bears4fun האם עדכנת את המנהלים בסאונה שמתארגן לו ערב שכזה ? פרסמת את האירוע הזה איפשהו מלבד בפורום שלנו ? לאיודע מה קורה איתנו באותו ערב, אני מקווה שנצליח להגיע זה יוצא גם לילה לבן בת"א אז זה אחלה טיימיג: לבלות בסאונה עד 2-3 בבוקר ואז לצאת להופעות ברחבי העיר
פירסמתי קצת באטרף, וקצת בפייסבוק, וזהו, אני חושב. ולא עידכנת את המנהלים של הסאונה. לא חשבתי/ידעתי שצריך, או גם איך לעשות את זה (אולי תעשה את זה כבר אתה, בהנחה שאתה מכיר אותם?). נתראה בחמישי
היי הבנתי שיש יום חמישי מפגש דובים בסאונה.... האמת שאף פעם לא הייתי במקום כזה אז רציתי לשאול איך זה? מה עושים? יש כללים מסוימים? הולכים עם מגבת? ערומים? וסתם לידע כללי אני בן 27 רזה ומת על BEARS
אין כללים מיוחדים לערב מסוג זה - חשוב וחובה להקפיד על סקס בטוח ! בכניסה אתה מקבל תא עם מנעול (מי שיגיע מאוחר לא ישארו תאים ויקבל ניילון שישמר אצל הצוות בכניסה) ומגבת. ההליכה בסאונה אנה כרוכה בקוד מסויים, כלאחד יכול ללכת איך שנוח לו אבל המקובל הוא בדר"כ בעירום עם מגבת. אחרים באים למצוא את סיפוקים בקומה התחתונה ויש אחרים שמגיעים בשביל החברותה בבר בקומה העליונה... בוא נגיד שאם לא מנסים את זה פעם אחת - לא יודעים