שירוש אהבה

../images/Emo23.gifשירוש אהבה

אני לא יודעת עד כמה השירוש הזה יפעל, אבל בוא ננסה לעשות שירוש שכל אחד כותב עד כמה השירים של מוניקה השפיעו עליו בקטע של אהבה, כאילו החלטות שהוא עשה, שירים שהוא הקדיש (אני עשיתי), או כל דבר אחר אז יאללה- לכתוב

טוף אני יתחיל

אז ככה... שרתי המון לחבר שלי שירים של מוניקה- בין לבין והשיר "הרעב" הוא שיר מדהים וכשאני שרה אותו אני נזכרת בחבר לשעבר שעבר שלי... שיר מדהים

Nulit

New member
וואלה... ../images/Emo60.gif

לא יודעת עד כמה זה _השפיע_ עליי בקטע של אהבה, אם בכלל.. אני רק יודעת, שכל פעם שיש לי איזה משבר בקטע של בנים, אני שרה לעצמי את מכה אפורה...אין לי מושג למה, אבל זה מעודד אותי.
חח... איזה טקט... בידיוק עכשיו הדבקתי על שידה בחדר שלי מלא משפטים כאלה על אהבה מהעיתון.

נגיד שהבנתי ../images/Emo4.gif ../images/Emo110.gif

השיר "מספיק בנאדם" מזכיר לי ת'אקס שלי. למה? אנלא יודעת.. חוח
אהה זה גם היה השיר שהתנגן בנשיקה הראשונה שלנו אם אני זוכרת טוב. זהו. next

Nulit

New member
../images/Emo12.gif אוּוּוּ.... ../images/Emo60.gif

אני רוצה שירשור ה
הראשונה

נשיקה הראשונה שלי

טוב ת'אמת היא לא הייתה כזאת טובה אבל היא הייתה מתוך א-ה-ב-ה וזה הדבר הכי חשוב!!!!!!!!!!! לפני שרתי לחבר שלי את "הרעב" ו"מספיק בן אדם" ואז זה פשוט קרה... אחר כך פשוט התחלנו לצחוק על עצמנו לא יודעת למה... זה היה ממש טוב...

לא לא לא... ../images/Emo168.gif

תפתחו שירשור חדש ל"נשיקה הראשונה" , פעם אחת נחרוג טיפל'ה ממנהגי ה -
דוווקא אהבתי את הרעיון ההתחלתי של השירשור הזה.., אז נעשה את שניהם! שירשור כזה ושירשור כזה

טוב אז אמ... ../images/Emo168.gif

רוב השירים של מוניקה שקשורים לאהבה מתקשרים אליי איכשהו... אבל זה סיפורים ממש ממש ארוכים... אבל אני רק יכול לאמר לכם, שאני וחברה שלי בחרו את "מספיק בנאדם" כהשיר שלנו

Nulit

New member
בת כמה היא../images/Emo35.gif ../images/Emo60.gif

אם מותר לשאול...

fushi e

New member
אווו../images/Emo12.gif../images/Emo95.gif

מה אתה מתעסק עם פדופיליות?! חח סתם

bubaale

New member
../images/Emo19.gif

"פרפר" מזכיר לי מאוד את ידיד שלי, שאני לא לחלוטין בטוחה מה אני מרגישה כלפיו...

fushi e

New member
המשפט היחיד שאני מזדהה איתו../images/Emo95.gif

זה "אהבה זה הסם הכי מוזר הוא ניהיה נורא כשלוקחים אותו לבד" כי אף פעם לא היה לי חבר וכל מי שאהבתי לא רצה אותי:( ממש רחמים.

Just Adi

New member
מממ ../images/Emo80.gif

אוקיי... השיר "לא מתבייש באהבה שלי" הכי מזכיר לי מישהו שהייתי מאוהבת בו רצח והוא הוריד אותי לשפל המדרגה ועדיין אהבתי אותו
כל שאר השירים הרומנטיים מהממים (מממ מספיק בנאדם
אבל לא משו שמתקשר אלי כ"כ...

למעלה