שירשור

../images/Emo23.gifשירשור../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

לכל אדם יש תקופות בחיים,לפעמים אנחנו לא יכולים לשלוט בהכל.. יחד עם ה
חורף הזה,אנחנו עוברים המון דברים..
ולפעמים אנחנו לא יכולים להיות מספיק קרובים בשביל לעודד את האנשים שאנחנו כל כך אוהבים.. אז השרשור הזה מוקדש ל
שתי בנות מאוד [!] יקרות שפעילות בפורום הזה..
אני לא חושבת שהבנות האלו היו רוצות שאפרסם את השם שלהן, אבל אני חושבת שאם נשרשר מהלב לפחות
אחד.. אולי יהיה להן יותר טוב בלב...

°°NaTaLi°°

New member
../images/Emo24.gifאני מששרת לילדה השניה../images/Emo24.gif

קודם כל הדרי אני אוהבת אותך!!! על תשכחי את זה!!! תודה ניצן!! עכשיו הכל בסדר!! לילדה השניה אני ממשתתפת בצערך!!!
חיבוק|
חיבוק|
חיבוק|
חיבוק|
חיבוק|
. אני כרגע מאושרת כי אמא שלי חזרה הביתה!! היא היתה בבית החולים! למרות שלא פחדתי אפילו לרגע, למרות שהלא הפסקתי להתפלל חח... מה שחשוב לי הוא שזה לא ההרעלת כדורים שהרופאים חשבו כי זה מסוכן... אלה בסך הכל אלרגיה והתקררות ובגלל התקררות יש לה גם כאבי גב!! אבל את זה היא תעבור מהר אמא שלי מאוד מאוד חזקה!!! אמא אני אוהבת אותך!!! תיהיה בריאה!!!
!!!

../images/Emo99.gifאני כלכך שמחה בשבילך../images/Emo24.gif

לראות שאת שוב מאושרת, ואני מקווה שאמא שלך תחלים לגמרי בקרוב-קרוב-קרוב..
אוהבתותך.

SexyHilooshi

New member
../images/Emo24.gif

שמחה בשבילך נטלי:) מזל טוב לבנות הפעילות של הפורום (תהיו בטוחות שזו לא אני, חח:p).....

°°NaTaLi°°

New member
חח גם אני שמחה בשביל עצמי חח!!!

אמא תיהיה בריאה!!!! תאמת כולם בבית חולים אז אבי(אבא שלי),מרים(אמא שלי),לילך(אחותי) ונטלי(תנחשו?) תיהיו בריאים חחח

הי.. אם שמתם ../images/Emo23.gif אני הילדה השנייה

אוקי אני לא הייתי פה המון זמן ויכול להיות שאני עוד לא יהיה איזו תקופה אבל אל תדאגו (אם אתם דואגים) אני יחזור להגיד ולהיות פעילה בפורם ... אני לא פה בגלל שדוד שלי שאני מאוד קשורה אליו נפתר ועכשיו אין לי ממש זמן להיות בפורום (סורי...) *נטלי אני מאוד שמחה שאמא שלך יצאה מזה ..:) *תודה ענקית להדרו'ש שעשתה שרשור בשבילי ובשביל נטלי .. דרך אגב ראיתי היום את טל פורר הפסנתרן שהיה לליאל

°°NaTaLi°°

New member
שיראלייי

אני משתתפת בצערך! מאמי שלי!!!! ! יהיה זכרו ברוך!תיהיה חזקה!!!! מתה עלייך!!

למעלה