שלום לכולם. אני חדשה כאן

../images/Emo23.gifשלום לכולם. אני חדשה כאן

שמי מרים, הייתי אתמול במופע של סי עם שמוליק, פגשתי שם את סקיטו החמוד. התרשמתי מאוד מהכשרון הרב של סי. היא היתה נהדרת, שמוליק הבטיח לקנות לי את האוסף. ונראה לי שהוא מנסה להכניס אותי גם לקטע של הערצה לסי...האמת שהוא לא צריך להתאמץ, כי אני תמיד אהבתי אותה... לראשונה התוודעתי לסי לפני המון שנים, באשר קראתי כתבה גדולה על זמרת חדשה שהגיעה לארץ, היו שם תמונות של נערה קצוצת שיער, מרדנית, אנטי ממסדית, שהיה לי מאוד קל להזדהות עם הדמות וכל מה שהיא מייצגת - היא די הזכירה לי את עצמי באותה התקופה, ברעיונות, בתשובות הלא קונבנציונליות והחשיבה הלא שגרתית שלה. אתמול פגשתי בה לראשונה, והופתעתי לגלות אישה כל כך שונה, מתונה יותר,נשית, רכה ומעודנת. שוב הרגשתי הזדהות, כי גם אני השתניתי המון לאותו הכיוון. אני מבטיחה לכתוב פה מדי פעם, ואשמח להכיר את שאר החברים ! שמוליק אתה רואה? הבטחתי - קיימתי !......ורקדתי...

actress

New member
ברוכה הבאה! איקון של חיבוק

בדיוק אתמול ערכתי סדר ונדמה לי שאת מדברת על הכתבה מ`להיטון` בשנת 87 ? בכל מקרה תהני וכבר כיף שאת פה.

ריגשת אותי

בשנים האלה אני הייתי המעצבת הגרפית הראשית של להיטון, העורך בזמנו היה דודו אורן (אותו אני עדיין מחפשת). אם יש לך את המגזין בשלמותו, בדקי נא אם מצויין שמי דאז (מריה מרים קנדיוטי), אם כן אשמח אם תיידעי אותי....איזו תקופה זו היתה !!!

actress

New member
אם כבר עסקנו ב"להיטון" הנה הוא משנת

87 יש לי גם את המוסף שעל השער חנה לסלאו וששי קשת אבל מ 85 אם אני לא טועה בקיצור זה החלק הראשון

actress

New member
וכמובן החלק השני והאחרון

והיה על זה שרשור אחרון בעניין מה שהתרחש אז ומה שהתרחש היום.....

שמוליק..קלוט../images/Emo160.gif

זו הכתבה כשסי באה במטוס [מאיפה?] וסי בשנות ה-80 דיברה על כל מה שנראה לה נכון . שמחתי שיש לה "במה" לדבר ב"קול" בשם המחשבות האלמוניות שהיו לי...כיום אני ממש לא יודעת אם יש שוני רב או עידון רב.לסי יש תשובה?

skito

New member
מרים ../images/Emo24.gif אזו הפתעה נעימה

הנה הבטחת וקיימת ברוכה הבאה מקווה שתהני מההה מקווה יודע שכך שמוליק זה האיש שיביא והביא רוח מרים חדשה ב=ה=צ=ל=ח=ה

הי,

התכוונתי לזה שגם אני התחברתי לסי בסוף שנות ה-80' שהיתה אנטי מימסדית והיתה זמרת מ"זן אחר" בנוף הישראלי. גם אני השתנתי במידה כזו או אחרת וזה בדיוק מה שקרה לסי ובעצם נדמה לי שלכולנו. המוסיקה שלה ליוותה ומלווה אותי תקופות רבות: עצובות, שמחות,מלאות געגועים וגם כאלה לא משהו משהו... כל אלבום של סי מזכיר לי זמן כזה או אחר ושירים מסויימים מזכירים לי אפילו ארועים ספציפיים מאותם זמנים. היא בעצם הפכה לזו שכתבה את מוסיקת הרקע של החיים, או משהו כזה. והיא בנאדם מדהים, באמת מדהים, ככה שזה רק מתבל את כל זה בטעם נפלא.

actress

New member
שנות ה80 אחח...אלו היו זמנים../images/Emo95.gif

שרק נולדתי כן כן היו ימים כאלו

אני התוודעתי לסי גם בשנות ה-80

הייתי אז מעריץ של בוי ג'ורג' (עדיין), וב-87' היתה הפתיחה של BOY LONDON, ברח' פרישמן בת"א. בוי היה אמור להגיע לפתיחה, ואני ברחתי מהבסיס שלי כי לא איפשרו לי לצאת. בקיצור בחנות ראיתי את חתימתה של סי על הקיר + כמה מילות ברכה, וכל כך התלהבתי. עוד קודם חשבתי שהיא מאוד דומה לבוי ג'ורג' עם התספורת הקצוצה שהיתה לה, והבלונד...כל כך התאכזבתי שפיספסתי אותה, ועוד אמרו לי שהיא בדיוק הלכה... משם הלכתי ל"בית התקליט" (חנות התקליטים ההיסטורית ברח' פינסקר 41) וקניתי את התקליט הראשון עם להקה מקומית.יותר מאוחר את "עובדים בכביש" מיכל, היית אז בכיתה א' או ב' ?

actress

New member
הייתי אממ.. בת 6 והסיפור הוא :

קנינו פעם קלטות וגם קלטת של סי אבא שלי תמיד השמיע את זה באוטו ותמיד רקדנו רק ששמענו את סי יש לי גם תקליט אבל אני שוב אחפש.... בכל מקרה אנשים חשבו שאנחנו משוגעים מתפרעים בתוך האוטו בקיצור שמענו אותה ואני איך לומר אהבתי רק אותה שמעתי רק אותה ותמיד שראיתי אותה בטי וי ישר עזבתי הכל וחיבקתי את הטלוזיה כל התסרוקות שהיו לה פעם חיקיתי אותה עם הקוקו והגלח זה היה שהייתי בת 12 אבל את הפעם הראשונה שפגשתי את סי את זה אני לא אשכח הייתי בת 10 כיתה ג' או ד' אני כבר לא זוכרת היא הגיעה עם הלהקה שלה לשכונה שאני גרה בה אל אבשי כספי שבזמנו היה איתה בלהקה וכיום עושה חיל כחו"ל הוא היה בלהקה של כרמלה גרוס ואגנר והיתה אצלו מסיבה מי לא בא כולם באו קורין אלאל סי כמובן ועוד... חיכיתי רק לה איך שהיא נכנסה לבניין אנחנו בדיוק היינו במסיבת יומולדת במקלט לחצתי לה את היד ולא רחצתי אותה במשך 4 ימים זה היה יום ו' בערב לאחר מכן הגעתי מהר הביתה והסתכלתי מהחלון לראות אם עוד יש מסיבה באותו ערב הייתי מאושרת כי לא כל יום ילדה בת 10 פוגשת את מי שהיא הכי אוהבת והפגישה השניה היתה שהייתי בת 14 או 15 בתערוכת הכלבים היא שידרה ברדיו וקראתי לאחד הטכנאים שיביא לה פתקה ממני היה כתוב שם "סי אני אוהבת אותך תצאי אליי" איזה פתק אידיוטי הקיצקץ היא יצאה והייתי מאושרת באדם. והפגישה ה 3 נמשכת ונמשכת שאני מגיעה להופעות עכשיו כי אני בת 23 ובקיצור כמו שכתבתי פה פעם אני מחסה על כל השנים שלא יצאתי לראות הופעות שמרתי גם את הפוסטר עם השושנה שהיא מחזיקה באוויר במועדון הקו שהיה באילת אם אני לא טועה זה היה ב 95 אם אני לא טועה בקיצור היו זמנים....

טינה2

New member
תרשי לי לקוות למופעים יותר טובים

זה לא המקום ובטח לא הפורמט אבל ברוכה הבאה וכולי תקווה שתגיעי למופע מסודר שלי בתל אביב והנה כבר אתריך מאוד מומלץ ב 02 או 03 יוני עוד לא נסגר אעשה ערב שלם רק שלי שלי שלי בפסטיבל הפסנתר בתל אביב ברחבה של מרכז עינב למעלה תחת הכוכבים והיה מדהים וכיף לא נורמלי זו היזדמנות מצוינת להכיר ולפגוש את הפורום מקווה להכין לשמוליק את השיר האהוב עליו כל כך לשם וויל יו דש לסקיטו ותודה שהביאך אלינו סי

למעלה