שבוע תפילה בחיפה-התחיל אתמול
מרגש!

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifשבוע תפילה בחיפה-התחיל אתמול../images/Emo16.gifמרגש!

אתמול התחיל בחיפה שבוע תפילה, למען העיר ולמען המצב בעזה ולשם השלטת שלום בלב ובאזור, וכמובן ואיך לא תפילה להתעוררות והתרוממות רוחית באזורנו
אתמול זה היה בכניסיית אל-נאסרי ברחוב הגנים בחיפה, נכחו שם מאמינים שלפחות מ 4-5 כניסיות, ערבים-יהודים-רוסים-דוברי אנגלית, וכל מי שהרגיש שעל ליבו תפילה הרים תפילה בשפה שלו, היה ניתן להרגיש את נוכחות רוח הקודש, את האחדות בין כולם בישוע המשיח, איפה שכל קיר חוצה וכל הבדל נעלם ונופל, משפחה אחת במשיח. הללוייה, ממליצה לכל מי שיכול להגיע, זה נמשך עד יום חמישי, כל ערב משעה שבע בערב..זה נמשך כשעתיים פלוס מינוס, ומדי פעם יש שירי הלל..גם ביותר משפה. היום זה בקהילה רוסית שמארחת, ברחוב הרצל. מחר בכניסיית בית חסדא ברחוב אלנבי בחיפה, וביום חמישי זה בכניסיית הברית החדשה ברחוב לבוטין בחיפה.

lion 7

New member
מוסיף לתפילות גם חנינה ובקשות מחברי

/tapuzforum/images/emo10.gifלתפילה כנה עבור הערבים נוצרים במצרים ובעירק , יש בסודן רצח עם במיוחד לנוצרים , אינני איש פוליטי כאן , אני רק מזדהה עם סבל העמים שאין להם אלגזירה או תעמולת השקר בסגנון pallewood‏ ‏, ואם התפללנו אז גם לרועה הכנסיה של אתמול , נא להזכר בהתגלות יוחנן 3 פסוקים 14 עד 20 , אני את יודעת בפטיסטי ואינגילי,ולא מתנגד לזרמים אלה, אבל גם תפילה צריכה להיות מלב שבור או (לעבוד על הרבה אנשים ,אז יש גבול) עד שתתקבל תפילות אלה כמקטרת העשן מול כס החסד שאצלו הכל גלוי , (גם לנביאי השקר) בשמים. בקישור יש את התיאור לרצח העם בסודן. וכן אנחנו מתפללים גם לנוצרים בעזה ולסיום שלטון הדמים בעזה , ולהחזיר את המצב הקודם אם זה רצונו של האב הכל יכול.. http://www.news1.co.il/Archive/003-D-34721-00.html?tag=17-16-41

1ysrat

New member
../images/Emo24.gifכאב לי הלב נפלל לשלום בעולם אמן

מרקוס ח 1-10 וַיְהִי בַּיָּמִים הָהֵם בְּהִקָּבֵץ עַם רָב וְאֵין לָהֶם מַה־יֹּאכֵלוּ וַיִּקְרָא יֵשׁוּעַ אֶל־תַּלְמִידָיו וַיֹּאמֶר אֲלֵיהֶם׃ 2 נִכְמְרוּ רַחֲמַי עַל־הָעָם כִּי־זֶה שְׁלֹשֶׁת יָמִים עָמְדוּ עִמִּי וְאֵין לָהֶם לֶחֶם לֶאֱכֹל׃ 3 וְהָיָה בְּשַׁלְּחִי אוֹתָם רְעֵבִים לְבָתֵּיהֶם יִתְעַלְּפוּ בַּדָּרֶךְ כִּי־יֵשׁ בָּהֶם אֲשֶׁר בָּאוּ מִמֶּרְחָק׃ 4 וַיַּעֲנוּ תַלְמִידָיו וַיֹּאמְרוּ אֵלָיו מֵאַיִן יוּכַל אִישׁ לְהַשְׂבִּיעַ אֶת־אֵלֶּה לֶחֶם פֹּה בַמִּדְבָּר׃ 5 וַיִּשְׁאַל אוֹתָם וַיֹּאמַר כַּמָּה כִכְּרוֹת־לֶחֶם יֵשׁ לָכֶם וַיֹּאמְרוּ שֶׁבַע׃ 6 וַיְצַו אֶת־הָעָם לַשֶׁבֶת לָאָרֶץ וַיִּקַּח אֶת־שֶׁבַע כִּכְּרוֹת הַלֶּחֶם וַיְבָרֶךְ וַיִּפְרֹס וַיִּתֵּן לְתַלְמִידָיו לָשׂוּם לִפְנֵיהֶם וַיָּשִׂימוּ לִפְנֵי הָעָם׃ 7 וְלָהֶם מְעַט דָּגִים קְטַנִּים וַיְבָרֶךְ וַיֹּאמֶר לָשׂוּם לִפְנֵיהֶם גַּם־אֶת־אֵלֶּה׃ 8 וַיֹּאכְלוּ וַיִּשְׂבָּעוּ וַיִּשְׂאוּ מִן־הַפְּתוֹתִים הַנּוֹתָרִים שִׁבְעָה דוּדִים׃ 9 וְהָאֹכְלִים כְּאַרְבַּעַת אֲלָפִים וַיְשַׁלְּחֵם׃ 10 וַיֵּרֶד בָּאֳנִיָּה עִם־תַּלְמִידָיו וַיָּבֹא אֶל־גְּלִילוֹת דַּלְמָנוּתָא׃

lion 7

New member
אמין אחות יקרה , כואב הלב למסכנים

זאת חובה להרגיש עם עניי הארץ, וישראל קלטה הרבה פליטים מדרפור , שישוע יברך אותך על הפסוקים המנחמים אלה .אמין

אני יבוא חמישי בערב

שיהיה פה כבר שלום ושקט ושכל החיילים יחזרו בשלום ..אמן נרדין אני ידבר איתך בחמישי בערב כנראה אני מגיע לחיפה לכבוד שבוע התפילה

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאוקי לירן ברוך בואך,נהיה בכניסיית הברית

החדשה בחמישי בשבע בערב.

למעלה