gifשבוע טוב לכולן../images/Emo24.gif

איך עברה השבת? מקווה שהיה לכן כייף
נפגשתי עם משפחתי המורחבת (והיא מאוד מורחבת...) חגגנו יומולדת לשתי אחיותיי
(ויש לי בשפע...חחח....אנחנו 5 בנות...) מצטערת שאני נעדרת מכאן הרבה... אנחנו בסוף החודש נחגוג לבני הבכור בר מצווה כך שההכנות בעיצומן
עדיין לא מצאתי בגד ההזמנות מוכנות ומחולקות בחלקן אני מכינה מצגת וזו עבודת פרך..... ויש קליפ שאני רוצה שכל המשפחה נקליט לו...אחרת אאלץ לשיר לבד בעצמי... שיהיה רק טוב
טליה

paloma blanca

New member
בוקר טוב ../images/Emo24.gif

היה כיף , נחנו המון וחבל שנגמר
גם אנחנו חוגגים בקרוב בר מצווה
כשתמצאי בגדים ספרי לי איפה

../images/Emo57.gif בשענ טובה גם לכם../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

זהו...הרוב כבר מאחוריי.... היום קניתי בגדים לילדות
וכבר קניתי שמלה לשבת חתן ולארוע עצמו. מחר הגברים ילכו יחד לרכוש בגדים וואו....מטחנה של כסף הארוע הזה.... אינשאללה שנבזבז ר לדברים כאלה...

kikona126

New member
מזל טוב לבר המצווה!

היה כיף ביום העצמאות. הלכתי לראות את המפגן מטוסים ונשרפתי. יום לאחר מכן הלכתי עם חברה לעשות קניות והמוכר בחנות (בגדים) שאל אותי אם הכניסו אותי לטוסטר...
זהו עכשיו יש כמה מבחנים שבטעות פספסתי בדרך ללמוד אליהם
אחרי זה, בתחילת יוני אחותי מתחתנת (ויש לי שמלה לחתונה!!! אבל לא לשבת חתן) ואז ככה באמצע יוני יש לי יום הולדת, ואחרי זה נגמרים כל המבחנים (כי פספסתי כמה בדרך...) ואני רוצה לסוע לחופש בצפון, יש רעיונות???

miriyam3

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gifרעיונות לחופש בצפון

נכנסתי במקרה לאתר וראיתי שיש לי מה לתרום. אז הנה כמה הצעות לחופש בצפון: - מעגל מיכאל ליד בית גבריאל על חוף כנרת: מקום מקסים עם אוירה פסטרלית. מומלץ להזמין חדר בשורה הראשונה - יוצאים מן החדר וישר "נופלים" לתוך כנרת - מדהים!!. לדעתי לא כדאי לנסוע בשיא החום (אוגוסט) - נווה אטיב - מרגישים כמו בשויץ, מלא אטרקציות באזור, אויר צלול וקריר. כיף אמיתי. מומלץ מאד לעלות לחרמון. זהו. מקווה שעזרתי ומקוה שתהני בחופש. אגב, אני נוסעת לאילת בשבוע הבא לאילת, שזה גם כן חופש מדליק. רק הבן הצעיר שלי (בן 8) מבואס כיון שהוא יפסיד מדורות של ל"ג בעומר. אני משום מה לא כל כך עצובה מזה
אם כבר מדברים על ל"ג בעומר, במסגרת חיפושים באינטרנט נתקלתי בהסבר מעניין מאד על המשמעות הרוחנית של ל"ג בעומר.הקישור מצורף. שיהיה חופש נעים.

kikona126

New member
תודה!

מעגן מיכאל
לא חשבתי על זה... היינו שם בטיול ביוטופ... גם אני הייתי מתבאסת מאילת, לא אוהבת את אילת.... כמעט ולא מגיעה לאיוזר, הכי דרומי זה עומר... ואו, על לג בעומר צריך להיות לי חומר משיעורי קבלה אם יהיה לי זמן אני אוסיף

miriyam3

New member
שמחתי לעזור ../images/Emo6.gif

שמחתי לעזור. שיהיה חופש נהדר!

למעלה